malawaszka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/5065/p1050590g.jpg[/IMG] ta sunia jest mini? czy średniak? jakby był transport na śląsk to może bym ją wzięła do hotelu, żeby nie trafiła do pseudodziadów.... Quote
Tola Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='malawaszka'] ta sunia jest mini? czy średniak? jakby był transport na śląsk to może bym ją wzięła do hotelu, żeby nie trafiła do pseudodziadów....[/QUOTE] Razcej mini, drobniutka. Po majowych świetach zaczynam pytac o transport; teraz nik się nie wybiera. Quote
Tola Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Zapraszam na watek Lusi:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184647-Mała-długowłosa-Lusia-miodzik-nie-sunia-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-domu?p=14588250#post14588250[/URL] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma]Mam smutną wiadomość - wczoraj TZ przekazał w Lublinie sunię ON, miała jechać do Warszawy. [/FONT] [FONT=Tahoma]Niestety w czasie transportu sunia uciekła:-([/FONT] [FONT=Tahoma]E - S jak wróci opisze całe wydarzenie.[/FONT] [FONT=Tahoma]Jesteśmy w kontakcie z ludzmi, którzy próbują ją odłowić, sunia cały czas kręci się w pobliżu[/FONT] [FONT=Tahoma]Proszę, trzymajcie kciuki:-( [/FONT] Quote
Madallena Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Tola, wrzuc tutaj male sunie, ktore szukaja domow: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184557-Mala-mloda-sunia.../page2[/url] Quote
Tola Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='Madallena']Tola, wrzuc tutaj male sunie, ktore szukaja domow: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184557-Mala-mloda-sunia.../page2[/URL][/QUOTE] Dzięki, juz wrzucam:loveu: Quote
Madallena Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Tola']Zapraszam na watek Lusi:loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184647-Mała-długowłosa-Lusia-miodzik-nie-sunia-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-domu?p=14588250#post14588250[/URL] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma]Mam smutną wiadomość - wczoraj TZ przekazał w Lublinie sunię ON, miała jechać do Warszawy. [/FONT] [FONT=Tahoma]Niestety w czasie transportu sunia uciekła:-([/FONT] [FONT=Tahoma]E - S jak wróci opisze całe wydarzenie.[/FONT] [FONT=Tahoma]Jesteśmy w kontakcie z ludzmi, którzy próbują ją odłowić, sunia cały czas kręci się w pobliżu[/FONT] [FONT=Tahoma]Proszę, trzymajcie kciuki:-( [/FONT][/QUOTE] Wiem, że sunia - ma na imię Saba - kręci się od dzisiaj rana przy posesji kolegi Ewy - wielbiciela ONków, z kontaktu telefonicznego wynika, że kolega jest zachwycony Sabą, w tej chwili czołga się z psią kiełbasą wokół własnego domu i cmoka na Sabę :) Nie chce jej usypiać - chce ją oswoić, sunia nie oddala się od niego na dalej niż 200 m., nie chce jej ścigać jak wczoraj ze Straża Dla Zwierząt i połową wsi na motorowerach, rowerach oraz pieszo - zmiana taktyki z "na zmęczenie" na taktykę "zaufanie i miłość". Nie wyklucza ten kolega, że będzie ją chciał adoptować. Quote
Tola Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='Madallena']Wiem, że sunia - ma na imię Saba - kręci się od dzisiaj rana przy posesji kolegi Ewy - wielbiciela ONków, z kontaktu telefonicznego wynika, że kolega jest zachwycony Sabą, w tej chwili czołga się z psią kiełbasą wokół własnego domu i cmoka na Sabę :) Nie chce jej usypiać - chce ją oswoić, sunia nie oddala się od niego na dalej niż 200 m., nie chce jej ścigać jak wczoraj ze Straża Dla Zwierząt i połową wsi na motorowerach, rowerach oraz pieszo - zmiana taktyki z "na zmęczenie" na taktykę "zaufanie i miłość". Nie wyklucza ten kolega, że będzie ją chciał adoptować.[/QUOTE] Tak, TZ rozmawiał dzisiaj parę min temu; oby Saba nie oddaliła się... Quote
Tola Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Ponawiam prosbę o bycie myslami z Sabą... Quote
Marlena:) Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ja jestem myślami i z Wami i z Sabą. Trzymam kciuki! Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 uuuu trzymam kciuki za to zeby suniai zaufała i dała się złapać:-) dobrze ze ma blisko kogos kto się tak poświęca żeby ją odłowić... Quote
Tola Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Jeszcze jedna malutka sunia w potrzebie - wypatrzyla ją agada; ma podobno duzy brzuch, nie zdązylam zrobic jej innego zdjecia [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/8031/p1050588r.jpg[/IMG] Quote
agusiazet Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Oj, to Saba nabroiła:( Trzymam kciuki za jej odłowienie! Quote
IVV Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 kurcze nie daje mi to spokoju:( Martusia masz juz moze jakies wiadomosci... Quote
malagos Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Biedne i śliczne, zwłaszcza ta matka i córka.... Quote
Tola Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='IVV']kurcze nie daje mi to spokoju:( Martusia masz juz moze jakies wiadomosci...[/QUOTE] Ja tez drugi dzien nie moge znalezc sobie miejsca:-( Dzwonił pan, ze sunia jest coraz blizej; mam nadzieję, ze jutro będą dobre wiesci. Oby tylko nie oddaliła się w nocy. Quote
agusiazet Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='malagos']Biedne i śliczne, zwłaszcza ta matka i córka....[/QUOTE] Malagos, a Ty nie masz miejsca? Quote
IVV Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 bede trzymac kciuki ... ten pan bardzo kocha zwierzaki i wiem ze zrobi wszystko by ja do siebie zwabic. Quote
malagos Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='agusiazet']Malagos, a Ty nie masz miejsca?[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/182430-NINA-sznaucerka-po-wypadku-ma-DT-POTRZEBNE-DEKLARACJE-%29/page22?p=14588167#post14588167[/url] to moja podopieczna, od poniedziałku. Tu trzeba czasu. Quote
IVV Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Martusiu a moze ta mamusie z coreczka wrzucic na sznupki? Malawaszka by pomogla moze... Quote
malawaszka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='IVV']Martusiu a moze ta mamusie z coreczka wrzucic na sznupki? Malawaszka by pomogla moze...[/QUOTE] ja widziałam te sunie :( ale jak wezmę tamtą jedną bo ona w tej chwili najbardziej zagrożona pseudohodowlą, to dwóch następnych nie ma szans :( im by trzeba jakąś tańszą opcję niż hotelik znaleźć bo dwie suczki to dużo kasy :( Quote
IVV Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Malawaszko mialam na mysli ,by je moze tylko wrzucic na watek sznaucery w potrzebie... Quote
Madallena Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Tola, przywiezcie moze w miejsce gdzie biega ONka Saba klatke pulapke. Rozstawcie na noc, moze wejdzie. Ona caly czas tam jest, juz byla 4ry metry od tego kolesia. Mysle, ze do pulapki wejdzie... Quote
Niebieska713 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Tola - ja rozmawialam z pania,ktora ma u siebie ta sunke na DT i nie chce jej oddac,tlumaczac to tym ze zbyt daleka odleglosc i ze sunka moze u niej zostac, Ja juz teraz zglupialam kompletnie. Quote
Recommended Posts