agada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 może znajdzie się ktoś kto pokocha takie dwie malizny? Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 agada napisał(a):może znajdzie się ktoś kto pokocha takie dwie malizny? Znaleźć to by się znalazł - tylko żeby miejsce jeszcze na 2 miał, ja to już bym na nie ze 3 rodzinki miała, tylko co z tego - skoro te rodziny same zapsione ponad zdrowy rozsądek i wzdychają jak tu wyrobić z 5 i 6 psem .... Quote
agada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Zdrapka napisał(a):Znaleźć to by się znalazł - tylko żeby miejsce jeszcze na 2 miał, ja to już bym na nie ze 3 rodzinki miała, tylko co z tego - skoro te rodziny same zapsione ponad zdrowy rozsądek i wzdychają jak tu wyrobić z 5 i 6 psem .... Za dużo to też nie dobrze... Zachwyt, zachwytem, dużo ślicznych, zabiedzonych, potrzebujących psiaków... Jednak rozsądek musi nad tym wszystkim brać górę, bo niestety, ale są i obowiązki związane z posiadaniem, a im więcej posiadamy w tym wypadku, tym bardziej to męczące i z radości posiadania wpadamy w pułapkę zakłopotania, irytacji i kto wie czego jeszcze. To ma być przede wszystkim obopólna radość! I bardzo się cieszę, ze są ludzie trzeźwo myślący, im takich więcej, tym mniej bezdomności! Quote
sonia71 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 i ja mooooocno przytulam obie dziewczyny :) kaska poszła. Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 sonia71 napisał(a):i ja mooooocno przytulam obie dziewczyny :) kaska poszła. Soniu :loveu: :Rose: Dzięki w imieniu różowego pokraka z ogonkiem jak świnka zwanego Bibi (Pipi jednak nie - Madallena zwróciła mi uwagę na powszechnie odbieraną niestosowność spieszczeń tego imienia - mnie osobiście by nie przeszkadzało na spacerze wrzeszczeć w stronę krzaka "Pipunia!!!", ewentualnie ryknąć w stronę rozgrzebywanego śmietnika "Pipka! do nogi!" ale może faktycznie komuś zahamowanemu seksualnie ...) oraz rudej księżniczki Sziby, której pięknie w niebieskim kolorze. Quote
sonia71 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 tylko takie małe pytanko-na Pw info że to mBank a na koncie intern. pokazuje że to BRE Bank a przecież to zupełnie inne banki- to jak? Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 sonia71 napisał(a):tylko takie małe pytanko-na Pw info że to mBank a na koncie intern. pokazuje że to BRE Bank a przecież to zupełnie inne banki- to jak? BRE bank to mBank. Quote
sonia71 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 aaaa, no przecie ja kobieta i co niedomyśliłam się że to to samo :) -dzięki :) Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 sonia71 napisał(a):aaaa, no przecie ja kobieta i co niedomyśliłam się że to to samo :) -dzięki :) Niełatwo się domyślić, kto nie ma konta w mBanku to nie wie przecież, bo i skąd ? mBank to oddział BRE banku nazywany "bankowością elektroniczną", czyli taki bank-córka. Czy tam syn. Oj tam nieważne, już bredzę. Oddaliście głos obywatelski do kuwety ? Ja się jakoś zebrać nie mogę ... mam może 20 m do punktu wyborczego i potwornie ciężko mi tam dojść ... choć mijałam ten przybytek dzisiaj z psami już ze 2 razy ... Quote
agada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Łobowiązek łobywatelski spełniony jeszcze w godz. przedpołudniowych! Nie darowałabym sobie, jak przegra mój kandydat to chociaż wiem, żem wszystkiego dopełniła! Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 agada napisał(a):Łobowiązek łobywatelski spełniony jeszcze w godz. przedpołudniowych! Nie darowałabym sobie, jak przegra mój kandydat to chociaż wiem, żem wszystkiego dopełniła! Wystrzelałaś przeciwników politycznych pod komitetem wyborczym, czy paralizatorem ich dziabnęłaś ukradkiem ? :evil_lol: Kurde, strach się Ciebie bać dziewczyno, to ja lecę do miejsca przeznaczenia. Quote
agusiazet Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 My na emigracji głos oddaliśmy i teraz czekamy z niecierpliwością, który z Panów kandydatów wygra! Powinien nasz!!! Quote
agada Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 agusiazet napisał(a):My na emigracji głos oddaliśmy i teraz czekamy z niecierpliwością, który z Panów kandydatów wygra! Powinien nasz!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ma się rozumieć! Tak, czy owak będzie nasz, bez względu na którego się głosowało :diabloti: Quote
sonia71 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Sziba i Bibi -dwie przytukanki ,choć są daleko chcą od nas mizianki :) Quote
Tola Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Wysyłam na konto Murki - dla Abbii - 150 zł od IVV; reszta będzie przeznaczona dla suni, ktora pojedzie do malagos. Quote
Andzike Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Na chwilę obecną dotarło: 100zł - leni 50zł - sonia71 20zł - Joodith DZIĘKUJEMY!!!! :loveu::loveu::loveu: Mamy 170zł :) Madallena już zamówiła karmę, deklarujące cioteczki, proszę o wpłaty :) Quote
Tola Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Tola napisał(a):Wysyłam na konto Murki - dla Abbii - 150 zł od IVV; reszta będzie przeznaczona dla suni, ktora pojedzie do malagos. IVV - dziękujemy:Rose: Quote
malagos Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 U m,nie na razie taka sytuacja: Jest niespodziewanie tymczasowo Dyzio z lasu. W ten piątek pakujemy się na wyjazd, w sobotę uciekamy (nawet z kraju....:). Dyzio musi do tego czasu znaleźc dom. Wracamy po tygodniu, przepakowujemy rzeczy i znów uciekamy. Czyli tymczasowiczke mogę przyjąć od 1 sierpnia. Quote
Andzike Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Andzike napisał(a):Na chwilę obecną dotarło: 100zł - leni 50zł - sonia71 20zł - Joodith Nowe wpłaty (a w zasadzie jedna, ale podzielona:) ) 50zł - Zadra / Tola 20zł - agada20 DZIĘKUJEMY!!! :loveu::loveu::loveu: Razem mamy 240zł !!!:multi::multi::multi: A raczej mieliśmy, bo odejmuję 189zł, za karmę, za którą przelałam już kasę:) W skarbonce zamojskich przyjaciółek zostało 51zł :) Quote
sonia71 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 a ja mam złe info :( ale tylko dla mnie -już nic nie napiszę do naszych przylepek w ich tymczasie -komputer złośliwiec wyrzuca mnie i nijak nie chce mnie zalogować a ja dawna blondynka nie kumata:( co zrobić -będę pisać przytulaki na tym wątku aż mnie pogonicie :( Sziba i Bibi ,Bibi i Sziba to najpiękniejsze psiapsiółki-chyba :) Quote
baronka23 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 sonia71 napisał(a):a ja mam złe info :( ale tylko dla mnie -już nic nie napiszę do naszych przylepek w ich tymczasie -komputer złośliwiec wyrzuca mnie i nijak nie chce mnie zalogować a ja dawna blondynka nie kumata:( co zrobić -będę pisać przytulaki na tym wątku aż mnie pogonicie :( Sziba i Bibi ,Bibi i Sziba to najpiękniejsze psiapsiółki-chyba :) soniu - a zmień przeglądarkę ;) polecam Operę (ewentualnie FF) Quote
sonia71 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ha -no właśnie -zalogowałam się w domu na operze a w "pracach" mam chyba inne ustroistwo ,bo ani razu nie moglam się zalogować mimo że w domu bylo ok,i pisałam a dzisiaj -gdyby głupota mogła fruwać latałabym jak gołębica- tak namieszałam w rejestrowaniu na forum że teraz nie mogę nic zrobić ani w domu ani w pracy-:( Quote
Recommended Posts