Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leni356 napisał(a):
To NIE błąd. Zdjęcia brałam z tego wątku i tu była wpisana jako Melba!

Mnie też to zastanowilo na fb :) Ale w sumie imiona Bibi i Sziba zostały dziewczynom nadane przez Madallenę i E-S. Imię nieważne - ważne, żeby ktoś je pokochał i żeby to był ten idealny domek.

Posted

:multi::multi:
Własnie dostałam wiadomość od Madalleny, ze nasze dwie slicznotki pojechały dzisiaj do jednego, wspólnego domciu:p

Posted

Tola napisał(a):
Własnie dostałam wiadomość od Madalleny, ze nasze dwie slicznotki pojechały dzisiaj do jednego, wspólnego domciu:p

:D :D :D No właśnie rozmawiałam z Madalleną - nie dość, że pojechały razem to jeszcze trafiły do domku z ogródkiem, a babeczka, która po nie przyjechała chodziła z Madalleną do szkoły :D :D :D
Bardzo się cieszę, że tak wyszło :) :) :)

Posted

Tola napisał(a):

No ciotki, toż to cud :crazyeye:!!!!
Nawet w najskrytszych snach nie marzyłyśmy o takim szczęściu :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
Dziękujemy wszystkim pięknie!!:iloveyou:
A nową Panią prosimy o zdjęcia :cool3:, no cóż taki "przykry" obowiązek :evil_lol:

Posted

agada napisał(a):
Nawet w najskrytszych snach nie marzyłyśmy o takim szczęściu :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
A nową Panią prosimy o zdjęcia :cool3:, no cóż taki "przykry" obowiązek :evil_lol:

Bardzo sie ciesze bardzo:multi::multi:

Posted

lika1771 napisał(a):
Bardzo sie ciesze bardzo:multi::multi:

Wszyscy się cieszą, tylko mi się smutno zrobiło jak pomyślałam, że pojadę na działkę do Madalleny i nie przywita mnie różowy prosiaczek Bibi z merdającym szczurzym ogonkiem... ;) Ale świadomość, że trafiły razem z Szibą do idealnego domku jakoś mi ten smutek rozwiewają ;)
Wieści z nowego domku są takie, że cały dom jest zachwycony, a Bibi i Sziba rozkochały w sobie wszystkich domowników!

Posted

Niooo:multi: ślicznotki zamieszkały w podwarszawskim Sulejówku, pięknie tam i zielono. A ja byłam bardzo sceptyczna,że taka podwójna adopcja jest możliwa :oops: Maddalena dowiodła,że można, nawet wakacje:evil_lol:

Posted

mshume napisał(a):
Niooo:multi: ślicznotki zamieszkały w podwarszawskim Sulejówku, pięknie tam i zielono. A ja byłam bardzo sceptyczna,że taka podwójna adopcja jest możliwa :oops: Maddalena dowiodła,że można, nawet wakacje:evil_lol:

Madallena ma zawsze rację ;) ;) ;)

Posted

hm,... Madallena zapewne nie zdradzisz nam swojej tajnej broni...co to może być za siła,żeby najpierw doprowadzić dwie bidulki do stanu cudowności:loveu:,potem oduczyć je "odmiennej orientacji":cool3:,potem w czasie letniej posuchy na ludzia:crazyeye: znaleść takiego co z bananem na buzi weźmie dwupaka :roll:... no Madallena ,qurka co czarujesz ....ale ja cię rozgryzłam kobieto :evil_lol:....Ty najzwyczajniej na świecie robisz to do czego jesteś stworzona i chyba to kochasz ,co?...nie znajduję innego wytłumaczenia ....jesteś -:loveu::loveu::loveu:psiludziem:loveu::loveu::loveu:
no to se napiszę-------Sziba i Bibi w nowym domku :loveu::loveu::loveu:

Posted

Andzike napisał(a):
Wszyscy się cieszą, tylko mi się smutno zrobiło jak pomyślałam, że pojadę na działkę do Madalleny i nie przywita mnie różowy prosiaczek Bibi z merdającym szczurzym ogonkiem... ;) Ale świadomość, że trafiły razem z Szibą do idealnego domku jakoś mi ten smutek rozwiewają ;)
Wieści z nowego domku są takie, że cały dom jest zachwycony, a Bibi i Sziba rozkochały w sobie wszystkich domowników!

Nie mogło być inaczej :loveu:
"...różowy prosiaczek Bibi....":mad:, ciotka przegięłaś :evil_lol:

Posted

agada napisał(a):
Nie mogło być inaczej :loveu:
"...różowy prosiaczek Bibi....":mad:, ciotka przegięłaś :evil_lol:

Hehehehe ;) najpiękniejszy różowy prosiaczek pod słońcem :) Kocham tego prosiaczka. Jak bylam na działce, to co jakiś czas Madallena z błyskiem oka pytała się czy podpisujemy umowę adopcyjną;) Posiedziałabym dłużej i wróciłabym z prosiaczkiem pod pachą ;)
A tak Bibi i Sziba w nowym wspólnym domku :)

Posted

Wiem, wiem prosiaczek słodki i taki przylepny :lol:, przecież adoptowałam ją ze schronu ;), więc znamy się krótko, ale osobiście :evil_lol:

Posted

agada napisał(a):

Jaka wspaniała wiadomość.

Posted

[quote name='mshume']Z Facebook, czyli twojego :)

Dokładnie :) a do Madalleny nadal dzwonią po Bibi ;)

[quote name='sonia71']hm,... Madallena zapewne nie zdradzisz nam swojej tajnej broni...co to może być za siła,żeby najpierw doprowadzić dwie bidulki do stanu cudowności:loveu:,potem oduczyć je "odmiennej orientacji":cool3:,potem w czasie letniej posuchy na ludzia:crazyeye: znaleść takiego co z bananem na buzi weźmie dwupaka :roll:... no Madallena ,qurka co czarujesz ....ale ja cię rozgryzłam kobieto :evil_lol:....Ty najzwyczajniej na świecie robisz to do czego jesteś stworzona i chyba to kochasz ,co?...nie znajduję innego wytłumaczenia ....jesteś -:loveu::loveu::loveu:psiludziem:loveu::loveu::loveu:
no to se napiszę-------Sziba i Bibi w nowym domku :loveu::loveu::loveu:

Zacytowałam Madallenie tego posta - poprosila, żeby Wam przekazać, że "dla chcącego nic trudnego" :)

Posted

leni356 napisał(a):
Lusia też jest na Facebooku, ale chyba nikt nie dzwonił, polecajcie Lusię jak dzwonią

Też futrzasta :razz:, a może trzeba by ogolić, takie mają większe branie :diabloti: