Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
No prosże przyłapalam Cie ....To tu się miłośc wyznaje ..

Śledzisz mnie ? :mad:
A może zazdrosna ? :evil_lol:

Posted

monikapf napisał(a):
Co z ta małą sunią z ulicy? czy ktoś ją już złapał?

Też jestem zainteresowana. Po złapaniu macie dla niej miejsce, żeby ją przetrzymać jakiś czas ? Czy może zamojski EMIR zawiezie ją od razu do Mielca do Agusizet ?

Posted

ania z poznania napisał(a):
Dziewczyny, ja też myślę o małej, chciałabym ją wziąć do siebie, problem tylko taki że dopiero po 14-tym..... To dwa i pół tygodnia, ona nie może być tak długo na ulicy....

No tak długo nie może, chyba, że byłoby gdzie ją w Zamościu lub Lublinie albo Warszawie (Madallena, ewe-w, mshume) przytrzymać.
Agusiazet - nie ustalałaś z Tolą szansy transportu suni mikro-krówki z szorstkim pyszczkiem do Ciebie ? Trzeba szybko działać, bo w końcu samochód ją rozwali maliznę słodką.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Dziewczyny, ja też myślę o małej, chciałabym ją wziąć do siebie, problem tylko taki że dopiero po 14-tym..... To dwa i pół tygodnia, ona nie może być tak długo na ulicy....

Te 2,5 tyg mogłabym ją przetrzymać u siebie .miałabyś okazję mnie odwiedzić.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Te 2,5 tyg mogłabym ją przetrzymać u siebie .miałabyś okazję mnie odwiedzić.

Czyli, że coś dobrego się dla małej wykluwa.
A gdzie jest więcej adopcji - w Mielcu, czy w Poznaniu ? Zaznaczam, że to nie jest pytanie retoryczne, chodzi też o koszty ewentualnego transportu do DS - skąd łatwiej, szybciej, taniej ?

Posted

E-S napisał(a):
Czyli, że coś dobrego się dla małej wykluwa.
A gdzie jest więcej adopcji - w Mielcu, czy w Poznaniu ? Zaznaczam, że to nie jest pytanie retoryczne, chodzi też o koszty ewentualnego transportu do DS - skąd łatwiej, szybciej, taniej ?

Trudno odpowiedzieć! Zależy skąd jest osoba adoptująca - moje dotychczasowe tymczasy znalazły domy, Jeta szczeniak w Niemczech, Gina i Sissi w naszych okolicach!

Posted

agusiazet napisał(a):
Trudno odpowiedzieć! Zależy skąd jest osoba adoptująca - moje dotychczasowe tymczasy znalazły domy, Jeta szczeniak w Niemczech, Gina i Sissi w naszych okolicach!

E, to źle nie jest. Tola ani Zadra nie odzywały się, czy zabrały mikro-krówkę i jak z transportem ?

Posted

agusiazet napisał(a):
Niestety nie, czekam jak na szpilkach, bo już niedługo wracam do pracy i wolałabym wiedzieć, czy mała przyjedzie, czy nie. Jeśli nie pójdę po jakąś bidę do naszego schronu!

Noż zaczekaj ten 1 dzień :D w schronisku przynajmniej psy nie są narażone na zwałkowanie przez samochód .... a ta i w schronisku zginie bo takiego malucha uległego zagryzą i na ulicy lada moment coś jej się złego przytrafi.

Posted

malagos napisał(a):
Tola :) Kocham Cię :)

No tak; teraz to nawet poprawiac nie mam po co:evil_lol:
Jestem po całodniowym kursie, jutro tez jadę:shake:
Ok 16 zabieram sunię z ulicy.
Trzymajcie kciuki, bo bardzo potrzebne.
Widzę, ze mała ma drugą ofertę domku, bardzo sime cieszę.
Do agusizet mamy prawdopodobnie transport, czekam na zadre, zeby potwierdzila:cool3:

Posted

Suczki w takim złym stanie jak ta ze Szczytna to ja nie mogę wziąć:( Niestety, w Mielcu nie ma dobrej, całodobowej lecznicy, poza tym nie stać mnie na leczenie np w Rzeszowie lub Lublinie:(

Posted

Z innej beczki - bardzo proszę wszystkich oferującyh bezpłatne DT - ewentualnie DT za karmę i koszty leczenia/sterylizacji - aby wpisali się na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/191868-BEZP%C5%81ATNY-Dom-Tymczasowy-w%C4%85tek-zg%C5%82oszeniowy-Hotele-NIE-MILE-widziane określając warunki tymczasowania. Taki watek jest niezbędny - sami o sobie niczego nawet nie wiemy ... dochodzi potem czasami do idiotycznych sytuacji, których można byłoby uniknąć - a przy okazji konstruktywnie pomagać psom i wymieniać się doświadczeniami.