Tyśka) Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Dnia 29.05.2023 o 20:33, Tola napisał: Ja szukam transportu na Śląsk do Jaaga dla małej suni, która łazi po wsi, może uda się jakoś to połączyć... Jeśli nic nie znajdziemy to Rodzina Groszka osobiście po niego przyjedzie pod Krosno. Może mogliby wtedy zabrać małą, o ile znajdzie się dla niej transport pod hotel Groszka? Quote
Tola Posted May 29, 2023 Author Posted May 29, 2023 Dnia 29.05.2023 o 22:05, Tyśka) napisał: Jeśli nic nie znajdziemy to Rodzina Groszka osobiście po niego przyjedzie pod Krosno. Może mogliby wtedy zabrać małą, o ile znajdzie się dla niej transport pod hotel Groszka? Będę myśleć, może ktoś się najdzie, bo z naszej strony podwóz teraz w tamte strony jest raczej niemożliwy. Ja od lutego muszę regularnie jeździć do Lublina do lekarza; zajmuje to sporo czasu, energii i pieniędzy, więc z podwozami zwierzaków jesteśmy w stanie teraz pomóc tylko na naszym terenie. Quote
Tyśka) Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Dnia 29.05.2023 o 22:16, Tola napisał: Będę myśleć, może ktoś się najdzie, bo z naszej strony podwóz teraz w tamte strony jest raczej niemożliwy. Ja od lutego muszę regularnie jeździć do Lublina do lekarza; zajmuje to sporo czasu, energii i pieniędzy, więc z podwozami zwierzaków jesteśmy w stanie teraz pomóc tylko na naszym terenie. Ok. Ja ew. moglabym zapytac znajomej, ktora mieszka w Rzeszowie czy bedzie niedlugo w Tomaszowie i moglaby zabrac sunie do hotelu... Widzę, że Marta Alicja szuka transportu dla szczeniaków z okolic Tomaszowa/Zamościa do Legnicy... może to bardziej wypali dla małej suni? Quote
Tola Posted May 29, 2023 Author Posted May 29, 2023 Dnia 29.05.2023 o 22:22, Tyśka) napisał: Ok. Ja ew. moglabym zapytac znajomej, ktora mieszka w Rzeszowie czy bedzie niedlugo w Tomaszowie i moglaby zabrac sunie do hotelu... Widzę, że Marta Alicja szuka transportu dla szczeniaków z okolic Tomaszowa/Zamościa do Legnicy... może to bardziej wypali dla małej suni? Jak możesz Tysiu to zapytaj proszę. Ja wstawię prośbę na Fb, może jutro mi się uda, bo od 2 dni się przymierzam. Quote
Jaaga Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Tolu, a kociaczki? Jakby coś się wyklarowało z transportem, to dajcie mi znać. Jutro wieczorem wyjezdzam do Katowic ze swoimi szczeniakami, a suczka i ewentualnie kocieta musiałyby przyjechać na wieś. Kociaki mogłabym ostatecznie mieć w Katowicach, bo dalabym je do pokoju Miriam z królikami, ale suni przy szczeniakach nie wezmę. Andrzej w czwartek stawia auto na warsztat, więc nie będzie mógł nigdzie podjechać, aż je odbierze od mechanika. Quote
Tola Posted May 29, 2023 Author Posted May 29, 2023 Dnia 29.05.2023 o 22:49, Jaaga napisał: Tolu, a kociaczki? Jakby coś się wyklarowało z transportem, to dajcie mi znać. Jutro wieczorem wyjezdzam do Katowic ze swoimi szczeniakami, a suczka i ewentualnie kocieta musiałyby przyjechać na wieś. Kociaki mogłabym ostatecznie mieć w Katowicach, bo dalabym je do pokoju Miriam z królikami, ale suni przy szczeniakach nie wezmę. Andrzej w czwartek stawia auto na warsztat, więc nie będzie mógł nigdzie podjechać, aż je odbierze od mechanika. Z kociakami jutro spróbuje tylko ustalić, ale testów nie zrobię, bo jutro szczeniaki mają czipowanie, a ja znowu jadą do Lublina. Quote
kado Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Dnia 29.05.2023 o 22:00, Tyśka) napisał: Tak mi się ona podoba... Dla żadnego pieska nie ma szans na pomoc? Moje serce też skradła Wszystkie cudne,ale ta wybitnie Quote
Jaaga Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Dnia 29.05.2023 o 22:54, Tola napisał: Z kociakami jutro spróbuje tylko ustalić, ale testów nie zrobię, bo jutro szczeniaki mają czipowanie, a ja znowu jadą do Lublina. Bez testów nie moge wziąć. To najwyżej podeślij ich zdjęcia, zrobię im ogloszenie. Może znajdą domy stamtąd, gdzie są. Quote
Jaaga Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Dnia 29.05.2023 o 20:36, Tola napisał: Widziałam tą Fifi na FB. Fajna malutka. Quote
Jaaga Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Szczeniakom zrobiłam zbiorowe wyróznione na miesiac olx na katowice.Gdyby były domy i trnasport, to moge mamę poprosić o wydanie. Link wstawię, jak mi aktywują. Quote
Jaaga Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Juz jest: https://www.olx.pl/d/oferta/slodkie-male-szczenieta-szczeniaczki-pieski-i-suczki-adopcja-CID103-IDUN1Eu.html?bs=olx_pro_listing Quote
Tola Posted May 30, 2023 Author Posted May 30, 2023 Dnia 30.05.2023 o 09:04, Jaaga napisał: Bez testów nie moge wziąć. To najwyżej podeślij ich zdjęcia, zrobię im ogloszenie. Może znajdą domy stamtąd, gdzie są. Nie zrozumiałyśmy się - testy jak najbardziej zrobię, jak zawsze. Pisałam o dniu dzisiejszym, że dzisiaj nie dam rady. Dnia 30.05.2023 o 13:17, Jaaga napisał: Widziałam tą Fifi na FB. Fajna malutka. To chlopiec Dnia 30.05.2023 o 19:24, Jaaga napisał: Szczeniakom zrobiłam zbiorowe wyróznione na miesiac olx na katowice.Gdyby były domy i trnasport, to moge mamę poprosić o wydanie. Link wstawię, jak mi aktywują. Bardzo dziękuję Quote
Tola Posted May 30, 2023 Author Posted May 30, 2023 Tak jak wczoraj pisałam, maluchy były dzisiaj na przeglądzie w lecznicy. Atalaya, Tiki, Aurora, Hera, Stella, Ptysia, Karmelek, Elliot są zdrowe, waża od 1,70 do 3 kg..Atalaya ma delikatną wadę zgryzu, Karmelek miał pobrane zeskrobiny, bo ma wyłysienia, ale jest wszystko ok, dostał zestaw witamin i szampon leczniczy. Najbardziej zdystansowana jest Ataaya i ona polecana jest do adopcji z siostrą; reszta psiaków bardzo przytulaśna, zabawowa, Karmelek jest najbardziej energiczny. Maluchy zostały zaszczepione, zaczipowane. Starsze mają po ok.10 tyg., Młodsze po ok.7 tyg. Quote
Tola Posted May 30, 2023 Author Posted May 30, 2023 Dzisiejsze zdjęcia maluchów z lecznicy: Tiki, Atalaya, Ptysia i Aurora - starszy miot Quote
Tola Posted May 30, 2023 Author Posted May 30, 2023 Hera, Elliot, Stella i Karmelek - młodszy miot Quote
Tola Posted May 30, 2023 Author Posted May 30, 2023 Dziękuję Ci Jaaga za ogłoszenie. Maluchy są zaopiekowane i pod tym względem, zajęły się tym dwie młode osoby i to bardzo sprawnie, tym razem mam ogromną pomoc. 1 Quote
elik Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Dnia 30.05.2023 o 22:05, Tola napisał: Dziękuję Ci Jaaga za ogłoszenie. Maluchy są zaopiekowane i pod tym względem, zajęły się tym dwie młode osoby i to bardzo sprawnie, tym razem mam ogromną pomoc. Wspaniała wiadomość. Pomocnych serc nigdy za wiele Quote
