Koperek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [SIZE=4]CHOJRAK- od dziecka w schronie! PILNIE potrzebuje DOMU I MIŁOŚCI! Jest psiakiem lękliwym i dość nieufnym w pierwszym kontakcie, ale czas wszystko załatwia. Nie jest psem otwartym, po którym widać emocje, jak na dłoni. Do niego trzeba dotrzeć, ale jak to zrobisz to jest Twój do śmierci! Byłam z nim wczoraj na krótkim spacerku. Na smyczy ok, choć chwilami ciągnie. Biedny nie zna człowieka, nie zna dotyku. Po podrapaniu wzdłuż grzbietu odwrócił się i patrzył, co to było?? Czy to ja mu tak "dziwnie" zrobiłam. Dla normalnego, domowego psa to przyjemnośc niespotykana, kiedy opiekun go mizia. Dla CHOJRAKA to tak bardzo dziewicze i nieznane doznanie, że łzy same cisną się do oczu. 1,5 roku, średni, zwartej budowy. Był oddany przez właściciela jako szczeniak. Był bardzo zalękniony. Brakuje mu pewności siebie. Potrzebuje nareszcie spokojnego domu i dobrego opiekuna. Jest przyjazny i bardzo sympatyczny - kiedy już nabierze zaufania. Nr schroniskowy: 2166-07. Własnych fotek nie mam, ale na początek powinny wystarczyć poniższe: Chojrak 1,5 roku, średni, zwartej budowy. Był oddany przez właściciela jako szczeniak. Był bardzo zalękniony. Brakuje mu pewności siebie. Potrzebuje nareszcie spokojnego domu i dobrego opiekuna. Jest przyjazny i bardzo sympatyczny - kiedy już nabierze zaufania. Jak widzicie mój opis w pełni pokrywa się z opisem schroniska, a wcale go przedtem nie czytałam. Poniżej ze strony Negri: Aktualnie PILNIE SZUKAMY DT! Ma rozerwane wokół oczka przez inne psy w boksie! Jest tzw. weteranem w naszym schronie i ewidentnie zaczyna się poddawać. NIGDY nie dawał się zaszczuć współlokatorom, a tutaj się okazuje, że już "wymięka". Ostatnio został zagryziony jeden nieszczęśnik czekający na dom 3 lata. Nie dajmy CHOJRAKOWI odejśc w ten sam sposób! Nowe fotki z dn. 18 maja: Quote
Koperek Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 monika083 napisał(a):boze ,biedaczysko mlody pies jeszcze ,ma gdzies ogloszenia ? Zrobic mu allegro? Nie ma kompletnie nic:shake:- stąd też ten wątek... Quote
monika083 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 boze ,biedaczysko mlody pies jeszcze ,ma gdzies ogloszenia ? Zrobic mu allegro? Koperek podaj numer moze do Ciebie na kom -do ogloszen Quote
monika083 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 kurcze i co z tym Chojrakiem bedzie?? dziewczyny ,moze jakis hotelik....zanim bedzie za pozno:roll: ja moge na hotel lub platny dt deklarowac 30 zl /msc w miare mozliwosci wiecej ..szkoda mi chlopaka:shake: on taki troche w typie basenji jest ...szczeka?? Quote
Koperek Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 monika szczeka, szczeka przy siatce i to jeszcze jak! ;) Ale musimy coś umyślić!!! Koniecznie! Jakby ten mój poszedł do domu (mam go w podpisie) to może następny by wpadł...:roll: Quote
monika083 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 zalozylam mu watek na dt: pilnie dt potrzebny/Wroclaw-sredni pies pogryziony w schronie Quote
kikou Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 niedawnozgłosil sie do mnie jeden dt z warszawy za mały pies (do 8 kg) - 5 zł średni pies (do 15 kg) - 10 zł duży pies (powyżej 15 kg) - 15 zł + karma nie widziałam chłopaczka... jaki on jest duży? domek doświadczony w pracy z lękliwymi psami... tylko żeby pomzslec o płatnym dt muszą byc deklaracje na pelną kwote...bo żebranina co miesiąc dla naszych starszaków...to ciężka przeprawa.... napiszmy może w tytule, ze szukamy deklaracji stałych...może sie nazbiera... Quote
