Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kuba123 napisał(a):
z tego co wiem, ASIA nie ma obecnie dostępu do neta
poza tym p. kierownik chyba też już jej za bardzo ''nie lubi''

:hmmmm::stupid: .....................................

Posted

kuba123 napisał(a):
tak,tak
jest tolerowana bo ma kasę, którą oni bardzo by chcieli dostać,
ale miłości to już z tego nie będzie

O co chodzi???

Posted

__Lara napisał(a):
Eh....taka cisza tutaj panuje.........

bo schron, to pewnie "oblężona twierdza", a my nawet nie wiemy i nie wiem czy się dowiemy, czy to pies czy suczka:roll:

Posted

Przepraszam, ale nie rozumiem już nic ...............:shake:
Ktoś zakłada wątek, szuka domu, nie wie czy dla psa czy dla suni, a teraz nie wiadomoczy ten osobnik jeszcze jest :crazyeye:. I na dodatek nie można się w schronie niczego dowiedzieć? To kto robił zdjęcia psu i dlaczego teraz nie może się nic dowiedzieć :crazyeye:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Przepraszam, ale nie rozumiem już nic ...............:shake:
Ktoś zakłada wątek, szuka domu, nie wie czy dla psa czy dla suni, a teraz nie wiadomoczy ten osobnik jeszcze jest :crazyeye:. I na dodatek nie można się w schronie niczego dowiedzieć? To kto robił zdjęcia psu i dlaczego teraz nie może się nic dowiedzieć :crazyeye:

Zdjęcia robiła A-s-i-a, ja zrobiłam wątek psiakowi, bo mi się go bardzo żal zrobiło. A-s-i-a mi pisała, że zdjęcia robiła z ukrycia, więc w schronie w Mysłowicach nie jest za wesoło...

Posted

EVA2406 napisał(a):
No to sorry, nie mozna iść do schronu w Mysłowicach i adoptować psa ?

Można, nie rozumiem pytania? o co w nim chodzi? :p

Posted

__Lara napisał(a):
Zdjęcia robiła A-s-i-a, ja zrobiłam wątek psiakowi, bo mi się go bardzo żal zrobiło. A-s-i-a mi pisała, że zdjęcia robiła z ukrycia, więc w schronie w Mysłowicach nie jest za wesoło...

No to sorry, nie mozna iść do schronu w Mysłowicach i adoptować psa ?

Posted

Wiecie co, mamy 21 wiek i nie może się juz powtórzyc żadna historia nawet troszkę podobna do Lagiewnik i Krzyczek. Co to znaczy, ze nie jest za wesoło? Mamy się bać? Czego lub kogo? Jeśli będziemy na to pozwalali to schroniska nadal będą postkomunistycznymi gettami dla zwierząt. Przecież są schroniska, które potrafią się rozwijać i pomagać. Zadaniem schroniska nie pwinno być utzrymanie psa lecz znalezienie mu domu.
Ja się nie poddam i będe walczyła o to aby każdy z nas mógł pomagać jeśli ma ochotę i powołanie. Mysłowice będą pierwsi:angryy:

Posted

__Lara napisał(a):
Można, nie rozumiem pytania? o co w nim chodzi? :p

Laro, nie wiem czego nie rozumiesz :-o.
Jeśli chcecie pomóc temu psu to nalezy go stamtąd wyciągnąć do hoteliku lub dt, bo na stały pewnie od razu liczyć nie można.
Zebrać deklaracje na opłaty i działać. A Wy biadolicie, że nie wiadomo czy on tam jest itd.
Ja na początek 10 zł mogę dać ( mało, ale sama mam chore koty i wydatków.....)
Kto następny?