Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młodziutki piesek, bardzo zbliżony do jamnika. Smutny, bardzo smutny, bo zamknięty w paskudnym boksie z kilkoma innymi psami. Biedactwo ciągle nosek ma między kratami i patrzy z utęsknieniem... :-(:-(:-( Jest bardzo nieszczęśliwy :( piesek przebywa obecnie w schronisku w Mysłowicach. Narazie nie wiemy czy to suczka czy piesek...

Pomóżcie mu znaleźć domek!!!!

Przynajmniej DT!

Ogłoszenia:

oferty
gumtre
kokosy
interpress
ofertownia
petsy
kupie psa
adopcja psa
przygarnij zwierzaka
szukaj zwierzaka
nasi pupile
giełda ogłoszen
24polska
ogłoszenia olx

dziękuję danka 1234 i ihabe za ogłoszenia :D :Rose:

Stałe deklaracje:

Eva2406 10zł
ihabe 20zł

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba jak najszybciej znależć mu przynajmniej DT. Zdobadzcie jak najwięcej informacji o nim, jak długo siedzi , ile ma lat. Nie zostawimy go samego, prawda?:shake:

Posted

ihabe napisał(a):
Trzeba jak najszybciej znależć mu przynajmniej DT. Zdobadzcie jak najwięcej informacji o nim, jak długo siedzi , ile ma lat. Nie zostawimy go samego, prawda?:shake:

Nie możemy go zostawić samego :placz:

Posted

Więc nie zostawimy:loveu::loveu::loveu: Nasza w tym głowa i praca. Zbieramy jak najwięcej info, robimy ogłoszenia, szukamy DT i DS. Najwazżniejsze to jak najszybciej go wyciągnąć ze schronu:-(

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ale smutna mordka :-(

Szkoda, że to nie szczeniaczek, bo dzisiaj się dowiedziałam, ze ktoś poszukuje szczeniaczka, który nie urośnie dużo.

Toż to szczeniaczek! I na pewno dużo nie urośnie! :lol: Bidulek!

Posted

Czy Jamniń jest ogłaszany w Necie? Jeżeli nie to poproszę o informacje na jego temat i na PW dane kotaktowe do osoby, która zajmie się adopcją. Zrobię mu ogłoszenia.

Posted

maja602 napisał(a):
Czy Jamniń jest ogłaszny w Necie? Jeżeli nie to poproszę o informacje na jego temat i na PW dane kotaktowe do osoby, która zajmie się adopcją. Zrobię mu ogłoszenia.

Jak najbardziej proszę o pomoc w ogłoszeniach :) właśnie o psiaku niewiele więcej wiadomo, A-s-i-a ma się dowiedzieć więcej, napiszę zaraz do niej PW i spytam się też o dane do kontaktu. Dziękuję :loveu:

Cioteczki, jeśli możecie to rozglądajcie się za domkiem dla malucha, to mały piesek, już więcej nie urośnie, więc może akurat się komuś spodoba.

Posted

W dziale "przygarnę psa" jest takie ogłoszenie:

http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-malego-jamnika-136310/

"Kathi999

Przygarnę małego jamnika :]
Poszukuję jamnika długowłosego (pieska). Chciałabym szczeniaka, jak najmłodszego (oczywiście gotowego już do oddania :] ) Jamniczek będzie miał ciepły dom i szaloną rodzinę z doświadczeniem z psami, a zwłaszcza jamnikami. Ostatniego jamnika miałam jakiś czas temu, więc zatęskniłam za tymi małymi łapkami i własnym charakterkiem ;-). Mieszkam w Olsztynie (Warmińsko-Mazurskim) w mieszkaniu. Piesek może być z innego miasta, ale możliwie jak najbliżej. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź! "

Może wpiszecie tam tego jamniczka - biedaczka.

