Jump to content
Dogomania

Niedolabek jamnik, czyli LABRADOR W JAMNICZYM CIELE. JUŻ W NOWYM DOMU :)))

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawda jest taka ze to one mają jej dość. Zaczyna juz o 6 rano kiedy moje psy no i my chcemy spać. Wszyscy na nią burczą więc zniechęcona śpi dalej bo co tu robić. Cały dzien morduje Hiena, Brydki troszkę się obawia więc nieśmiało zaczepia, ale Hien ma przerąbane, podgryza go bez miłosierdzia. Dopiero jak się oboje z Hienem zmówią to Bluśke mordują, i dobrze bo jak ją wymęczą to jest trochę spokoju

Posted

oooo moja Blue:-)macie racje Blue jest swietna byla u mnie na tymczasie.jest bardzo ruchliwym psiakiem:-)wszedzie jej pelno;-)jest bardzo odwazna podskakuje do kazdego psiaka(dobka,doga,boksera,pudla) i meczy go tak dlugo az go zacheci do zabawy:-)ja dla Blue polecam domek taki gdzie ktos bedzie 24 h w domu poniewaz nie lubi sie nudzi gdy raz wrocilam z pracy przezylam palpitacje serca:crazyeye:sajgon na maxa ....:mad:

Posted

Glutofia napisał(a):
było 5 psów w tym 3 dogi zgadnijcie kto ukradł kiełbasę...jeszcze tak ze nikt nie zauważył
Wiadomo :diabloti:. Oj, widzę, że w niej jednak sporo jamniczej krwi :diabloti:.

Posted

[quote name='Glutofia']Blue grillowała podobnie jak cały naród

było 5 psów w tym 3 dogi zgadnijcie kto ukradł kiełbasę...jeszcze tak ze nikt nie zauważył

I zapewne jeszcze mina pt "jestem aniołem niewinności" - tylko jamnik tak potrafi :)

Posted

Blusieńka jedzie jutro do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Będzie mieszkać co prawda bez towarzystwa drugiego psa ale za to z dziećmi które są nią zachwycone z wzajemnośćią zresztą. Tak czy owak nudzić się z pewnością nie będzie. Mam nadzieje ze to jest ten cudowny domek i dziewczynka bedzie w nim szczęśliwa.
A my póki co cały wieczór się miziamy i miętolimy przed rozstaniem...

Posted

Na miny czasu nie było , omal się nie udławiła połykając naprędce przed konkurencją na którą warczała a tego dużego błękita to za fafle łapała a on to pokornie znosił....pantoflarz!!:lol:

Posted

Tak, tak - to prawda :multi:. Blucisława jedzie jutro do nowego domku. Podobało jej się w nim, wyraźnie dobrze się tam czuła :). Już czekały na nią miski - z wodą i jedzeniem :). A Blusi nie trzeba 2 razy mówić, żeby coś zjadła. Jak nie dadzą, to sama sobie weźmie - ot, choćby z blatu kuchennego w przyszłym domku :evil_lol:.
A ja się cieszę podwójnie. Raz, że jest domek. Dwa, że mogłam ją dziś wycałować i wymiętolić jej uszyska. Kochana "moja" :loveu:. Wciąż żałuję, że nie do mnie trafi, ale myślę, że tam będzie jej lepiej niż przy moim białym potworze...

Posted

:multi::multi::multi:SWIETNIE BLUE MA DOWY DOM:multi::multi::multi:no a co do jedzenia to fakt Blu podkrada ze stolu:evil_lol:kiedys jadlam sniadanie i Blu byla obok mnie i bede szczera nie zauwazylam kiedy mi ukradla bulke:mad:z bulki zastala tylko papryka:pBlu badz GRZECZNA w nowym domku:eviltong:

Posted

Dzisiaj z Blutosławą pieczemy boczek :) Siedzi przed piekarnikiem i się modli. ale też ukradła mi słoninę, zabrałam! Zdążyłam! Jak jest boczek to i smalec być musi, co tam, małż nie będzie wiedział ze Bluśce z pyska wyrwane:diabloti:
A w przyszłym domku to tak jak pisze Maciaszkowa bylo tak :" mamoooo zjadła pół kostki seraaaa!!" "
mamooo... bułkaaa!!"
śmiałyśmy się ze błyskawicznie nauczą się wszystko chować

Posted

Glutofia napisał(a):
Blusieńka jedzie jutro do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oooo,jakie dobre wieści,juz ma domek.:multi::multi::multi:

Posted

3małam mocnokciuki i bardzo sie cieszę ze juz jedzie do siebie na włości!
Blue powodzenia i wara od ludzkiego jedzenia :mad: ślicznota jedna!

Dobermanica to Ty chyba nie?:cool3: u ciebie siedzi Mika? sluchaj ludzie juz jej nie chca (przepraszam ze zasmiecam) - powiedzieli ze boja sie ze znow zachoruje - no coments - podalam przez Amikat 50 zł dla Ciebie, musze jej szybko zaczac szukac domku - moze jeszcze chwile posiedziec?:modla::modla::modla:

Posted

A ja mam mieszane uczucia. Cieszę się i tęskni mi się za tymi pulchnymi łapkami i tym rozgardiaszem w domu bo zrobiło sie jakoś tak cicho..i spokojnie. Bosh jakie ja mam grzeczne psy!

Posted

Ola la napisał(a):
Jejku super,że pomysłowy jajnik Blue ma dom!:loveu:
chociaz u Glutofii też miała ciekawie i milutko.
:cool3:

Glutofia też miała ciekawie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Glutofia napisał(a):
A ja mam mieszane uczucia. Cieszę się i tęskni mi się za tymi pulchnymi łapkami i tym rozgardiaszem w domu bo zrobiło sie jakoś tak cicho..i spokojnie.
Trzymaj się...

Blusencja nie rozpaczała jak ją zostawiliście?