__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Młodziutki piesek, bardzo zbliżony do jamnika. Smutny, bardzo smutny, bo zamknięty w paskudnym boksie z kilkoma innymi psami. Biedactwo ciągle nosek ma między kratami i patrzy z utęsknieniem... :-(:-(:-( Jest bardzo nieszczęśliwy :( piesek przebywa obecnie w schronisku w Mysłowicach. Narazie nie wiemy czy to suczka czy piesek... Pomóżcie mu znaleźć domek!!!! Przynajmniej DT! Ogłoszenia: oferty gumtre kokosy interpress ofertownia petsy kupie psa adopcja psa przygarnij zwierzaka szukaj zwierzaka nasi pupile giełda ogłoszen 24polska ogłoszenia olx dziękuję danka 1234 i ihabe za ogłoszenia :D :Rose: Stałe deklaracje: Eva2406 10zł ihabe 20zł Quote
ihabe Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Trzeba jak najszybciej znależć mu przynajmniej DT. Zdobadzcie jak najwięcej informacji o nim, jak długo siedzi , ile ma lat. Nie zostawimy go samego, prawda?:shake: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 ihabe napisał(a):Trzeba jak najszybciej znależć mu przynajmniej DT. Zdobadzcie jak najwięcej informacji o nim, jak długo siedzi , ile ma lat. Nie zostawimy go samego, prawda?:shake: Nie możemy go zostawić samego :placz: Quote
ihabe Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Więc nie zostawimy:loveu::loveu::loveu: Nasza w tym głowa i praca. Zbieramy jak najwięcej info, robimy ogłoszenia, szukamy DT i DS. Najwazżniejsze to jak najszybciej go wyciągnąć ze schronu:-( Quote
EVA2406 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ale smutna mordka :-( Szkoda, że to nie szczeniaczek, bo dzisiaj się dowiedziałam, ze ktoś poszukuje szczeniaczka, który nie urośnie dużo. Quote
fizia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Biedactwo.... Trzeba Mu pomóc! Jest śliczny, mlody - mam nadzieję, ze szybko się uda Quote
bico Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 kuba123 napisał(a):melduję się na wątku ja również jak mój Kleks z avatarka:placz: Quote
agata51 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 EVA2406 napisał(a):Ale smutna mordka :-( Szkoda, że to nie szczeniaczek, bo dzisiaj się dowiedziałam, ze ktoś poszukuje szczeniaczka, który nie urośnie dużo. Toż to szczeniaczek! I na pewno dużo nie urośnie! :lol: Bidulek! Quote
maja602 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Czy Jamniń jest ogłaszany w Necie? Jeżeli nie to poproszę o informacje na jego temat i na PW dane kotaktowe do osoby, która zajmie się adopcją. Zrobię mu ogłoszenia. Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 maja602 napisał(a):Czy Jamniń jest ogłaszny w Necie? Jeżeli nie to poproszę o informacje na jego temat i na PW dane kotaktowe do osoby, która zajmie się adopcją. Zrobię mu ogłoszenia. Jak najbardziej proszę o pomoc w ogłoszeniach :) właśnie o psiaku niewiele więcej wiadomo, A-s-i-a ma się dowiedzieć więcej, napiszę zaraz do niej PW i spytam się też o dane do kontaktu. Dziękuję :loveu: Cioteczki, jeśli możecie to rozglądajcie się za domkiem dla malucha, to mały piesek, już więcej nie urośnie, więc może akurat się komuś spodoba. Quote
Onaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 W dziale "przygarnę psa" jest takie ogłoszenie: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-malego-jamnika-136310/ "Kathi999 Przygarnę małego jamnika :] Poszukuję jamnika długowłosego (pieska). Chciałabym szczeniaka, jak najmłodszego (oczywiście gotowego już do oddania :] ) Jamniczek będzie miał ciepły dom i szaloną rodzinę z doświadczeniem z psami, a zwłaszcza jamnikami. Ostatniego jamnika miałam jakiś czas temu, więc zatęskniłam za tymi małymi łapkami i własnym charakterkiem ;-). Mieszkam w Olsztynie (Warmińsko-Mazurskim) w mieszkaniu. Piesek może być z innego miasta, ale możliwie jak najbliżej. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź! " Może wpiszecie tam tego jamniczka - biedaczka. Quote
fizia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 1600x1200, rozmiar 328KB. Quote
