Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to mi ulzylo:)
ja tez mysle ,ze Abbi jest tak slodka ,ze szybko znajdzie domek
trzrba jej tylko troche czasu by dojsc do siebie...miala dziewczyna szczescie ,ze na Was trafila:)

Posted

[quote name='IVV']jak minol pierwszy dzien Abbci?[/QUOTE]
Dzwoniła Murka - wszystko ok, sunia jest bardzo spokojna, cichutka.:loveu:

I jeszcze jedna dobra wiadomosc - Tola moze przyjezdzac:multi:

Ivv - doszła kolejna wpłata - bardzo dziękuję:loveu:
Za parę min przygotuję tutaj rozliczenie; będzie gotowe na wątek Abbisi

Posted

Tola to może jak będziecie wieźli psiaka do Mureczki, to tą szczeniorke do niej można by podwieźć, a TZ Murki będzie chyba jechał do Mielca, to mi ją podrzuci. Tylko muszę jeszcze to wszystko dogadać. Murka już wie o wszystkim, ale to kwestia tego czy Tadeuszek pojedzie do DS. Ale miej na uwadze.

Posted

[quote name='Basia1968']Tola to może jak będziecie wieźli psiaka do Mureczki, to tą szczeniorke do niej można by podwieźć, a TZ Murki będzie chyba jechał do Mielca, to mi ją podrzuci. Tylko muszę jeszcze to wszystko dogadać. Murka już wie o wszystkim, ale to kwestia tego czy Tadeuszek pojedzie do DS. Ale miej na uwadze.[/QUOTE]
Bedziemy pamietac; ale słyszalam, ze wybiera sie Pani od szczeniaczka:cool3:
Jak wyjazd do Murki bedzie wczesniej to dam znac.

Posted

[B][U]To dla Abbi[/U][/B]

[B][COLOR=navy][FONT=Tahoma]Stałe deklaracje[/FONT][/COLOR][/B]

[FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]10 , - sonia71[/COLOR][/FONT]

[FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][B]10, - razem[/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=navy][FONT=Tahoma]Jednorazowe wpłaty[/FONT][/COLOR][/B]

[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]70,- agusiazet [/FONT][/COLOR]
[FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]144, - IVV[/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]144, - IVV [/COLOR][/FONT]
[FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]100, – pozostałość po zamojskiej Nutce[/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]458, - razem[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Tola']
I jeszcze jedna dobra wiadomosc - Tola moze przyjezdzac:multi:
[/QUOTE]

jejku jak się cieszę - dziękuję Wam!!!! :Rose:

Pirania wielkie dzięki za odstąpienie miejscówki :Rose:

Posted

[quote name='malawaszka']jejku jak się cieszę - dziękuję Wam!!!! :Rose:

Pirania wielkie dzięki za odstąpienie miejscówki :Rose:[/QUOTE]

Ja tez się cieszę:lol:.
I dziękuję, ze ją wypatrzyłaś:loveu:

Posted

nie dziękuj, to zamojska bida moja ziomalka przecież a ja teraz mam na utrzymaniu zamojskiego froda i nie wyrabiam po prostu więc ciesze sie ze z "mojego" miejsca skorzysta jakaś bidulka z zamościa:-) solidarność lokalna :-)

Posted

No to jak wiemy gdzie malenka [B]TOLA[/B] pojedzie to zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185115-TOLA-sznaucereczka-mini-tak-bardzo-chce-mie%C4%87-swojego-Ludzia!?p=14632206#post14632206[/url]

Posted

A ja dziękuje jogi za ogloszenia szczeniorków:Rose:
Jeden pojechał do Krakowa, drugi jedzie do bliskich Basi1968, a trzeci zostaje na zawsze z mamuską w DT;
Pani stwierdzila, ze nie przezyje tylu rozstan:cool3:

Posted

[quote name='agada']Cóż, Pani, by się jeszcze mogła przydać :cool3:, ale na miłość nie ma rady :evil_lol:[/QUOTE]
Chyba jednak nie; Pani i bez szczeniorka była zapsiona:cool3:

Posted

[quote name='Niebieska713']Czy u Was Cioteczki tez jest taka uciazliwa reklama od dzis,ktora zakrywa wszystkie posty na poczatku?[/QUOTE]
A i owszem :angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='agada']A i owszem :angryy::evil_lol:[/QUOTE]

Bo mnie to okropnie wkurza! Nie mozna nic teraz normalnie przeczytac...Myslalam,ze to wina internetu,ale skoro nie tylko ja mam z tym problem,to chyba wina Dogo...

Posted

[quote name='Basia1968']Tola to może jak będziecie wieźli psiaka do Mureczki, to tą szczeniorke do niej można by podwieźć, a TZ Murki będzie chyba jechał do Mielca, to mi ją podrzuci. Tylko muszę jeszcze to wszystko dogadać. Murka już wie o wszystkim, ale to kwestia tego czy Tadeuszek pojedzie do DS. Ale miej na uwadze.[/QUOTE]

[B]Basiu[/B], chyba jutro wieczorem trzeba będzie podrzucić psiaczka do nas, bo na 99% w poniedziałek nad ranem (ok. 6.00) TZ musi być w Sandomierzu z Tadeuszkiem. Jak go przekaże to pojedzie do Mielca i wtedy będzie mógł wstąpić po drodze do Tarnobrzega.

Tola może przyjechać, szkoda bidulki trzymać w schronie, za dwa tygodnie nam się zwalnia miejsce, więc jakoś sobie przez ten czas poradzimy :)

U mnie też jest ta parszywa reklama :angryy:

Posted

[quote name='Murka'][B]Basiu[/B], chyba jutro wieczorem trzeba będzie podrzucić psiaczka do nas, bo na 99% w poniedziałek nad ranem (ok. 6.00) TZ musi być w Sandomierzu z Tadeuszkiem. Jak go przekaże to pojedzie do Mielca i wtedy będzie mógł wstąpić po drodze do Tarnobrzega.

Tola może przyjechać, szkoda bidulki trzymać w schronie, za dwa tygodnie nam się zwalnia miejsce, więc jakoś sobie przez ten czas poradzimy :)

U mnie też jest ta parszywa reklama :angryy:[/QUOTE]
Basia - to moze Pani rzeczywiscie zdecyduje się jutro podrzucic małą?
To moze i Tola się zmiesci?

Posted

Aha, ciotki czy ktoś kojarzy Atosa z Zamościa i może pamięta kto go wpisywał do nas w kolejkę hotelikową? I Kropkę z Bodaczowa (wiem, że już nieaktualna) też ktoś wpisywał...

Posted

Mamy cholerny problem:
Bursztyn-błaga-o-pomoc-w-ogłoszeniach!-DS-pilnie-potrzebny-!!!/page47?p=14635810#post14635810

miało być pięknie, jest tak:

[quote name='lucySxy']Dzisiaj bylam z wizyta poadopcyjna!!Zgodnie z planem!
jak zawsze bylam zapowiedziana ogolnikowo_sobote lub niedziela i wczesniej zadzwonie!
Oczywiscie nigdy nie dzwonie

To co zastalam ,pochodzi z moich snow, typu horor :evil:

Podjezdzam..widze Burstynka pod stodola,leb wystaje z otworu w deskach :shock: :!:
Od razu wiedzialam ,ze jest na lancuchu..ale na wszelki wypadek gwizdze...wychodzi ,ciagnie za soba lancuch :evil: ,masakra,oczywiscie stoi w blocie, garnek wywrocony ,wiec tez bez wody,drugie psisko tak samo.
No to wyskakuje kobita,cala w pasach a ja do niej ostro-dlaczego pies jest na lancuchu, czego stoi w blocie ,i od razu ,ze psa zabieram ,prosze go odpiac i przyprowadzic,zaczelam ja straszyc ,ze zawiadomie policje , ze psy stoja w blocie ,bez wody itd
Jak po niego poszla to sie dopiero wystraszylam .Bursztynek jak ja zobaczyl .to przypadl do ziemi ze skowytem,strasznie piszczal,tak ze z trudem go odpiela.
Przez cala droge ani razu sie nie wyprostowal tylko szedl prawie na czworaka jak najdalej od niej :evil:
teraz dopiero na nia napadlam-DLACZEGO BILA PSA :?:
A ona na to ze im uciekal , nie chcial stac na lancuchu -to go STLUKLA :!:
Pytam dlaczego nie dzwonilzy albo nie powiedzialy mi jak ja dzwonilam :?:
a dzwonilam 3x
uwazam ,ze po prostu od razu uwiazaly ga na lancuch
Bursztynek jest po tych 2 tygodniach innym psem, jest zastraszony ,czolga sie na smyczy,obroze mial tak ciasno zapieta ,ze nie moglam wlozyc palca!!!!
Krztusil sie zreszta caly czas.Nie jest tez specjalnie odkarmiony,znowu widac mu zebra :-(

Tola miala racje, nigdy wiecej nie oddam psa ,jak jedem juz bedzie w takiej opresji, nie uwierze w zadne bajki,cuda-wianki,jestem na siebie taka zla .powinnam byc bardziej nieufna :-(
Nauczylo mnie to tez tego ,ze zawsze trzeba wykonac wizyte poadopcyna,i nie daj Boze sie zapowiedziec :evil:

Popatrzcie na te psy

[URL=http://img406.imageshack.us/i/ogrodipsynawoda047.jpg/][IMG]http://img406.imageshack.us/img406/8183/ogrodipsynawoda047.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Zrobilam tylko jedno zdjecie ,taka bylam wsciekla, rece mi sie trzesly.

.Ech...
.

,,,[/QUOTE]

POMOCY !!!