Jump to content
Dogomania

CHOJRAK od dziecka w schronie, a teraz w domu! POJECHAŁ DO NIEMIEC! :)))

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
witaj Moni :lol: wchodze na wątek ale widzę już tutaj parę znajomych cioteczek czyli zbiera się sama śmietanka:sabber:

dziekuje Marysiu ,ze sie pojawilas ...tak mi szkoda tego chlopa:shake:

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
dziekuje Marysiu ,ze sie pojawilas ...tak mi szkoda tego chlopa:shake:

na razie tylko kibicuję, musze wywiązać sie najpierw ze swoich wcześniejszych zobowiązań i dodatkowo jeszcze mam do napisania 4 teksty na allegro dla psiaków. Jak tylko sie wyrobie będę bardziej aktywna, a Chojrak to fajne imię :lol::lol::lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye: oj Chojraczku cichutko tu u ciebie. Znowu zabiorę cie wirtualny spacerek żebyś nie spadał na dalekie strony. Tam nikt cie nie zauważy:cool3::cool3:

Posted

Neris napisał(a):
Nie, nie zapomniały, trzeba by tego malucha od Koperka wyadoptować i wtedy Chojrak będzie miał DT u niej...

trochę to zawiłe, poprawcie mnie jeżeli " nie kumam bazy":cool3:
Chojrak jest teraz pod opieką Koperka ( koperek teraz wystepuje jako schronisko) czyli na skróty .... trzeba wyadoptować Chojraczka ze schroniska (od Koperka) i od razu Koperek weżmie go do siebie na domek tymczasowy. Dobry jest mój tok myślenia ??? czy mam weekendowe zwolnienie mózgownicy :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']trochę to zawiłe, poprawcie mnie jeżeli " nie kumam bazy":cool3:
Chojrak jest teraz pod opieką Koperka ( koperek teraz wystepuje jako schronisko) czyli na skróty .... trzeba wyadoptować Chojraczka ze schroniska (od Koperka) i od razu Koperek weżmie go do siebie na domek tymczasowy. Dobry jest mój tok myślenia ??? czy mam weekendowe zwolnienie mózgownicy :diabloti:

nie ,Marry,Chojrak jest w schronisku i musimy go stamtad jak najszybciej wyciagnac bo go psy zagryza ! Najlepszym wyjsciem bylby dom tymczasowy,co by chlopak sie troche oswoil(jest od dziecka w schronie i troche dziki) DT zaoferowala Koperek ale musi najpierw wyadoptowac to malenstwo:
**malutki Kajtek-szuka swojego domku:))** (624373841) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Neris napisał(a):
Zawołam chyba Justynkę, ona jest mega szybka ogłoszeniowo.

wołaj, wołaj ... bo czarno to widzę ... mam szczere chęci napisać mu jakiś dobry ( czytaj wzruszający tekst) ale juz 3 psiaki mam w kolejce i nie wiem kiedy sie wyrobie... a w sobote jeszcze imieniny muszę mężowi zrobić. Nie wiem czy zasłużył no ale cóż ..... :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
tak w duecie to za bardzo nie damy radę

Jak nie dacie, jak dacie!:evil_lol:

Wzosicie CHOJRACZKA pod niebiosy, a on nieborak nawet o tym nie wie...:shake: Echhh... biedy czeka, aż MALEŃTASEK znajdzie swój ds- może wtedy coś ruszy?

Posted

REJA napisał(a):
Chojraczek prosi o DT!!!:loveu:

:crazyeye:o cioteczka REJA się zjawiła .... noooo cioteczka z jakich wątków my sie juz znamy...pamiętasz :evil_lol::evil_lol:

Posted

REJA napisał(a):
Chojrak zaprasza Trufelka na spacerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Chłopaki szukają domku.

zgadłaś :happy1::happy1::happy1: to będziemy biegać z nimi na zmianę :evil_lol:

Posted

REJA napisał(a):
Czy ktoś wie jak sobie radzi Chojraczek? Wytrzyma jeszcze?

Wytrzyma ;) Pytałam się o niego i oczko tak się zagoiło, że nawet nie widać dawnych ran. A na boksie jest w miarę ok- tzn. uspokoiło się, aczkolwiek w sektorze B zawsze są awantury:roll: