Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Z Krakowa jest wojtuś; doswiadczony w wizytach przedadopcyjnych[/QUOTE]
Dla mnie dom w Krakowie sprawdziła karusiap :)

Tola, a to będą dobre wieści?

Posted

widzę, że wojtuś dał cynk dziewczynom szczebrzeszyńskim o Waszych poszukiwaniach. Fajnie byłoby, gdyby Wam się udało połączyć. Ale mało czasu zostało... Jakby ktoś chciał nr tel do Ali, która z kolei ma do Dory, to piszcie do mnie sms, podam nawet raniutko o 6:00

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']dziewczyny, zdaje się, żę jutro szczebrzeszyńska Emi jedzie do Krakowa jeśli nic nie pomieszałam. Skontaktujcie się z Ala123 albo DORA (pełnego nicku nie pamięam), może koszty podzielicie[/QUOTE]
O kurcze już jutro? O której?

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']widzę, że wojtuś dał cynk dziewczynom szczebrzeszyńskim o Waszych poszukiwaniach. Fajnie byłoby, gdyby Wam się udało połączyć. Ale mało czasu zostało... Jakby ktoś chciał nr tel do Ali, która z kolei ma do Dory, to piszcie do mnie sms, podam nawet raniutko o 6:00[/QUOTE]
Tak tak, bo nie wiem czy Emi dziś pojechała czy jedzie jutro, zapytałem na Szczebrzeszyńskim:)

[quote name='handzia']O kurcze już jutro? O której?[/QUOTE]
Handzia juz wysyłam tel. na PW do ala123 i Dora1020

Posted

[quote name='malagos']Dla mnie dom w Krakowie sprawdziła karusiap :)

Tola, a to będą dobre wieści?[/QUOTE]
Wieści są bardzo dobre:lol:
Dalmatynkę i dalmatyńczyka zabiera dzisiaj w godzinach popołudniowych patiC; wczoraj dziewczyny dostały ode mnie namiary na weta i uzgodniły to telefonicznie.
Oba psy są w złym stanie i jadą do kliniki na badania.
Dowiedziały się równiez o szczeniaczku w zlym stanie, ale juz nie mają DT dla maluszka; prosiły o pomoc - moze macie kogos w Warszawie, kto zaopiekowałby sie maleństwem - mógłby jechac jednym transportem...

Posted

[quote name='malagos']a co to za szczeniaczek? Mały, duży?[/QUOTE]

To malenstwo ma chorobę skóry i jest w złum stanie; jest zarezerwowane i będzie leczone na razie w schronie.
Potrzebny DT, który zabrałby maleństwo teraz, po leczeniu lub w trakcie...

Posted

A ja po cichutku zaproszę na bazar dla lubelskiej Czekoladki - psie akcesoria i nie tylko: [url]http://www.dogomania.pl/threads/206361[/url] :oops:

Posted

Zapraszam na mój bazarek dla bardzo chorej suni z przytuliska z Rachowa .
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206424-Dior-bulgari-lacoste-d-amp-g.na-leczenie-pere%C5%82ki?p=16736632#post16736632[/url]