Jump to content
Dogomania

CHOJRAK od dziecka w schronie, a teraz w domu! POJECHAŁ DO NIEMIEC! :)))

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55'] ciekawe gdzie wcięło inne ciotki :crazyeye:
A jeżdżą to tu, to tam:eviltong::evil_lol:

Tymczasem lecę donieść, że CHOJRACZEK ma się dobrze. Przywitaliśmy się ostatnio przez siatkę- poznał mnie, bo zaczął skomleć i płakać na swój specyficzny sposób. Nie jest już gryziony, czy atakowany na boksie. Tak, czy siak domek mu się należy, bo jak teraz go nie znajdzie to dożywocie w schronie zapewnione ma na bank!:-(

Posted

[quote name='Koperek'] A jeżdżą to tu, to tam:eviltong::evil_lol:

Tymczasem lecę donieść, że CHOJRACZEK ma się dobrze. Przywitaliśmy się ostatnio przez siatkę- poznał mnie, bo zaczął skomleć i płakać na swój specyficzny sposób. Nie jest już gryziony, czy atakowany na boksie. Tak, czy siak domek mu się należy, bo jak teraz go nie znajdzie to dożywocie w schronie zapewnione ma na bank!:-(

no właśnie a niby za co to dożywocie, za niewinność :shake: chojrak dalej szukamy ci domku :multi:

Posted

Chojraczku obiecuję, że jeszcze tylko napisze jeden tekst dla umierającego pieska ( jest potrzebny na CITO) i biore sie za ciebie tzn. napiszę tekst i 'zgwałcę' którąś ze znajomych ciotek o allegro. Spróbuje też ściągnąć którąś od tych drobnych ogłoszeń. Może razem jakoś damy radę wyciągnąć cię z tego schronu biedaku :loveu:
Tylko nie wiem jak to jest z rejonizacja, ale może goskagoska pomoże cos lub podpowie cos mądrego.