bico Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Dogo07']W dziale "przygarnę psa" jest takie ogłoszenie: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-malego-jamnika-136310/ "Kathi999 Przygarnę małego jamnika :] Poszukuję jamnika długowłosego (pieska). Chciałabym szczeniaka, jak najmłodszego (oczywiście gotowego już do oddania :] ) Jamniczek będzie miał ciepły dom i szaloną rodzinę z doświadczeniem z psami, a zwłaszcza jamnikami. Ostatniego jamnika miałam jakiś czas temu, więc zatęskniłam za tymi małymi łapkami i własnym charakterkiem ;-). Mieszkam w Olsztynie (Warmińsko-Mazurskim) w mieszkaniu. Piesek może być z innego miasta, ale możliwie jak najbliżej. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź! " Może wpiszecie tam tego jamniczka - biedaczka. :crazyeye:czy ktoś już pisał do osoby zamieszczającej to ogłoszenie? To szansa, nie można jej odpuszczać:roll: ten jamniś to piesek czy suczka? Quote
bico Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Napisałam pw do Kathi999 i podrzuciłam jej wątek tego biedaczka. Choć obawiam się, że pewnie się spóźniłam i już ma ze sto innych propozycji:roll: Quote
A-s-i-a Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='bico'] ten jamniś to piesek czy suczka? Postaram się dowiedzieć, bo niestety nie pamiętam.... Ale wydaje mi się,że sunia, bo przebywa w boksie z suniami..... Na pewno jest młoda, bo patrzyłam w ząbki. Około 1- 1,5 roku... Bardzo smutna... Niestety, schron nie pozwala robić zdjęć... Trzeba ich uprzedzić i wcześniej się umówić . Ciekawe dlaczego:angryy: A może cioteczki z Mysłowic podskoczą. Piesio siedzi w boksie razem z takim "fantazyjnym" psiaczkiem. W boksie murowanym,zadaszonym chyba 3 po prawej stronie, za sukami, tymi które są w boksach bez zadaszenia... Jeżeli któraś z Was w tym schronie będzie, to zwróćcie uwagę na takie biedactwo: Maleńka sunieczka,cała czarna może waży 3 kg? Chudziutka! Cierpiące takie! Wygląda jak ... hmmmm.. z sierści to jak jamniczek szorstki, tylko z króciutką mordeczką, troszkę dłuższe nóżki. Cała się trzęsie! Ale podobno przywieżli ją w środę, więc jeszcze na kwarantannie i tu wogóle już nie da się zrobić zdjęć(wygląda na chorą:-() Szukajcie: po wejściu do schronu- zaraz na lewo, do boksów niezadaszonych, murowanych. Ma tak mocno (w/g mnie ,a nie w/g pracownika) zaciśniętą obrożę:angryy::angryy::angryy:, Jest w tym samym boksie, w którym była ta dobermanka, co to podobno zmarła na nosówkę:-( Wejdźcie sobie też na stronę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index73.html oraz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sam-do-weta-nie-pojdzie-siedzi-w-klatce-ranny-pies-135386/index25.html Quote
kuba123 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 A-s-i-a napisał(a): A może cioteczki z Mysłowic podskoczą. i co ja mam zrobić z tym wszystkim mogę podjechać i zapytać, ale nie daję gwarancji, że coś się dowiem nie wiem czy ,nie wpuszczą w ogóle przypuszczalnie zostanie rozmowa przez kraty Quote
ihabe Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tu trzeba szybki DT szukać aby psinke wyciągnąć i czegoś się dowiedzieć o niej:-( Kurcze, nikt z moich znajomych niestety nie czuje tego bluesa więc nie mam gdzie szukać. Ale będę szukać, proszę szukajcie też:loveu: Quote
Leyla Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Melduję się:razz: Może hotelik przytulny mu zafundujemy, pewnie na krótko ,bo jest młody i śliczny. Mogę zadeklarować 100 zł miesięcznie. Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Leyla napisał(a):Melduję się:razz: Może hotelik przytulny mu zafundujemy, pewnie na krótko ,bo jest młody i śliczny. Mogę zadeklarować 100 zł miesięcznie. Ja postaram się 50zł/miesięcznie Popytam, też czy ktoś za drobną opłatą nie wziął by go tymczas. Myślałam o tym przed zaśnięciem, muszę uderzyć do moich przyszywanych cioci z poprzedniego miejsca zamieszkania:loveu: Quote
Recommended Posts