Posted

[quote name='Dogo07']W dziale "przygarnę psa" jest takie ogłoszenie:

http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-malego-jamnika-136310/

"Kathi999

Przygarnę małego jamnika :]
Poszukuję jamnika długowłosego (pieska). Chciałabym szczeniaka, jak najmłodszego (oczywiście gotowego już do oddania :] ) Jamniczek będzie miał ciepły dom i szaloną rodzinę z doświadczeniem z psami, a zwłaszcza jamnikami. Ostatniego jamnika miałam jakiś czas temu, więc zatęskniłam za tymi małymi łapkami i własnym charakterkiem ;-). Mieszkam w Olsztynie (Warmińsko-Mazurskim) w mieszkaniu. Piesek może być z innego miasta, ale możliwie jak najbliżej. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź! "

Może wpiszecie tam tego jamniczka - biedaczka.

:crazyeye:czy ktoś już pisał do osoby zamieszczającej to ogłoszenie?
To szansa, nie można jej odpuszczać:roll:

ten jamniś to piesek czy suczka?

Posted

Napisałam pw do Kathi999 i podrzuciłam jej wątek tego biedaczka. Choć obawiam się, że pewnie się spóźniłam i już ma ze sto innych propozycji:roll:

Posted

[quote name='bico']

ten jamniś to piesek czy suczka?
Postaram się dowiedzieć, bo niestety nie pamiętam.... Ale wydaje mi się,że sunia, bo przebywa w boksie z suniami..... Na pewno jest młoda, bo patrzyłam w ząbki. Około 1- 1,5 roku... Bardzo smutna... Niestety, schron nie pozwala robić zdjęć... Trzeba ich uprzedzić i wcześniej się umówić . Ciekawe dlaczego:angryy:
A może cioteczki z Mysłowic podskoczą.
Piesio siedzi w boksie razem z takim "fantazyjnym" psiaczkiem. W boksie murowanym,zadaszonym chyba 3 po prawej stronie, za sukami, tymi które są w boksach bez zadaszenia...

Jeżeli któraś z Was w tym schronie będzie, to zwróćcie uwagę na takie biedactwo:
Maleńka sunieczka,cała czarna może waży 3 kg? Chudziutka! Cierpiące takie! Wygląda jak ... hmmmm.. z sierści to jak jamniczek szorstki, tylko z króciutką mordeczką, troszkę dłuższe nóżki. Cała się trzęsie! Ale podobno przywieżli ją w środę, więc jeszcze na kwarantannie i tu wogóle już nie da się zrobić zdjęć(wygląda na chorą:-() Szukajcie: po wejściu do schronu- zaraz na lewo, do boksów niezadaszonych, murowanych. Ma tak mocno (w/g mnie ,a nie w/g pracownika) zaciśniętą obrożę:angryy::angryy::angryy:,
Jest w tym samym boksie, w którym była ta dobermanka, co to podobno zmarła na nosówkę:-(

Wejdźcie sobie też na stronę:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index73.html

oraz:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sam-do-weta-nie-pojdzie-siedzi-w-klatce-ranny-pies-135386/index25.html

Posted

A-s-i-a napisał(a):

A może cioteczki z Mysłowic podskoczą.

i co ja mam zrobić z tym wszystkim
mogę podjechać i zapytać, ale nie daję gwarancji, że coś się dowiem
nie wiem czy ,nie wpuszczą w ogóle
przypuszczalnie zostanie rozmowa przez kraty

Posted

Tu trzeba szybki DT szukać aby psinke wyciągnąć i czegoś się dowiedzieć o niej:-( Kurcze, nikt z moich znajomych niestety nie czuje tego bluesa więc nie mam gdzie szukać. Ale będę szukać, proszę szukajcie też:loveu:

Posted

Leyla napisał(a):
Melduję się:razz:
Może hotelik przytulny mu zafundujemy, pewnie na krótko ,bo jest młody i śliczny. Mogę zadeklarować 100 zł miesięcznie.

Ja postaram się 50zł/miesięcznie
Popytam, też czy ktoś za drobną opłatą nie wziął by go tymczas. Myślałam o tym przed zaśnięciem, muszę uderzyć do moich przyszywanych cioci z poprzedniego miejsca zamieszkania:loveu: