Tola Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Miałam tez zapytania o 2 zapytania o Rożyczkę, też z Warszawy, ale to jeszcze nie te domy. Maciejka juz w domku w Krakowie :) Quote
Havanka Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 37 minut temu, Tola napisał: Miałam tez zapytania o 2 zapytania o Rożyczkę, też z Warszawy, ale to jeszcze nie te domy. Maciejka juz w domku w Krakowie :) Tolu, zmienilam województwo Różyczce na warszawskie. W lubelskim jakiś zastój... Maciejce życzymy dobrego i długiego życia w nowej rodzinie ! Quote
terra Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 No to się objawiły domki, super, niech kociątka znajdą swoich ludzi. Powodzenia Maciejko, bądź szczęśliwa. Quote
Tola Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Wczoraj do gabinetu na miejsce po Maciejce przyjechała dzielna mama - kotka i 7 kociaków - u maluchów trzeba leczyć uszka ze świerzbowca. Nic nie wyszło z domu w Warszawie dla tej koteczki - szukamy dalej... 1 Quote
Havanka Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Szkoda, że to maleństwo nie miało szczęścia do odpowiedniego domu. Jednak myślę, ze nie ma tego złego.... Będzie następny i na pewno lepszy ! 1 Quote
Tola Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 3 godziny temu, Havanka napisał: Szkoda, że to maleństwo nie miało szczęścia do odpowiedniego domu. Jednak myślę, ze nie ma tego złego.... Będzie następny i na pewno lepszy ! Zapytań jest sporo, zainteresowanie kociakami duże, ale jak mówię o warunkach adopcji to robi się mniej przyjemnie... Cały czas wierzę, ze wszystkie maluszki już niedługo pojadą do swoich domciów, bo na zabranie wciąż czeka Kajetanek :( Quote
Tola Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 O 14.07.2016 o 10:24, Havanka napisał: Szkoda, że to maleństwo nie miało szczęścia do odpowiedniego domu. Jednak myślę, ze nie ma tego złego.... Będzie następny i na pewno lepszy ! O 14.07.2016 o 21:04, terra napisał: Znajdą się dobre domki, na pewno. Maleńka ma super domek - u przyjaciółki naszej wetki ;) Quote
elik Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 4 godziny temu, Tola napisał: Maleńka ma super domek - u przyjaciółki naszej wetki ;) Super wiadomość :) No i wyszło na dobre i na szczęście :) Quote
Havanka Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Fantastycznie ! Na dobry domek czasem trzeba trochę poczekać. Na szczęście nie trwało to długo. Powodzenia maluszku ! Quote
Tola Posted July 16, 2016 Author Posted July 16, 2016 10 godzin temu, anecik napisał: A co tam u zamojskich psiaków? Jutro jadę do schroniska, mam nadzieję, że pojawi się szansa na nowe życie dla kolejnych bezdomniaków... 1 Quote
terra Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 O 15.07.2016 o 23:03, Tola napisał: Maleńka ma super domek - u przyjaciółki naszej wetki ;) Cudowna wiadomość, taki cukiereczek z tej malutkiej :) Quote
Tola Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Wczoraj w Zamościu lało, więc dopiero dzisiaj byłam w schronie. Jak zawsze wróciłam zdołowana, bo wciąż nie potrafię spokojnie patrzeć na tyle psiego nieszczęścia :( :( Może i tym razem jakiemuś biedakowi uda się wyjechać i zacząć lesze życie... W oczekiwaniu na sterylkę. Te dwie najmniejsze suczki (stojące przy siatce) to prawdopodobnie mama i córcia, bo znalezione zostały razem) Quote
Tola Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Pies w typie doga argentyńskiego?, na ciele ma rany, zwłaszcza na pysku :( Musiał mieć straszne życie; na wybiegu ogólnym od 2 tyg. Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Ta niebieska astka... mój Ci Boże, dobrze by było ją wyciągnąć :( jeszcze przypomina mi te niebieskie astki z mojego osiedla... Quote
Recommended Posts