Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młoda, kilkumiesieczna sunia.Jest w schronie razem z identyczna siostrą.

Mała wilczasta.

Mała suczka z dwoma szczeniakami.

Mały piesek z obcietm ogonkiem w tyoie jakteriera.

Fox z fatalną skórą i sierscią.

Posted

Średnia mloda sunia w typie leonbergera.

Malutka szczuplutka pręgowana sunia.

Srednia szorstkowłosa suczka.

Trzy suczki w typie dobermana.Wychudzone.ZJedna ma oczy niebieskie,druga jedno niebieskie drugi brązowe.Wszystkie maja ciete ogony.

Sunia mloda w typie onki dlugowlosej.Bardzo zaniedbana okrywa wlosowa.

Posted

przepraszam, ze nie na temat ale ja słyszałam, że ktoś wybiera się do Warszawy a my potrzebujemy transporty z Warszawy do hoteliku Murki dla Kubusia z mojego banerku czy można było się jakoś podczepić oczywiście pieniądze za zwrot bym znalazła

Posted

[quote name='magenka1']przepraszam, ze nie na temat ale ja słyszałam, że ktoś wybiera się do Warszawy a my potrzebujemy transporty z Warszawy do hoteliku Murki dla Kubusia z mojego banerku czy można było się jakoś podczepić oczywiście pieniądze za zwrot bym znalazła

Tz i zadra nie wjezdzają do Warszawy - jesli piesek moze podjechac - to nie ma problemu z dowozem Kubusia.
Proszę o kontakt te 609160044

Posted

Jestem wdzięczna bardzo bardzo ekipie z Zamościa , Kubuś to chyba już jedzie, mamy 60 PLN może to nie duża kwota ale w przyszłości postaram się wpłacić coś poproszę o przysłanie konta na które przeleję pieniądze

Posted

bianka0 napisał(a):
Bardzo dziękuję, że pomogliście Julii w zorganizowaniu transportu Kubusia :lol:

Kubuś to fantastyczne psisko.Ciesze się,że mogliśmy pomóc.

Posted

a tak suma sumaróm to trochę naszych:loveu:poszło do domków nie :multi:Neska,Abbi, zasiedziały Muminek,Frodo też ma oblukany domek
a Henio,Fabian, Lusia,Barnaba, Tara,Bursztyn,Kawa, czekają :shake: