Bogusik Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 23 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Boguniu, te na kwarantannie to maluszki. Takie 5-6 kg...Postaramy sie je przypilnować...Szczególnie ten jeden, taki Loluś troszkę..cudo Ten piesek zdecydowanie mniejszy niż Toni!! On niższy od Majki, taki mini seterek irlandzki...Bardzo przyjazny, cieszy się, liże rękę.. 19 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To kruszynka malutka, drobniutka...4-5 kg max!! 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Według mnie mniejszy od Majki. On jest nieco masywniejszy od Teosia, taki foksik.. Dziękuję Asiu za odpowiedzi :) Jeszcze obgadam sprawę z Anulą i dam znać....:) Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 2 minuty temu, Bogusik napisał: Dziękuję Asiu za odpowiedzi :) Jeszcze obgadam sprawę z Anulą i dam znać....:) Największa z tych wszystkich psiaków jest ta sunia....ale też mniejsza od Tonika!! Quote
Bogusik Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Największa z tych wszystkich psiaków jest ta sunia....ale też mniejsza od Tonika!! Ok.dziękuję Asiu :) Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 W sprawie suni husky napisałam do huskyadopcje i do soshusky....Czekam na odpowiedź.... Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Bogusik - ten mini seterek irlandzki, jak go określiła Alaskan, jest jeszcze na tym zdjęciu - trochę daleko, ale wielkość widać Quote
Jo37 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Zapraszam na wątek starszej suni, która jedzie do Murki Quote
Bogusik Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Jestem po rozmowach z Anulą i Hanią i chcemy tym razem pomóc małej suni biało-czarnej,seterkowatemu irlandczykowi i i biało-rudemu foksiowatemu.Chyba porywamy się z motyka na słońce ale moze komornik nie zapuka do naszych drzwi....:) Jeżeli była by możliwość zczytania ich wieku to będziemy bardzo wdzięczne....:) Transport będzie dogrywany po Nowym Roku 5 Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 2 minuty temu, Bogusik napisał: Jestem po rozmowach z Anulą i Hanią i chcemy tym razem pomóc małej suni biało-czarnej,seterkowatemu irlandczykowi i i biało-rudemu foksiowatemu.Chyba porywamy się z motyka na słońce ale moze komornik nie zapuka do naszych drzwi....:) Jeżeli była by możliwość zczytania ich wieku to będziemy bardzo wdzięczne....:) Transport będzie dogrywany po Nowym Roku Bogusik, nie wiem co napisać...DZIĘKUJEMY!! Myślę, że trzeba zarezerwować psiaki, szczególnie to maleństwo.... Quote
b-b Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Nie zazdroszczę Wam tych wyjazdów do schroniska Dziewczyny... Wychodzi na to, że Bogusik wpadły w oko te same psiaczki co mi. Które psiaczki zabierają dziewczyny? Bo się pogubiłam. Nie ma tu zdjęcia tej malutkiej suni - wiem. a ten mały ujadacz. Jaki jest? Quote
Tianku Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 12 godzin temu, Tola napisał: Bogusik - ten mini seterek irlandzki, jak go określiła Alaskan, jest jeszcze na tym zdjęciu - trochę daleko, ale wielkość widać Tolu tam w tle jest jeszcze jeden husky? Quote
Bogusik Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Bogusik, nie wiem co napisać...DZIĘKUJEMY!! Myślę, że trzeba zarezerwować psiaki, szczególnie to maleństwo.... Tak Asiu,można psiaki rezerwować a przy okazji zapytać czy jakis transport nie będzie się szykował.... 9 godzin temu, b-b napisał: Nie zazdroszczę Wam tych wyjazdów do schroniska Dziewczyny... Wychodzi na to, że Bogusik wpadły w oko te same psiaczki co mi. Które psiaczki zabierają dziewczyny? Bo się pogubiłam. Nie ma tu zdjęcia tej malutkiej suni - wiem. Bogduniu zamiast suni w środkowym zdjęciu bierzemy malutką,która jest tuż po sterylce... Quote
b-b Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dziewczyny ja proszę o info dotyczące tych psiaczków: i Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 9 godzin temu, b-b napisał: a ten mały ujadacz. Jaki jest? Drobniutki, mały, na wysoich łapkach szerściaczek...To nowy nabytek, wygląda na młodzutkiego..A drze japę, bo najmniejszy w boksie, to przynajmniej słychać... Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 17 minut temu, b-b napisał: Dziewczyny ja proszę o info dotyczące tych psiaczków: Sunia średnia, spokojna, troszkę nieufna, chociaż jak wołałam to podeszła do siatki. Dla mnie śliczna, zrobiłam jej portreciki, pięknie pozuje... Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 godzinę temu, Tianku napisał: Tolu tam w tle jest jeszcze jeden husky? To najprawdopodobniej malamut. Chciałam mu zrobić zdjęcia i zgłosić do malamutów, ale niestety, schował się do boksu wewnętrznego i juz nie wyszedł....Myślę o nim,... Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Wszystkie psy i sunie, które przebywają w ogólnych boksach są wysterylizowane i gotowe do adopcji. Quote
Tola Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 11 godzin temu, Bogusik napisał: Jestem po rozmowach z Anulą i Hanią i chcemy tym razem pomóc małej suni biało-czarnej,seterkowatemu irlandczykowi i i biało-rudemu foksiowatemu.Chyba porywamy się z motyka na słońce ale moze komornik nie zapuka do naszych drzwi....:) Jeżeli była by możliwość zczytania ich wieku to będziemy bardzo wdzięczne....:) Transport będzie dogrywany po Nowym Roku DZIEWCZYNY KOCHANE - BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY Zawsze ogromna radość jest z każdego uratowane życia, a tutaj kolejne 3 bezdomniaki zaczną nowe życie! Jeszcze raz dziękuję Quote
Tola Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 17 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To najprawdopodobniej malamut. Chciałam mu zrobić zdjęcia i zgłosić do malamutów, ale niestety, schował się do boksu wewnętrznego i juz nie wyszedł....Myślę o nim,... On jest prawdopodobnie na poprzednich zdjęciach z listopada lub września... Quote
Tola Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 27 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Drobniutki, mały, na wysoich łapkach szerściaczek...To nowy nabytek, wygląda na młodzutkiego..A drze japę, bo najmniejszy w boksie, to przynajmniej słychać... On się tak nakręca przy rezydentach, to bardzo rozdarty boks... Psiak jest taki sarenkowaty, cieniusi Quote
Tola Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 Dziewczyny - wybieramy się dzisiaj do schronu zarezerwować psy, jakby ktoś jeszcze miał życzenie... Quote
b-b Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Sama nie podołam zapewnić opłaty za hotelik dla dwóch psiaków :( Choć chętnie bym tą dwójkę zabrała. Chłopak siedzi w boksie z psiakiem co dziewczyny chcą zabrać? Ciekawi mnie czy on tylko taki przy rezydentach czy po prostu taki mały wredniak jest. Bo to już gorsza sprawa. Nikt nie chce rozwrzeszczanego psiaka. A sunia jakiej wielkości jest? Bop na zdjęciu wygląda na dużą. Porównująć do Majeczki ostatnio zabranej przez dziewczyny to jaka jest? Czy ona siedzi w boksie z tą sunią? Tolu!!! Alaskan!! Jak mołgabyście pogadać to podajcie mi na PW nt telefonu....bo wnerwia mnie to pisanie :) Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 godzinę temu, b-b napisał: Dziewczyny ja proszę o info dotyczące tych psiaczków: b-b, czy dopytać dokładnie o te psiaczki, sczytać, może cos jeszcze? Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 2 minuty temu, b-b napisał: Czy ona siedzi w boksie z tą sunią? To jest piesek. Sunia siedzi w boksie z tą malizną, którą zabiera Bogusik i Anula Quote
Recommended Posts