Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.08.2026 o 11:37, Tola napisał:

Dnia 27.08.2026 o 11:37, Tola napisał:

Ojej, byłam na wizycie przedA. Co się stało? Tak mi przykro. Miała bardzo dobry domek.

Posted
Dnia 27.08.2026 o 13:07, Poker napisał:

Ojej, byłam na wizycie przedA. Co się stało? Tak mi przykro. Miała bardzo dobry domek.

Miała ok.14 lat, ostatnio bardzo słabła😥 Starość i wcześniejsze ciężkie życie zrobily widocznie swoje😢

Posted
Dnia 27.08.2026 o 14:19, Poker napisał:

Ile lat ona była w DS ?

Od sierpnia 2020. Dwa lata temu miała zabieg usunięcia oczka (jaskra). Przez te 6 lat miała okresy słabszej kondycji, weterynarze pomagali wtedy stanąć jej  na łapki( podejrzewali, że to efekty ciężkiego życia, jakie miała wcześniej  i wyniszczenia). Tym razem się nie udało😢 Była w spokojnym, mądrym domu, była szczęśliwa, zadbana. Z panem Wojtkiem mam stały kontakt.  Oboje z żoną bardzo rozpaczają. 

Posted

Sabinka pozdrawia z ośrodka rehabilitacyjnego💗

Jutro mamy umówioną wizyta w Warszawie u dr. Laury; podsumujemy wysiłki i usłyszymy rokowania...

Denerwujemy się bardzo.

Prosimy o ciepłe myśli i mocno zaciśnięte kciuki.

IMG-20260830-WA0020.jpg

IMG-20260830-WA0018.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 1.09.2026 o 11:31, elik napisał:

Widać postępy 😍   Czy duże? Nie czuję się na siłach, żeby ocenić, ale chyba spore 🙂  

Tez nam się tak wydaje, ale czekamy na jutrzejszą ocenę dr Laury...

• Like 1
Posted

Widać postępy. Trudno ocenić czy to kres możliwości Sabinki i czy jest sens intensywnie ją rehabilitować. Ważna jest opinia wetki.

Trzymam kciuki  a maliznę.