Anula Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 2 minuty temu, Poker napisał: A może by elik wzięła ją do DT? Oddała Nutelkę i ma wolne miejsce.Chyba ,że upatrzyła już jakąś bidę. Ja już elik podrzuciłam tą szarą sunię.Czekam na reprymendę,ponieważ dopiero co zawiozła Nutelkę do domku. Quote
b-b Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Ale cudeńko czochrate. Jaka szkoda, że nie było jej wcześniej kiedy psiaki były zabierane. Quote
Anecik Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Godzinę temu, b-b napisał: Ale cudeńko czochrate. Jaka szkoda, że nie było jej wcześniej kiedy psiaki były zabierane. Myślisz że pojechałoby 6? :) Quote
Jolanta08 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Oby zabrane psinki szybko znalazły domki bo następne czekają. Quote
b-b Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 10 godzin temu, anecik napisał: Myślisz że pojechałoby 6? :) Tak :) Quote
Poker Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 12 godzin temu, b-b napisał: Ale cudeńko czochrate. Jaka szkoda, że nie było jej wcześniej kiedy psiaki były zabierane. Ona pewnie była tylko się schowała.No szkoda wielka. Może elik urabiana przez nas się zlituje.Jej małża trzeba jakoś pod włos wziąć. Quote
b-b Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 1 godzinę temu, Poker napisał: Ona pewnie była tylko się schowała.No szkoda wielka. Może elik urabiana przez nas się zlituje.Jej małża trzeba jakoś pod włos wziąć. Ela może da się dla tych slipek zaraz przekonać :) Tylko gorzej może być z jej TZ :/ Chyba, ze Ela całej prawdy TZ -nie powie :0 Ta szczoteczka ma szanse na b.szybkie znalezienie domku bo malutka i włochata :D A na jej utrzymanie jakiś bazarek się zrobi. Damy radę :) Quote
Marysia R. Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 16 godzin temu, anecik napisał: Powiedziałabym že taka mimronkowa. Nic więcej nie wiemy o niej? [...] Jak zobaczyłam te zdjęcia to od razu pomyślałam "O matko, trzeci mimronek!" ;) 1 Quote
Havanka Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Wczoraj zrobiłam Karince trochę ogłoszeń. Jest 5 odkryć telefonów i jedno zapytanie. Ogłoszenia były na Warszawę. Pani pytała w którym schronie jest suczka. Pewnie zrezygnuje, kiedy dowie się, że to Zamość. Quote
Anecik Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 4 minuty temu, Havanka napisał: Wczoraj zrobiłam Karince trochę ogłoszeń. Jest 5 odkryć telefonów i jedno zapytanie. Ogłoszenia były na Warszawę. Pani pytała w którym schronie jest suczka. Pewnie zrezygnuje, kiedy dowie się, że to Zamość. Jeśli zrezygnuje to wiadomo, że domek nie jest wart "Karinki" Quote
Tola Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 Zrezygnowała. Havnka - piękne imię wybrałaś dla sunieczki, bardzo do niej pasuje! Quote
Havanka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 13 godzin temu, Tola napisał: Zrezygnowała. Havnka - piękne imię wybrałaś dla sunieczki, bardzo do niej pasuje! Niezupełnie... Quote
Anecik Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 16 minut temu, Havanka napisał: Niezupełnie... ????????? Quote
Havanka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 37 minut temu, anecik napisał: Havanko :) Nie chcę zapeszyć, ale Pani napisała mi, że rozgląda się za domkiem i ma już jeden na oku. Tylko musi porozmawiać z sąsiadką, której piesek- staruszek umarł. sama wziąć nie moze, bo ma w domu pieska i suczkę bardzo zżyte ze sobą a charakteru Karinki nie znamy. Tak więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Może się uda. Quote
Anecik Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 2 godziny temu, Havanka napisał: Nie chcę zapeszyć, ale Pani napisała mi, że rozgląda się za domkiem i ma już jeden na oku. Tylko musi porozmawiać z sąsiadką, której piesek- staruszek umarł. sama wziąć nie moze, bo ma w domu pieska i suczkę bardzo zżyte ze sobą a charakteru Karinki nie znamy. Tak więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Może się uda. Jakby nic nie wyszło to coś może chodziłoby mi po głowie. Tylko jak ogarnąć 4 zwierzaki swoje i Funię - finansowo. Quote
Havanka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 11 godzin temu, anecik napisał: Jakby nic nie wyszło to coś może chodziłoby mi po głowie. Tylko jak ogarnąć 4 zwierzaki swoje i Funię - finansowo. Tak, to właśnie jest ten największy problem. Quote
b-b Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 13 godzin temu, anecik napisał: Jakby nic nie wyszło to coś może chodziłoby mi po głowie. Tylko jak ogarnąć 4 zwierzaki swoje i Funię - finansowo. Anetko mi ta sunia też zapadła w serce i strasznie żałuję że nie mam już tylu fantów co kiedyś bo bez problemu mogłabym z bazarków utrzymać małą w hoteliku. Finansowo też jej nie pomogę bo kiepsko u nas. Jedna pensja w domu to ciężko niestety. Quote
Anecik Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 O 15.02.2016o21:57, Poker napisał: A może by elik wzięła ją do DT? Oddała Nutelkę i ma wolne miejsce.Chyba ,że upatrzyła już jakąś bidę. Czy te panie , które nie dostały Kracka mają już psa? O 16.02.2016o11:39, Poker napisał: Ona pewnie była tylko się schowała.No szkoda wielka. Może elik urabiana przez nas się zlituje.Jej małża trzeba jakoś pod włos wziąć. O 16.02.2016o13:25, b-b napisał: Ela może da się dla tych slipek zaraz przekonać :) Tylko gorzej może być z jej TZ :/ Chyba, ze Ela całej prawdy TZ -nie powie :0 Ta szczoteczka ma szanse na b.szybkie znalezienie domku bo malutka i włochata :D A na jej utrzymanie jakiś bazarek się zrobi. Damy radę :) O 16.02.2016o13:29, Marysia O. napisał: Jak zobaczyłam te zdjęcia to od razu pomyślałam "O matko, trzeci mimronek!" ;) Godzinę temu, b-b napisał: Anetko mi ta sunia też zapadła w serce i strasznie żałuję że nie mam już tylu fantów co kiedyś bo bez problemu mogłabym z bazarków utrzymać małą w hoteliku. Finansowo też jej nie pomogę bo kiepsko u nas. Jedna pensja w domu to ciężko niestety. Urabiam męża :D Pomożecie w DT u mnie? Quote
Anula Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: Urabiam męża :D Pomożecie w DT u mnie? Ja pomogę i zapewne Fundacja ZEA też pomoże z karmą i wetem.Coś się także znajdzie na bazarek to skontaktuję się z b-b.Powinniśmy dać radę.Sunia już jest wysterylizowana a to jest też istotna sprawa. Quote
b-b Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Urabiam męża :D Pomożecie w DT u mnie? Jasne, ze tak!!! :D Quote
Havanka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Mam kolejną panią zainteresowaną Karinką. Szuka małego pieska dla swojej mamy. Pyta o wymiar w kłębie i wagę. Aneciu, popieram w całej rozciągłości Twój zamiar i myślę, ze Karinka długo u Ciebie miejsca nie zagrzeje. Sunia jest odświeżana na OLX przez 7 dni: Quote
Recommended Posts