Zofia.Sasza Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/9906/img5919.jpg[/IMG] Będziemy udawały, że TEGO nie ma. Może TO wtedy zniknie... [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/7530/img5963.jpg[/IMG] Urwę! Zgryzę! Zabiję! [IMG]http://img56.imageshack.us/img56/626/img5981.jpg[/IMG] Palec też zabiję! Zabiję wszystko! I zgryzę! [IMG]http://img510.imageshack.us/img510/4687/img5989.jpg[/IMG] Czy te oczy mogą kłamać?... [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/6055/img6000.jpg[/IMG] I na koniec - hit sezonu. Znacie Neneczkę, piekielnego szpicoteriera? ONA SIĘ BOI DŻAGI :crazyeye: Pierwsza rzecz jakiej to małe monstrum się boi... Widać na fotce - wieje przed małą z podkulonym ogonem :crazyeye: Quote
izzie1983 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Nena się boi Dżagi? :crazyeye: Co jest grane? :D Quote
Zofia.Sasza Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Mikropitbull :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='izzie1983']Nena się boi Dżagi? :crazyeye: Co jest grane? :D[/quote] Nie wiem. Boi się, przecież na zdjęciu widać :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Teraz już wiadomo co jest potrzebne, żeby przestraszyć szpicoterierrrrra :evil_lol: Quote
*Monia* Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [QUOTE]I na koniec - hit sezonu. Znacie Neneczkę, piekielnego szpicoteriera? ONA SIĘ BOI DŻAGI :crazyeye: Pierwsza rzecz jakiej to małe monstrum się boi... Widać na fotce - wieje przed małą z podkulonym ogonem :crazyeye: [/QUOTE] Bo takie małe wampirki są strraszne ;). Hexa kiedyś na ścianę chciała się wdrapać, bo mały kilogramowy szczeniaczek podszedł :evil_lol:. Quote
Zofia.Sasza Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 No tak, ma... Jak kot ze Shreka. I równie fałszywe :evil_lol: Quote
teapot Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 O kurcze, czyżby Nena wyczuwała drzemiący w małej potencjał? Może... trafił swój na swego. Tylko wtedy to ja bym w skórze Zofii nie chciała być! :evil_lol: [SIZE=1]I już uciekam, bo chyba tym razem jednak dostanę w ucho! ;)[/SIZE] Ps. Nena ma przepiękne oczy! Quote
*Monia* Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Sorki, że zaśmiecam, ale potrzebna pomoc. Tyle tymczasów chętnych się zgłosiło to wrzucę (nie bijcie :oops:). Ja jednego szczeniaka wziąć mogę na DT. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pilnie-potrzebna-pomoc-dla-szczeniakow-ich-dt-136774/#post12217445[/URL] Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Mina Neny wymiata: [URL]http://img208.imageshack.us/img208/6055/img6000.jpg[/URL] Quote
Zofia.Sasza Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 No wymiata... Takiej jeszcze u niej nie widziałam :evil_lol: Quote
joanna83 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A ja tak niesmialo zapytam, czy to musi byc tylko DT???A moze byc DT z nastawieniem na DS? Quote
joanna83 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Hmmm, nie chce nic obiecywac,bo musze uzgodnic z mezem i w ogole nie wiem,czy bedziecie chcialy nam oddac to malenstwo... Chodzi mi o to,ze zakochalam sie w tej dziewczynce i chetnie bym ja wziela... Tzn myslelismy z mezem,zeby wziac piesa po wakacjach (no chyba,ze jakis stanalby na naszej drodze wczesniej;) , a ja uwielbiam bulowate. Tylko,ze mam w domu tez roczna coreczke i takiego tradycyjnego bula to bym sie chyba bala wziac. Z drugiej strony chciala sporego psa,bo zawsze miala wielkoluda i jakos tak sie przyzwyczailam. No i obawiam sie,ze nie bedziecie chcialy nam oddac tej panny ze wzgledu na dziecko wlasnie. Ja wiem po sobie,ze jak oddaje koty do adopcji,to rzadko maluchy rodzinom z malymi dziecmi. Ja oczywiscie jestem pewna,ze moja corka nic pieskowi nie zrobi, urodzila sie i wychowywala z dwoma kotami i od poczatku ucze ja szacunku do zwierzat. Nie ma tez mowy o jakis tam alergiach, czy innych wymyslach. No poprostu zakochalam sie w tej psinie. Nie moge sie doczekac az maz wroci z pracy i mu pokaze. Tak sobie mysle,ze moglibysmy ja wziac na DT (wersja dla mego meza,ze na sprawdzenie jak bedzie) i moglaby juz zostac :oops: Quote