Jaaga Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Dnia 30.05.2023 o 21:31, Tola napisał: Nie zrozumiałyśmy się - testy jak najbardziej zrobię, jak zawsze. Pisałam o dniu dzisiejszym, że dzisiaj nie dam rady. To chlopiec Ok. Myślałam, że w ogóle już nie zdążyłabyś. Zasugerowałam się imieniem, że to suczka. Quote
Jaaga Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Mam teraz w promocji karmę RC dla dorosłych psów z białkiem wieprzowym oprócz drobiowego, z dodatkiem kwasówEPA/DHA i zeolitu na przewód pokarmowy, w tym na zapach i konsystencję kału. W klubie zamiast 259 zł za 17 kg, kosztuje 200 zł. Swoim psom zamówiłam na próbę, fajne nieduże krokieciki, bardzo chętnie zjadana. Może dla jakiegoś psa jeszcze zamówić? Quote
Jo37 Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Dnia 31.05.2023 o 12:09, Jaaga napisał: Mam teraz w promocji karmę RC dla dorosłych psów z białkiem wieprzowym oprócz drobiowego, z dodatkiem kwasówEPA/DHA i zeolitu na przewód pokarmowy, w tym na zapach i konsystencję kału. W klubie zamiast 259 zł za 17 kg, kosztuje 200 zł. Swoim psom zamówiłam na próbę, fajne nieduże krokieciki, bardzo chętnie zjadana. Może dla jakiegoś psa jeszcze zamówić? Czy dla Kody lub Luny ona się nadaje? Quote
Jaaga Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Dnia 31.05.2023 o 20:46, Jo37 napisał: Czy dla Kody lub Luny ona się nadaje? Dla Kody jak najbardziej, bo jej trudno utrzymac wagę. Dla Luny wystarczy tańszy Brit. Quote
Jo37 Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Dnia 31.05.2023 o 20:59, Jaaga napisał: Dla Kody jak najbardziej, bo jej trudno utrzymac wagę. Dla Luny wystarczy tańszy Brit. To zamów dla niej proszę. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Na prośbę Toli zrobiłam ogłoszenia szczeniaczkom z pierwszego, większego miotu: Amiś, cudny szczeniaczek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Atica, ok 3 mies sunia do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Ami, najpiękniejszy szczeniaczek na świecie! Warszawa Ochota • OLX.pl Ava, ok 3 miesięczna sunia do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Może jakaś dobra dusza wyróżni te ogłoszenia, chociaż na tydzień... . . . Ja niestety nie mam zniżki aktualnie... 1 Quote
Tola Posted May 31, 2023 Author Posted May 31, 2023 Zrobiłam olx małej Herze vel Hebe na Warszawę i zbiorowe dla młodszego miotu na Katowice. Malusia bardzo podobna kolorystycznie do moje Zulci [*], stąd ten wybór... https://www.olx.pl/d/oferta/slodka-hebe-szczeniak-do-adopcji-CID103-IDUzuML.html?bs=olx_pro_listing https://www.olx.pl/d/oferta/cztery-7-tygodniowe-szczeniaki-do-adopcji-CID103-IDUOaP4.html?bs=olx_pro_listing Quote
Tola Posted May 31, 2023 Author Posted May 31, 2023 Dnia 31.05.2023 o 23:29, Alaskan malamutte napisał: Na prośbę Toli zrobiłam ogłoszenia szczeniaczkom z pierwszego, większego miotu: Amiś, cudny szczeniaczek do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Atica, ok 3 mies sunia do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Ami, najpiękniejszy szczeniaczek na świecie! Warszawa Ochota • OLX.pl Ava, ok 3 miesięczna sunia do adopcji! Warszawa Ochota • OLX.pl Może jakaś dobra dusza wyróżni te ogłoszenia, chociaż na tydzień... . . . Ja niestety nie mam zniżki aktualnie... Bardzo dziękuję Quote
Recommended Posts