IVV Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 no to mi ulzylo:) ja tez mysle ,ze Abbi jest tak slodka ,ze szybko znajdzie domek trzrba jej tylko troche czasu by dojsc do siebie...miala dziewczyna szczescie ,ze na Was trafila:) Quote
Tola Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='IVV']jak minol pierwszy dzien Abbci?[/QUOTE] Dzwoniła Murka - wszystko ok, sunia jest bardzo spokojna, cichutka.:loveu: I jeszcze jedna dobra wiadomosc - Tola moze przyjezdzac:multi: Ivv - doszła kolejna wpłata - bardzo dziękuję:loveu: Za parę min przygotuję tutaj rozliczenie; będzie gotowe na wątek Abbisi Quote
Basia1968 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tola to może jak będziecie wieźli psiaka do Mureczki, to tą szczeniorke do niej można by podwieźć, a TZ Murki będzie chyba jechał do Mielca, to mi ją podrzuci. Tylko muszę jeszcze to wszystko dogadać. Murka już wie o wszystkim, ale to kwestia tego czy Tadeuszek pojedzie do DS. Ale miej na uwadze. Quote
Tola Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='Basia1968']Tola to może jak będziecie wieźli psiaka do Mureczki, to tą szczeniorke do niej można by podwieźć, a TZ Murki będzie chyba jechał do Mielca, to mi ją podrzuci. Tylko muszę jeszcze to wszystko dogadać. Murka już wie o wszystkim, ale to kwestia tego czy Tadeuszek pojedzie do DS. Ale miej na uwadze.[/QUOTE] Bedziemy pamietac; ale słyszalam, ze wybiera sie Pani od szczeniaczka:cool3: Jak wyjazd do Murki bedzie wczesniej to dam znac. Quote
Tola Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [B][U]To dla Abbi[/U][/B] [B][COLOR=navy][FONT=Tahoma]Stałe deklaracje[/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]10 , - sonia71[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e][B]10, - razem[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=navy][FONT=Tahoma]Jednorazowe wpłaty[/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]70,- agusiazet [/FONT][/COLOR] [FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]144, - IVV[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]144, - IVV [/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]100, – pozostałość po zamojskiej Nutce[/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]458, - razem[/FONT][/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Tola'] I jeszcze jedna dobra wiadomosc - Tola moze przyjezdzac:multi: [/QUOTE] jejku jak się cieszę - dziękuję Wam!!!! :Rose: Pirania wielkie dzięki za odstąpienie miejscówki :Rose: Quote
Tola Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='malawaszka']jejku jak się cieszę - dziękuję Wam!!!! :Rose: Pirania wielkie dzięki za odstąpienie miejscówki :Rose:[/QUOTE] Ja tez się cieszę:lol:. I dziękuję, ze ją wypatrzyłaś:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 nie dziękuj, to zamojska bida moja ziomalka przecież a ja teraz mam na utrzymaniu zamojskiego froda i nie wyrabiam po prostu więc ciesze sie ze z "mojego" miejsca skorzysta jakaś bidulka z zamościa:-) solidarność lokalna :-) Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No to jak wiemy gdzie malenka [B]TOLA[/B] pojedzie to zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185115-TOLA-sznaucereczka-mini-tak-bardzo-chce-mie%C4%87-swojego-Ludzia!?p=14632206#post14632206[/url] Quote
Tola Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 A ja dziękuje jogi za ogloszenia szczeniorków:Rose: Jeden pojechał do Krakowa, drugi jedzie do bliskich Basi1968, a trzeci zostaje na zawsze z mamuską w DT; Pani stwierdzila, ze nie przezyje tylu rozstan:cool3: Quote
agada Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Cóż, Pani, by się jeszcze mogła przydać :cool3:, ale na miłość nie ma rady :evil_lol: Quote
Tola Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='agada']Cóż, Pani, by się jeszcze mogła przydać :cool3:, ale na miłość nie ma rady :evil_lol:[/QUOTE] Chyba jednak nie; Pani i bez szczeniorka była zapsiona:cool3: Quote
Niebieska713 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Czy u Was Cioteczki tez jest taka uciazliwa reklama od dzis,ktora zakrywa wszystkie posty na poczatku? Quote
agada Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Niebieska713']Czy u Was Cioteczki tez jest taka uciazliwa reklama od dzis,ktora zakrywa wszystkie posty na poczatku?[/QUOTE] A i owszem :angryy::evil_lol: Quote
agada Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Tola']Chyba jednak nie; Pani i bez szczeniorka była zapsiona:cool3:[/QUOTE] No to się dopsiła na "ament" :diabloti: Quote
Niebieska713 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='agada']A i owszem :angryy::evil_lol:[/QUOTE] Bo mnie to okropnie wkurza! Nie mozna nic teraz normalnie przeczytac...Myslalam,ze to wina internetu,ale skoro nie tylko ja mam z tym problem,to chyba wina Dogo... Quote
Murka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Basia1968']Tola to może jak będziecie wieźli psiaka do Mureczki, to tą szczeniorke do niej można by podwieźć, a TZ Murki będzie chyba jechał do Mielca, to mi ją podrzuci. Tylko muszę jeszcze to wszystko dogadać. Murka już wie o wszystkim, ale to kwestia tego czy Tadeuszek pojedzie do DS. Ale miej na uwadze.[/QUOTE] [B]Basiu[/B], chyba jutro wieczorem trzeba będzie podrzucić psiaczka do nas, bo na 99% w poniedziałek nad ranem (ok. 6.00) TZ musi być w Sandomierzu z Tadeuszkiem. Jak go przekaże to pojedzie do Mielca i wtedy będzie mógł wstąpić po drodze do Tarnobrzega. Tola może przyjechać, szkoda bidulki trzymać w schronie, za dwa tygodnie nam się zwalnia miejsce, więc jakoś sobie przez ten czas poradzimy :) U mnie też jest ta parszywa reklama :angryy: Quote
Tola Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='Murka'][B]Basiu[/B], chyba jutro wieczorem trzeba będzie podrzucić psiaczka do nas, bo na 99% w poniedziałek nad ranem (ok. 6.00) TZ musi być w Sandomierzu z Tadeuszkiem. Jak go przekaże to pojedzie do Mielca i wtedy będzie mógł wstąpić po drodze do Tarnobrzega. Tola może przyjechać, szkoda bidulki trzymać w schronie, za dwa tygodnie nam się zwalnia miejsce, więc jakoś sobie przez ten czas poradzimy :) U mnie też jest ta parszywa reklama :angryy:[/QUOTE] Basia - to moze Pani rzeczywiscie zdecyduje się jutro podrzucic małą? To moze i Tola się zmiesci? Quote
Murka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Aha, ciotki czy ktoś kojarzy Atosa z Zamościa i może pamięta kto go wpisywał do nas w kolejkę hotelikową? I Kropkę z Bodaczowa (wiem, że już nieaktualna) też ktoś wpisywał... Quote
funia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Atos był wpisany przezemnie ,już znalazl dom .Kropka też ;) Quote
E-S Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Mamy cholerny problem: Bursztyn-błaga-o-pomoc-w-ogłoszeniach!-DS-pilnie-potrzebny-!!!/page47?p=14635810#post14635810 miało być pięknie, jest tak: [quote name='lucySxy']Dzisiaj bylam z wizyta poadopcyjna!!Zgodnie z planem! jak zawsze bylam zapowiedziana ogolnikowo_sobote lub niedziela i wczesniej zadzwonie! Oczywiscie nigdy nie dzwonie To co zastalam ,pochodzi z moich snow, typu horor :evil: Podjezdzam..widze Burstynka pod stodola,leb wystaje z otworu w deskach :shock: :!: Od razu wiedzialam ,ze jest na lancuchu..ale na wszelki wypadek gwizdze...wychodzi ,ciagnie za soba lancuch :evil: ,masakra,oczywiscie stoi w blocie, garnek wywrocony ,wiec tez bez wody,drugie psisko tak samo. No to wyskakuje kobita,cala w pasach a ja do niej ostro-dlaczego pies jest na lancuchu, czego stoi w blocie ,i od razu ,ze psa zabieram ,prosze go odpiac i przyprowadzic,zaczelam ja straszyc ,ze zawiadomie policje , ze psy stoja w blocie ,bez wody itd Jak po niego poszla to sie dopiero wystraszylam .Bursztynek jak ja zobaczyl .to przypadl do ziemi ze skowytem,strasznie piszczal,tak ze z trudem go odpiela. Przez cala droge ani razu sie nie wyprostowal tylko szedl prawie na czworaka jak najdalej od niej :evil: teraz dopiero na nia napadlam-DLACZEGO BILA PSA :?: A ona na to ze im uciekal , nie chcial stac na lancuchu -to go STLUKLA :!: Pytam dlaczego nie dzwonilzy albo nie powiedzialy mi jak ja dzwonilam :?: a dzwonilam 3x uwazam ,ze po prostu od razu uwiazaly ga na lancuch Bursztynek jest po tych 2 tygodniach innym psem, jest zastraszony ,czolga sie na smyczy,obroze mial tak ciasno zapieta ,ze nie moglam wlozyc palca!!!! Krztusil sie zreszta caly czas.Nie jest tez specjalnie odkarmiony,znowu widac mu zebra :-( Tola miala racje, nigdy wiecej nie oddam psa ,jak jedem juz bedzie w takiej opresji, nie uwierze w zadne bajki,cuda-wianki,jestem na siebie taka zla .powinnam byc bardziej nieufna :-( Nauczylo mnie to tez tego ,ze zawsze trzeba wykonac wizyte poadopcyna,i nie daj Boze sie zapowiedziec :evil: Popatrzcie na te psy [URL=http://img406.imageshack.us/i/ogrodipsynawoda047.jpg/][IMG]http://img406.imageshack.us/img406/8183/ogrodipsynawoda047.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Zrobilam tylko jedno zdjecie ,taka bylam wsciekla, rece mi sie trzesly. .Ech... . ,,,[/QUOTE] POMOCY !!! Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kurrrrrrr**!!!!!!!!!!!! E-S daj linka do wątku Quote
Recommended Posts