malagos Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Joanna :cool3: Ja niestey mam tymczasowiczkę, Linkę i zajęty domek tymczasowy :shake: Quote
Zofia.Sasza Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='joanna83']Hmmm, nie chce nic obiecywac,bo musze uzgodnic z mezem i w ogole nie wiem,czy bedziecie chcialy nam oddac to malenstwo... Chodzi mi o to,ze zakochalam sie w tej dziewczynce i chetnie bym ja wziela... Tzn myslelismy z mezem,zeby wziac piesa po wakacjach (no chyba,ze jakis stanalby na naszej drodze wczesniej;) , a ja uwielbiam bulowate. Tylko,ze mam w domu tez roczna coreczke i takiego tradycyjnego bula to bym sie chyba bala wziac. Z drugiej strony chciala sporego psa,bo zawsze miala wielkoluda i jakos tak sie przyzwyczailam. No i obawiam sie,ze nie bedziecie chcialy nam oddac tej panny ze wzgledu na dziecko wlasnie. Ja wiem po sobie,ze jak oddaje koty do adopcji,to rzadko maluchy rodzinom z malymi dziecmi. Ja oczywiscie jestem pewna,ze moja corka nic pieskowi nie zrobi, urodzila sie i wychowywala z dwoma kotami i od poczatku ucze ja szacunku do zwierzat. Nie ma tez mowy o jakis tam alergiach, czy innych wymyslach. No poprostu zakochalam sie w tej psinie. Nie moge sie doczekac az maz wroci z pracy i mu pokaze. Tak sobie mysle,ze moglibysmy ja wziac na DT (wersja dla mego meza,ze na sprawdzenie jak bedzie) i moglaby juz zostac :oops:[/quote] Kupić nie kupić, potargować można ;) Tylko że ona taka raczej nieznacznie bullowata jest... Quote
joanna83 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Kupić nie kupić, potargować można ;) Tylko że ona taka raczej nieznacznie bullowata jest...[/quote] jest idealna!!!:loveu: Quote
Rybka_39 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Zosiu- jeśli tak mogę do Ciebie mowić, jeste tak jak obiecałam. Ta alegratka jeszcze potrzebna? Bo widzę, że jest osoba chętna dac domek suni.;) Quote
Zofia.Sasza Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Myślę że jednak potrzebna. :loveu: Mamy się zdzwonić dziś wieczór i pogadać. No a gdyby malutka poszła do domku, to mam namierzoną identiko sunię :evil_lol:. W razie co, podmienimy :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Myślę że jednak potrzebna. :loveu: Mamy się zdzwonić dziś wieczór i pogadać. No a gdyby malutka poszła do domku, to mam namierzoną identiko sunię :evil_lol:. W razie co, podmienimy :evil_lol:[/quote] [B] Super czyli na allegro też można by podmienić.[/B] Quote
izzie1983 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [B]Joanna83[/B] jak rozmowa z mężem? :razz: Quote
Rybka_39 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Myślę że jednak potrzebna. :loveu: Mamy się zdzwonić dziś wieczór i pogadać. No a gdyby malutka poszła do domku, to mam namierzoną identiko sunię :evil_lol:. W razie co, podmienimy :evil_lol:[/quote] A jaki teks dać? Na alegratce?:multi: Quote
joanna83 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='izzie1983'][B]Joanna83[/B] jak rozmowa z mężem? :razz:[/quote] Jestesmy na dobrej drodze :) Maz poprosil mnie o kilka dni namyslu,ale powiedzial,ze jest raczej na tak:multi: Quote
izzie1983 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 :multi::multi::multi: To trzymam kciuki, żeby to raczej zmieniło się w "bierzemy" :diabloti: Quote
malagos Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='joanna83']Jestesmy na dobrej drodze :) Maz poprosil mnie o kilka dni namyslu,ale powiedzial,ze jest raczej na tak:multi:[/quote] no to dobry obiad, ciasto z truskawkami, lody na deser, wiesz, takie sprawy znacznie ułatwiaja podjecie przez mężczyznę decyzji :diabloti: Quote
Recommended Posts