Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w schronie w klatce maluchow jest sporo ,dodatkowo sunia z malusienkimi,na kwarantannie min:onek,lessi suczka , i tu choć miałam tylko sekundę -uklony do Toli zeby przejzała swoje zdjęcia - mały kudłacz z bialym krawatem,ja go gdzieś widziałam chyba na zdjęciach
nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć ...nic....

Posted

sonia71 napisał(a):
w schronie w klatce maluchow jest sporo ,dodatkowo sunia z malusienkimi,na kwarantannie min:onek,lessi suczka , i tu choć miałam tylko sekundę -uklony do Toli zeby przejzała swoje zdjęcia - mały kudłacz z bialym krawatem,ja go gdzieś widziałam chyba na zdjęciach

Jedna z suczek jutro jedzie do Lublina do DT. Bardzo proszę o pomoc - albo transport z Zamościa do Lublina, albo choć z Zamościa do Szczebrzeszyna, skąd psiak pojedzie dalej. To bardzo, bardzo ważne - może ktoś się znajdzie i pomoże?

Posted

sonia71 napisał(a):

Nie kojarzę...
Sunia czy piesek?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jedna z suczek jutro jedzie do Lublina do DT. Bardzo proszę o pomoc - albo transport z Zamościa do Lublina, albo choć z Zamościa do Szczebrzeszyna, skąd psiak pojedzie dalej. To bardzo, bardzo ważne - może ktoś się znajdzie i pomoże?

Jadę do Lublina w niedzielę.Moge zabrac szczeniaka.

Posted

To co zobaczyłam dzisiaj w schronisku ZAmościu to szok:placz:serce mnie boli niepojęty widok dziewczyny jak macie mozliwosci zróbcie cos z tym plisssssssssss serce boli

Posted

FIFA napisał(a):
To co zobaczyłam dzisiaj w schronisku ZAmościu to szok:placz:serce mnie boli niepojęty widok dziewczyny jak macie mozliwosci zróbcie cos z tym plisssssssssss serce boli

Jezdzę do zamojskiego schronu od 8 lat i wierz mi - za kazdym razem pęka mi serce.
To co zastałas teraz to nic w porónaniu z tym, co było jeszcze przed 2 laty...
Niektórych rzeczy nie da się niestety na razie zmienić, jak nie są tym zainteresowani zarządzający schronem.
Ale nadal trzeba robic wszystko, aby pomoc w szukaniu domu chociaz dla tych najbardziej potrzebujących.

Posted

Tola napisał(a):
Nie kojarzę...
Sunia czy piesek?

Tolu nie wiem-on/ona jak Zibi z 15 postu . a jest w pierwszej klatce,drugiego boksu kwarantanny ,więcej nie jestem w stanie nic dodać ...tylko tyle że od razu skojarzyłam że kogoś mi przypomina lub widziałam go/ją na zdjęcjach

Posted

FiFA koniecznie opisz co takiego widziałaś w schronie .Wiem ,ze klilka dni nie było weta schroniskowego moze widziałaś jakiegoś psa potzrebującego pomocy ???!!!Moze to olali i nie reagowali ? Będę zaglądac bo musze wiedziec co takiego zobaczyłaś

Posted

sonia71 napisał(a):
Tolu nie wiem-on/ona jak Zibi z 15 postu . a jest w pierwszej klatce,drugiego boksu kwarantanny ,więcej nie jestem w stanie nic dodać ...tylko tyle że od razu skojarzyłam że kogoś mi przypomina lub widziałam go/ją na zdjęcjach

Ja na kwarantannie nie robiłam ostatnio zdjeć (wyjatek - dog) byc moze to jakis nowy psiak...
A nie miałas aparatu?

Posted

funia napisał(a):
FiFA koniecznie opisz co takiego widziałaś w schronie .Wiem ,ze klilka dni nie było weta schroniskowego moze widziałaś jakiegoś psa potzrebującego pomocy ???!!!Moze to olali i nie reagowali ? Będę zaglądac bo musze wiedziec co takiego zobaczyłaś

Ponoc jest dwóch wet. od schronu.

Posted

Tola napisał(a):
Ja:cool3:
Co prawda o piwie na razie nie myslę, bom chora, ale myslę, ze zamojskie dogomaniaczki nie zawiodą:cool3:
Kontakt na tel - 609160440, ok godz 18 - 19

Miło mi było poznać Zadrę i Jarka, szkoda, że inni nie mieli czasu....

Posted

Padł mi internet nie chcę głupich insynuacji wobec mojej osoby PIERWSZY BOKS zimno sunia okruch , kąt , 4 szczeniaki szkieletory nie nie mogę , no i wielkie szczekanie chyba była zeż znikam na jakiś czas

Posted

malagos napisał(a):
Miło mi było poznać Zadrę i Jarka, szkoda, że inni nie mieli czasu....

Mnie również było miło poznać przecudowną "cieplutką" dogomaniaczkę.

Posted

zadra napisał(a):
Mnie również było miło poznać przecudowną "cieplutką" dogomaniaczkę.

no ładnie, spotkaliście się i uchlaliście bo odwiedzin na kacu nie ma! A pijanych nie wpuszczają na teren schronu! to jasno i wyraźnie mówi super regulamin do ktorego wszyscy mają się dostosować tylko nie kiero :roll:
Następna wycieczka do zamościa proszona jest o zachaczenie o schron i napstrykanie całej masy fotek!

Posted

eve-w napisał(a):
no ładnie, spotkaliście się i uchlaliście bo odwiedzin na kacu nie ma! A pijanych nie wpuszczają na teren schronu! to jasno i wyraźnie mówi super regulamin do ktorego wszyscy mają się dostosować tylko nie kiero :roll:
Następna wycieczka do zamościa proszona jest o zachaczenie o schron i napstrykanie całej masy fotek!

następna wycieczka uda się poznać Kielce i ich problemy :cool3: