Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
25 minut temu, Anula napisał:

To ta sunia? Tak? Mi się już wszystko miesza.To gdzie ona jedzie?

Sunię ktoś zarezerwował jeszcze przed sterylką, nie wiem kto, tak mi powiedziano  w schronie.

Posted
Godzinę temu, b-b napisał:

Tolu a ta mała czekoladka i łaciatek to też są zarezerwowane?

Są zarezerwowane dla mnie i Gabi.  Tylko czekoladka musi mieć sterylkę. Biorę ją do szafirki. Łączącej terierkowaty też do szafirki 

Posted
12 minut temu, anecik napisał:

Są zarezerwowane dla mnie i Gabi.  Tylko czekoladka musi mieć sterylkę. Biorę ją do szafirki. Łączącej terierkowaty też do szafirki 

To fajnie :)

Posted
6 minut temu, mar.gajko napisał:

Tolu, nie spytałaś, przypadkiem, o tę wielką sunię pracowników? Czy cokolwiek o niej mogą powiedzieć?

Ona dalej jest w Schronisku.Jest śliczna,bardzo wyróżnia się wśród psów.Teraz na zdjęciach też jest w dali.Ma przepiękną sylwetkę.Tola chyba w natłoku załatwiania rezerwacji zapomniała o ślicznotę się spytać.

Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Sunię ktoś zarezerwował jeszcze przed sterylką, nie wiem kto, tak mi powiedziano  w schronie.

To ile ona będzie w tym schronie tkwić,już jest prawie koniec lutego.Biedna malutka.

Posted
5 minut temu, Anula napisał:

Ona dalej jest w Schronisku.Jest śliczna,bardzo wyróżnia się wśród psów.Teraz na zdjęciach też jest w dali.Ma przepiękną sylwetkę.Tola chyba w natłoku załatwiania rezerwacji zapomniała o ślicznotę się spytać.

Tak Anulo widziałam, że jest. Ciekawam, czy już o niej cokolwiek można powiedzieć, bo to nie 5 kg kruszynka :) i ząbki większe ma.

Posted
2 minuty temu, mar.gajko napisał:

Tak Anulo widziałam, że jest. Ciekawam, czy już o niej cokolwiek można powiedzieć, bo to nie 5 kg kruszynka :) i ząbki większe ma.

Tak ale w stadzie widać,że zachowuje się normalnie.Sądzę,że to jest spokojna,łagodna sunia.Meczy mnie w jakim typie rasy jest?

Posted
5 minut temu, Anula napisał:

Tak ale w stadzie widać,że zachowuje się normalnie.Sądzę,że to jest spokojna,łagodna sunia.Meczy mnie w jakim typie rasy jest?

Myślę, że ktoś chciał z niej zrobić CC.

eff6ddc225bd.jpg

Posted
11 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

https://pl-pl.facebook.com/SchroniskoDlaBezdomnychZwierzatWZamosciu/ 

mar.gajko tutaj masz więcej zdjęć tej suni. Ona ma też krótki ogon...

Już teraz jest zakaz cięcia i uszu i ogona, ale niestety, tną, zwłaszcza tych w typie, żeby były bardziej.

One mają kłapciate :) uszyska i długie ogony, tak normalnie.

Obejrzałam. Jakie tam sa piękne duże psy. Tylko tym dużym trudniej. Pewnie trafiają nieszczególnie. A kilka przepięknych. W typie AM też widziałam, zdaje się 2.

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Serce się kraje...cały czas myślę jak im pomóc...Tam jest pies i suka, takie bardzo w typie AM i dwa trochę bardziej w typie husky bo z niebieskimi oczami....

A pisałaś do Adopcji malamutów, one wprawdzie mają "po pachy" ale nóż, widelec.

Tylko musiałabyś podjechac do schronu i porobić dobre zdjęcia i coś popisac o psach.

Posted
2 godziny temu, anecik napisał:

Nie wiem gdzie mam pisać w sprawie transportu,więc piszę tutaj.Odezwał się Pan na fb z Zabrza,że pojedzie gratis po Karinkę i jeszcze jednego psa,do którego się na Fb dopisałam,bo trasa ta sama.Pan jednak może jechać nie w ten a następny weekend.Karinka nie jedzie,ale może będzie można dogadać się z odbiorem innego/innych piesiów.Trzeba dopytać czy ma w tym praktykę,jakie auto itd.

Tolu skontaktuj się z panem,bo Ty wiesz najlepiej co i jak Anetko,jeżeli Tola nie odczyta,to wyślij jej smsa :)

p.Bogdan Mulewski 533 683 303

Posted
1 minutę temu, anecik napisał:

Toli informacje przekażę.  Anula a myslicie o następnych psiakach jak Rambuś i Effi pójdą do DS?

Oczywiście,że tak ale najpierw muszą pójść do domków.Ta malizna sznaucerkowata jest bardzo ładna,obciąć i będzie cudo.Przy zdjęciu opisu brak,być może jest to świeży nabytek schronu.