monika083 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='kikou']niedawnozgłosil sie do mnie jeden dt z warszawy za mały pies (do 8 kg) - 5 zł średni pies (do 15 kg) - 10 zł duży pies (powyżej 15 kg) - 15 zł + karma nie widziałam chłopaczka... jaki on jest duży? domek doświadczony w pracy z lękliwymi psami... tylko żeby pomzslec o płatnym dt muszą byc deklaracje na pelną kwote...bo żebranina co miesiąc dla naszych starszaków...to ciężka przeprawa.... napiszmy może w tytule, ze szukamy deklaracji stałych...może sie nazbiera... on chyba jest sredni -to potrzebowalibysmy 300zl +karma.. porozsylam zaraz watek gdzie sie da ja deklaruje minimum 30zl (+w miare mozliwosci bazarki) Quote
xmartix Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 trzeba by zdjęcia ze spacerku porobić, jak będę to zrobię, ale tylko komórką Quote
Koperek Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='kikou']niedawnozgłosil sie do mnie jeden dt z warszawy za mały pies (do 8 kg) - 5 zł średni pies (do 15 kg) - 10 zł duży pies (powyżej 15 kg) - 15 zł + karma nie widziałam chłopaczka... jaki on jest duży? domek doświadczony w pracy z lękliwymi psami... tylko żeby pomzslec o płatnym dt muszą byc deklaracje na pelną kwote...bo żebranina co miesiąc dla naszych starszaków...to ciężka przeprawa.... napiszmy może w tytule, ze szukamy deklaracji stałych...może sie nazbiera... Dziewczyny pomóżcie mi wyadoptować mojego liliputka z podpisu, a wezmę Chojraka za free, tylko jakaś karma by się przydała...;) Quote
kikou Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Koperek napisał(a):Dziewczyny pomóżcie mi wyadoptować mojego liliputka z podpisu, a wezmę Chojraka za free, tylko jakaś karma by się przydała...;) tylko, że chyba czas nagli.... Quote
Koperek Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 kikou napisał(a):tylko, że chyba czas nagli.... Zdaję sobie sprawę z tego i również z tego, że z mojej strony to niejako szantaż:evil_lol: Ale czego się nie zrobi dla ratowania psiaka, co??:diabloti: Quote
monika083 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 no i co z Toba bidulku???:roll: czy ktos moglby zrobic banerek...??? ja nie potrafie:oops: Quote
gonia66 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Nie mogę w tej chwili niczego deklarować...ale trzeba szukać domku dla Liliputka "od Koperek"..to naprawdę "intratna" propozycja...a który to ten "liliputek" jest??? Quote
xmartix Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/prawie-go-przejechalam-trzesacy-z-zimna-wystraszony-malenki-pomocy-133665/ a tutaj jest liliputek:evil_lol: Quote
monika083 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 robie wlasnie allegro chojrakowi ,potrzebuje jakiegos numeru kontaktowego ,kto ma do Koperka ?? nie chce podawac do schronu bo tam i tak ciezko sie dodzwonic a lepiej jak najpierw potencjalny dom skontaktuje sie z nami -bo mozna dom sprawdzic. prosze szybko o numer do ktorejs cioteczki aha,dziewczyny ,moze na potrzeby marketingowe pwinnismy wymslec Chojrakowi jakies fajne imie ?? Quote
monika083 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=623720184 czekam jeszcze na jakis numer do allegro i uzupelnie .. Quote
marysia55 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 witaj Moni :lol: wchodze na wątek ale widzę już tutaj parę znajomych cioteczek czyli zbiera się sama śmietanka:sabber: Quote
Recommended Posts