Tola Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Niemniej jednak, wyściskaj proszę, beka p. Agnieszkę! :) Nie wierzyłam, że uda się w gąszczu niechcianych onków i donków, pomóc akurat temu. Ja też zwróciłam uwagę na tą piękność rudą z czarną kufą. Jutro TZ postara sie dowiedzieć o wiek tego rudasa. A maluch w typie corgie nikogo nie zachwycił? Quote
Jo37 Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Bardzo ładny piesek. Mam nadzieję, że jak inne malizny znajdą dom to weźmiemy się za niego. Quote
Tyśka) Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Mnie się podoba... bo umaszczenie i wielkość (no, wygląda na troszkę mniejszego) to jak mój. Mam nadzieję, że psiaki znajdą swoje rodziny raz-dwa i uda się wyciągnąć tego trikolorka. Quote
Tola Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Dzisiaj zamojski schron opuściła Lisia... ... i Axel - oba psy pojechały do hoteliku do Murki Quote
Tola Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 A to dzisiejsze zdjęcia z ostatniego boksu psów; jutro podam wiek tego rudasa z czarną kufą - przemiły, bardzo kontaktowy. Jeszcze niedawno był to boks najmniejszych suczek, to tam pierwszy raz zobaczyłam Lizę. Daszkę, Abi, Effi i wiele innych malizn. Teraz wszystkie suczki są w boksach od strony pola Quote
elik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 25 minut temu, Tola napisał: Dzisiaj zamojski schron opuściła Lisia... ... i Axel - oba psy pojechały do hoteliku do Murki Fantastyczna wiadomość Kolejne uwolnione psiaczki przygotują się do lepszego życia :) 23 minut temu, Tola napisał: A to dzisiejsze zdjęcia z ostatniego boksu psów . . . A to jest chyba ten niskopodłogowy psiaczek :) Śliczny :) Ma duże szanse, że ktoś go wypatrzy. Oby tylko był to dobry ktoś ! 9 minut temu, Tola napisał: Baldo pozdrawia Szczęściarz :) Quote
Tyśka) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 - no i mnie już masz Tolu. :( Poryczałam się... to spojrzenie godne mojego Morusa... Dasz radę dowiedzieć się, ile ten psiak ma? On jeszcze na kwarantannie, prawda? Quote
Tola Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 23 minut temu, Tyś(ka) napisał: - no i mnie już masz Tolu. :( Poryczałam się... to spojrzenie godne mojego Morusa... Dasz radę dowiedzieć się, ile ten psiak ma? On jeszcze na kwarantannie, prawda? Piesek jest juz w boksach ogólnych, tuz po kastracji. Jutro TZ dowie się o wiek Quote
Tyśka) Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Dziękuję. Boże, przecież takie psy powinny mieć takie życie, a nie mieszkać w boksie... Quote
elik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Zapytanie o kociaki na OLX Tolu odpowiem, tylko może zaglądnij do ogłoszenia i powiedz, który kociak to koteczka. Jeśli odpowiem, że jest tam dziewczynka, to następne pytanie na pewno będzie: Która :) https://www.olx.pl/oferta/sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-opiekunow-CID103-IDiqMf5.html Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Info od TZ Toli: piesek ma 4 lata, jest przemiły, sympatyczny i kontaktowy! Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Suczka w 2013 roku trafiła do schroniska jako roczny psiak. Mamy z Tolą podejrzenie, że to może być córka Lisi...Pyszczki maja identyczne.... 5 lat w schronie... Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 I jeszcze ten Rudy, przemiły, łagodny i sympatyczny pies. Nie radzi sobie w boksie z dużymi psami, dlatego przeniesiony do maluchów. Ma 2 lata.... Pomoże ktoś??? Quote
Sara2011 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 15 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Suczka w 2013 roku trafiła do schroniska jako roczny psiak. Mamy z Tolą podejrzenie, że to może być córka Lisi...Pyszczki maja identyczne.... 5 lat w schronie... Bidulka :( Quote
Jo37 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 To kolejka psiaków do zabrania na już nam się wydłuża. 1. sunia bez oka 2."córka" Lisi 3.kudłaczek 4.rudy pies No i gdyby to było możliwe - pekinka Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 41 minut temu, Jo37 napisał: To kolejka psiaków do zabrania na już nam się wydłuża. 1. sunia bez oka 2."córka" Lisi 3.kudłaczek 4.rudy pies No i gdyby to było możliwe - pekinka Sunia bez oka ma już swój wątek, więc jest bardzo duża szansa, że niedługo wybędzie ze schronu. Potrzebne są deklaracje i przede wszystkim dobrodziejstwem byłby BDT. Myślę, że założenie wątku znacznie, ale to znacznie zwiększa szansę psiaka na normalne życie... Quote
beka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Chętnie sie dorzucę do opłat za rudego jesli ktoś chciałby go wyciągnąć, ale sama zabrać nie moge:(. Stan na dziś to 10 w domu 2 na dzialłce 1 Quote
Jo37 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 3 minuty temu, beka napisał: Chętnie sie dorzucę do opłat za rudego jesli ktoś chciałby go wyciągnąć, ale sama zabrać nie moge:(. Stan na dziś to 10 w domu 2 na dzialłce Będziemy Ciebie informować na bieżąco. Co do ilości psiaków to idziesz na całość. Ja się zatrzymałam chyba na 6 u Ciebie. Quote
Tyśka) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ogłoszę tego kudłaczka trochę, może znajdzie się DT... łudzę się, ale naprawdę zalazł mi za serducho. Komu nie pokażę, to słyszę "Ale to przecież brat bliźniak Twojego Morusa!". Tak, to prawda, umaszczenie, charakter... Quote
Tola Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Ja podeślę maluszka Murce; może corgomaniacy będą zainteresowani ... Quote
Tola Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Skopiowałam od elficzkowa, taki prawdziwy :( Quote
elik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Tolu mam zapytanie na ostatnie ogłoszenie o kociątkach. Popatrz na mój post na górze strony. Czy wśród kotków z tego ogłoszenia jest koteczka ? Quote
Tola Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 7 minut temu, elik napisał: Tolu mam zapytanie na ostatnie ogłoszenie o kociątkach. Popatrz na mój post na górze strony. Czy wśród kotków z tego ogłoszenia jest koteczka ? JUż zaglądam, wczesniej przeoczyłam... Quote
Tola Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Wszystkie kociątka czekają na nowy dom - jest 3 dziewczynki i jeden kocurek - ten biały z plamkami na nosku Quote
Recommended Posts