monika083 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 marysia55 napisał(a):witaj Moni :lol: wchodze na wątek ale widzę już tutaj parę znajomych cioteczek czyli zbiera się sama śmietanka:sabber: dziekuje Marysiu ,ze sie pojawilas ...tak mi szkoda tego chlopa:shake: Quote
marysia55 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 monika083 napisał(a):dziekuje Marysiu ,ze sie pojawilas ...tak mi szkoda tego chlopa:shake: na razie tylko kibicuję, musze wywiązać sie najpierw ze swoich wcześniejszych zobowiązań i dodatkowo jeszcze mam do napisania 4 teksty na allegro dla psiaków. Jak tylko sie wyrobie będę bardziej aktywna, a Chojrak to fajne imię :lol::lol::lol: Quote
monika083 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 i prosze ciagle o numer tel do ktorejs cioteczki ,koperku moze do Ciebie ? musze zupelnic w ogloszeniu Quote
Koperek Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='monika083']i prosze ciagle o numer tel do ktorejs cioteczki ,koperku moze do Ciebie ? musze zupelnic w ogloszeniu Proszę 605095144 i mail w razie co: [email protected] lub [email protected] :) Dziękuję monika!:loveu: Allegro to wielka szansa dla chłopaka! Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Chojrak choć przelecisz sie z ciotka Marysią na pierwszą stronę, niech cie widzą ludziska i może akurat ktoś zauważy tego kochanego, zjawiskowego psiaka :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 :crazyeye::crazyeye: oj Chojraczku cichutko tu u ciebie. Znowu zabiorę cie wirtualny spacerek żebyś nie spadał na dalekie strony. Tam nikt cie nie zauważy:cool3::cool3: Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Koperek']2166/07 [SIZE="3"]Chojrak przypomnij sie ciotkom, chyba nie zapomniały o tobie??? Quote
Neris Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Nie, nie zapomniały, trzeba by tego malucha od Koperka wyadoptować i wtedy Chojrak będzie miał DT u niej... Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Neris napisał(a):Nie, nie zapomniały, trzeba by tego malucha od Koperka wyadoptować i wtedy Chojrak będzie miał DT u niej... trochę to zawiłe, poprawcie mnie jeżeli " nie kumam bazy":cool3: Chojrak jest teraz pod opieką Koperka ( koperek teraz wystepuje jako schronisko) czyli na skróty .... trzeba wyadoptować Chojraczka ze schroniska (od Koperka) i od razu Koperek weżmie go do siebie na domek tymczasowy. Dobry jest mój tok myślenia ??? czy mam weekendowe zwolnienie mózgownicy :diabloti: Quote
monika083 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='marysia55']trochę to zawiłe, poprawcie mnie jeżeli " nie kumam bazy":cool3: Chojrak jest teraz pod opieką Koperka ( koperek teraz wystepuje jako schronisko) czyli na skróty .... trzeba wyadoptować Chojraczka ze schroniska (od Koperka) i od razu Koperek weżmie go do siebie na domek tymczasowy. Dobry jest mój tok myślenia ??? czy mam weekendowe zwolnienie mózgownicy :diabloti: nie ,Marry,Chojrak jest w schronisku i musimy go stamtad jak najszybciej wyciagnac bo go psy zagryza ! Najlepszym wyjsciem bylby dom tymczasowy,co by chlopak sie troche oswoil(jest od dziecka w schronie i troche dziki) DT zaoferowala Koperek ale musi najpierw wyadoptowac to malenstwo: **malutki Kajtek-szuka swojego domku:))** (624373841) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marysia55 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i znowu pusto. Oj Chojrak gdzie sie podziały te twoje anioły stróże :shake: Quote
Neris Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Zawołam chyba Justynkę, ona jest mega szybka ogłoszeniowo. Quote
marysia55 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Neris napisał(a):Zawołam chyba Justynkę, ona jest mega szybka ogłoszeniowo. wołaj, wołaj ... bo czarno to widzę ... mam szczere chęci napisać mu jakiś dobry ( czytaj wzruszający tekst) ale juz 3 psiaki mam w kolejce i nie wiem kiedy sie wyrobie... a w sobote jeszcze imieniny muszę mężowi zrobić. Nie wiem czy zasłużył no ale cóż ..... :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Chojrak , a u ciebie znowu puściutko :placz: chodx psiko na pierwszą stronę :roll: Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 monika083 napisał(a):do gory malutki! tak w duecie to za bardzo nie damy radę , myslałam że tu zobaczę kilka ciotek z wątku :cool3: a tu puściusieńko :shake: Quote
Koperek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 marysia55 napisał(a):tak w duecie to za bardzo nie damy radę Jak nie dacie, jak dacie!:evil_lol: Wzosicie CHOJRACZKA pod niebiosy, a on nieborak nawet o tym nie wie...:shake: Echhh... biedy czeka, aż MALEŃTASEK znajdzie swój ds- może wtedy coś ruszy? Quote
marysia55 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='Koperek']Jak nie dacie, jak dacie!:evil_lol: skoro tak mówisz :diabloti: to lecimy Chojrak na deptaczek dogomanii po nastepne ciotki :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 REJA napisał(a):Chojraczek prosi o DT!!!:loveu: :crazyeye:o cioteczka REJA się zjawiła .... noooo cioteczka z jakich wątków my sie juz znamy...pamiętasz :evil_lol::evil_lol: Quote
REJA Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Chojrak zaprasza Trufelka na spacerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Chłopaki szukają domku. Quote
marysia55 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 REJA napisał(a):Chojrak zaprasza Trufelka na spacerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Chłopaki szukają domku. zgadłaś :happy1::happy1::happy1: to będziemy biegać z nimi na zmianę :evil_lol: Quote
REJA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Czy ktoś wie jak sobie radzi Chojraczek? Wytrzyma jeszcze? Quote
Koperek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 REJA napisał(a):Czy ktoś wie jak sobie radzi Chojraczek? Wytrzyma jeszcze? Wytrzyma ;) Pytałam się o niego i oczko tak się zagoiło, że nawet nie widać dawnych ran. A na boksie jest w miarę ok- tzn. uspokoiło się, aczkolwiek w sektorze B zawsze są awantury:roll: Quote
Recommended Posts