agusiazet Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Mnie się żadne nie podoba:( Polski pies powinien mieć polskie imię, a nie jakies takie wydumane typu Chanse:( Dla mnie najlepsze to Gabi lub Wiki! Quote
sonia71 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 wrzucilam wszystkie psiule do ogrodniczek ,one lubią ogrody ...to może polubią nasze "kwiatki"i chociaż jeden znajdzie własciciela :) imię: a może nie Chanse tylko po prostu -Czesi od Cześki :) Quote
Jo37 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jakiej wielkości jest sunia z chorym uchem ? Quote
grzenka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Czy jeśli ktoś będzie w schronie w najbliższym czasie, może zwrócić uwagę na tę sunię:modla:, czy z nią wszystko dobrze:roll:: [URL]http://img717.imageshack.us/img717/6650/46309414.jpg[/URL] Quote
agusiazet Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='jogi']a co powiedziecie na Nadzieja??[/QUOTE] A jak wołać na psa Na-dzie-ja, za długie! Quote
IVV Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mysle ,ze Chansi ladnie i ma takie specjalne znaczenie-wolanc tez przeciez mozna Szansa...ale Chansi jakos tak ciekawiej i cieplej... Quote
Tola Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Załozyłam suni wątek, zapraszam wszystkich, którzy chca pomóc naszej małej. Nie będę przez pewien czas mogła systematycznie zagladac na dogo - myslę, ze ktos przejmie koordynację wątkiem... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197458-Kalectwo-nie-musi-oznaczać-dożywocia-w-schronie-Pomóżmy-małej-suni-wyjść-z-ukrycia?p=15849201#post15849201[/URL] [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/5003/p1070282.jpg[/IMG] Quote
zadra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='jogi']a co powiedziecie na Nadzieja??[/QUOTE] Jak w kultowym "Misiu". Quote
mshume Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Tola']Wiec juz jestesmy w trakcie szukania transportu:cool3:[/QUOTE] Super i mam nadzieje,ze zima nie przeszkodzi :) Quote
LadyS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dziewczyny, szukacie transportu Zamość-Wawa przez Lublin? Bo jeśli tak, to ja bym się pewnie chętnie podłączyła, jeśli byłby za kilka dni. Quote
sonia71 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 a nie macie miejsca dla maleńkiej Patyśki :( Quote
Tola Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='mshume']Super i mam nadzieje,ze zima nie przeszkodzi :)[/QUOTE] Transport organizuje leni, dzsiiaj rozmawialy z zadrą... Quote
LadyS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='leni356']Gdzie ma jechać? miejsce sie znajdzie[/QUOTE] leni, kiedy macie transport organizowany? Bo mam szczylkę na DT, być może będzie jechała do DS niedaleko Pruszkowa - jakie to koszty i jaki termin? Quote
sonia71 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 sprawa Patyśki jest taka że -nie mam nigdzie dla niej miejsca ,to młodziutka sunia pewnie jeszcze szczeniak ,gładkowłosa wlaśnie z boksu kudlatki bialej i czarnej ,natura pewnie zrobi swoje w takie mrozy ...:( a może już zrobiła:( -wogóle w tym otwartym wybiegu są wszsytkie małe sunie a wiatr tam hula że mnie ciarki przechodzą jak pomyślę że akurat małe tam muszą być... [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/7141/p1070291g.jpg[/IMG] Quote
IVV Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Soni ,a mala jest na FB? moze znajda sie jacys sponsorzy ??? i wtedy poszukamy miejsca...moje dalej siedza :( Quote
Jo37 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jeszcze w bardzo pilnej potrzebie jest sunia z chorym uchem. Quote
URIA Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [B]Żunia[/B] nie ma internetu w tej chwili prosiła, żeby przekazać co następuje: 1. suka z chorym uchem jest w trakcie leczenia. W poniedziałek będzie miała operację, ponieważ w uchu jest krwiak. 2. spanielka jest w szpitaliku, jest już po wycięciu nowotworu, [B]Żunia[/B] się nią osobiście opiekuje. Quote
funia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Urio dzieki za info o tej z chorym uchem ,Mam nadzieję ,ze do poniedziałku wytrzyma .Musi bardzo cierpieć .... Quote
Tola Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 [quote name='funia']Urio dzieki za info o tej z chorym uchem ,Mam nadzieję ,ze do poniedziałku wytrzyma .Musi bardzo cierpieć ....[/QUOTE] Wyobrazam sobie jak cierpiała w boksie:-( Gdyby nie podeszła do siatki nie zauważyłybyśmy tej wydzieliny z ucha:shake: Szukała pomocy... Będziemy wkrótce zzadra w schronie, jak pozwolą to zajrzymy do suni... Quote
funia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 I to jest włąsnie to .Czy do jasnej cholery nie widac tego ?Czy pan X i Pan Y sprzatając nie widzą to co zauwazamy od razu ?? Ile musiała cierpiec aby w uchu stało sie to co obecnie ?Podejrzewam ,ze bardzo długo .Pewnie bedzie miała uszkodzony słuch ,albo bedzie miała z tym problemy . Dziecko jak ma zapalenie ucha ( lekke) moja mala miała niedawno to piszczała z bólu i nie dała sobie dotknąc .JAk bardzo cierpiała ta sunia skoro aż operacja musi teraz byc ? Sama osobiscie dopytam weta jak ona sie czuje i czy jest leczona .Bardzo ,baardzo mi jej zal .Mam w sobie wiele empati w przeciwieństwie do niektórych i jak sobie mysle o tym uchu to przypomina mi się ten gnijacy piesek mały ...pamietrasz Tolu ? Mam w archiwum to zdjecie i te starsznie cierpiące oczy ....Błagajace o pomoc . Nie chce tu znowu wywwoływac kolejnych dyskusji i kłótni ,ale ten dogorywający pies lezała na oczach wszystkich,a pare minut wczesniejj pracownik dolewał w tym boksie wode ...... Quote
malagos Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 A zrobicie zdjęcia jutro, o ile nie zasypie nas wszystkich z kretesem?.... Ja i tak czekam na wiadomość jutro, Tolu. Quote
baster i lusi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Proszę, zajrzyjcie! Znów psia smalcownia. Tym razem na Podkarpaciu. Co robić??? Przyda się każda rada... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197530-Pomocy%21%21-Podkarpaci******-gin%C4%85-w-quot-smalcowni-quot-ca%C5%82a-wie%C5%9B-kupuje-smalec-psi"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1975...uje-smalec-psi[/COLOR][/URL]!!! Quote
Recommended Posts