ata Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nie no Chojraczek na pewno trfił w dobre ręce:) mam takie pytanie, która z dziewczyn przewoziła Chojraczka :cool3: Quote
monika083 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ata napisał(a):nie no Chojraczek na pewno trfił w dobre ręce:) mam takie pytanie, która z dziewczyn przewoziła Chojraczka :cool3: to fundacja z niemiec przyjechala i zabrali psy , Quote
ata Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 monika083 napisał(a):to fundacja z niemiec przyjechala i zabrali psy , to znaczy , że ta fundacja przyjechała bezpośrednio do schroniska? Quote
monika083 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ata napisał(a):to znaczy , że ta fundacja przyjechała bezpośrednio do schroniska? chyba tak wlasnie bylo ..ale nie wiem na 100% bynajmniej ,zadna z dziewczyn stad transportu psiakom nie organizowala, ale to juz niech sie ktos wypopwie ,kto wie wiecej:) Quote
iwa77 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dostałam wiadomości z DT Chojraka - na początku był bardzo przestraszony i zdezorientowany całą sytuacją. W tej chwili uspokoił się się już. Chojrak nazywa się teraz Joy. Chojrak/Joy preferuje zdecydowanie towarzystwo męskie , przy kobietach okazuje więcej lęku. Zaczął bardzo ładnie chodzić na smyczy .Nie ma z nim żadnych problemów ! Na razie mam tylko jedno zdjęcie Chojraka: Quote
monika083 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 jejku ,az mi lezka poleciala.. Chojrak/Joy..usmiechniety i zupelnie inaczej wyglada niz w tym obesranym boksie. :loveu::loveu::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 w sumie, ze woli Panow to nic dziwnego jak w schronisku od szczeniaka- a tam pielegniarze to faceci. Quote
REJA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dobre wieści z nowego domku.Mordka zadowolona:cool3:.Powodzenia Chojraczku. Quote
Recommended Posts