danka1234 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='__Lara']danka1234, wielkie dzięki :loveu::loveu: wklej prosze na 1 strone aktywne linki. Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 danka1234 napisał(a):wklej prosze na 1 strone aktywne linki. A mogłabyś podać te linki? Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Isadora7']a tym poscie są aktywne linki: http://www.dogomania.pl/forum/12222255-post50.html dziękuję Isadoro :lol: już wklejam :) Quote
Isadora7 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='__Lara']A mogłabyś podać te linki? a tym poscie są aktywne linki: http://www.dogomania.pl/forum/12222255-post50.html Quote
ihabe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Psiaczek miał 226 wejść na alegratce. Czy nikt nie dzwonił? Jak to możliwe?:-( Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 ihabe napisał(a):Psiaczek miał 226 wejść na alegratce. Czy nikt nie dzwonił? Jak to możliwe?:-( :( ostatnio dziwne rzeczy się dzieją... Quote
Madallena Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ihabe napisał(a):Psiaczek miał 226 wejść na alegratce. Czy nikt nie dzwonił? Jak to możliwe?:-( Z czego 220 to dogomaniacy :evil_lol: Quote
kuba123 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 proponuję żeby ktoś z was zadzwonił do schronu i zapytał czy ona jeszcze tam jest [SIZE="1"]tylko nie mówcie że z dogo Quote
kuba123 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 z tego co wiem, ASIA nie ma obecnie dostępu do neta poza tym p. kierownik chyba też już jej za bardzo ''nie lubi'' Quote
__Lara Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 kuba123 napisał(a):z tego co wiem, ASIA nie ma obecnie dostępu do neta poza tym p. kierownik chyba też już jej za bardzo ''nie lubi'' :hmmmm::stupid: ..................................... Quote
kuba123 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 tak,tak jest tolerowana bo ma kasę, którą oni bardzo by chcieli dostać, ale miłości to już z tego nie będzie Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 kuba123 napisał(a):tak,tak jest tolerowana bo ma kasę, którą oni bardzo by chcieli dostać, ale miłości to już z tego nie będzie O co chodzi??? Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 __Lara napisał(a):O co chodzi??? Lara...nie pytaj...sama wiesz...w Polsce żyjemy:cool1: Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 __Lara napisał(a):Eh....taka cisza tutaj panuje......... bo schron, to pewnie "oblężona twierdza", a my nawet nie wiemy i nie wiem czy się dowiemy, czy to pies czy suczka:roll: Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 bico napisał(a):Lara...nie pytaj...sama wiesz...w Polsce żyjemy:cool1: Eh....taka cisza tutaj panuje......... Quote
EVA2406 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Przepraszam, ale nie rozumiem już nic ...............:shake: Ktoś zakłada wątek, szuka domu, nie wie czy dla psa czy dla suni, a teraz nie wiadomoczy ten osobnik jeszcze jest :crazyeye:. I na dodatek nie można się w schronie niczego dowiedzieć? To kto robił zdjęcia psu i dlaczego teraz nie może się nic dowiedzieć :crazyeye: Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 EVA2406 napisał(a):Przepraszam, ale nie rozumiem już nic ...............:shake: Ktoś zakłada wątek, szuka domu, nie wie czy dla psa czy dla suni, a teraz nie wiadomoczy ten osobnik jeszcze jest :crazyeye:. I na dodatek nie można się w schronie niczego dowiedzieć? To kto robił zdjęcia psu i dlaczego teraz nie może się nic dowiedzieć :crazyeye: Zdjęcia robiła A-s-i-a, ja zrobiłam wątek psiakowi, bo mi się go bardzo żal zrobiło. A-s-i-a mi pisała, że zdjęcia robiła z ukrycia, więc w schronie w Mysłowicach nie jest za wesoło... Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 EVA2406 napisał(a):No to sorry, nie mozna iść do schronu w Mysłowicach i adoptować psa ? Można, nie rozumiem pytania? o co w nim chodzi? :p Quote
EVA2406 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 __Lara napisał(a):Zdjęcia robiła A-s-i-a, ja zrobiłam wątek psiakowi, bo mi się go bardzo żal zrobiło. A-s-i-a mi pisała, że zdjęcia robiła z ukrycia, więc w schronie w Mysłowicach nie jest za wesoło... No to sorry, nie mozna iść do schronu w Mysłowicach i adoptować psa ? Quote
ihabe Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Wiecie co, mamy 21 wiek i nie może się juz powtórzyc żadna historia nawet troszkę podobna do Lagiewnik i Krzyczek. Co to znaczy, ze nie jest za wesoło? Mamy się bać? Czego lub kogo? Jeśli będziemy na to pozwalali to schroniska nadal będą postkomunistycznymi gettami dla zwierząt. Przecież są schroniska, które potrafią się rozwijać i pomagać. Zadaniem schroniska nie pwinno być utzrymanie psa lecz znalezienie mu domu. Ja się nie poddam i będe walczyła o to aby każdy z nas mógł pomagać jeśli ma ochotę i powołanie. Mysłowice będą pierwsi:angryy: Quote
EVA2406 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 __Lara napisał(a):Można, nie rozumiem pytania? o co w nim chodzi? :p Laro, nie wiem czego nie rozumiesz :-o. Jeśli chcecie pomóc temu psu to nalezy go stamtąd wyciągnąć do hoteliku lub dt, bo na stały pewnie od razu liczyć nie można. Zebrać deklaracje na opłaty i działać. A Wy biadolicie, że nie wiadomo czy on tam jest itd. Ja na początek 10 zł mogę dać ( mało, ale sama mam chore koty i wydatków.....) Kto następny? Quote
Recommended Posts