Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Coś nikogo nie wzrusza że Ariel może być zagryziony:-(

owszem...mnie wzrusza...co ja mogę dla niego zrobić? Ma tyle ogłoszeń i nikt nie dzwoni:-(

Posted

Pianka napisał(a):

Tyle psów umiera własnie poprzez zagryzienie. Nie wiem czemu to mało kogo obchodzi? pewnie wiecej osob by zaciekawił temat w którym się szantażuje uśpieniem psa.
Ariel jest zwykłym czarnym podpalanym psem, jakich wielu, wiec kto wypatrzy akurat jego? Dla wielu niczym się nie wyróżnia, a jednak musi być w czymś inny, skoro jest ciagle gryziony.

fajny i poruszający ten tekst...
a co do "szantażu uśpieniem psa" - to zazwyczaj nie są "szantaże", tylko...rzeczywistość, która może się spełnić lub nie... Tak jak w przypadku Reyvena - tam najgorsze się niestety spełniło:-(

Posted

Brysio, jasne, że mu kibicuję...Ariel biedny...Łagodni zawsze maja najgorzej:-(

Jedyne dwa pomysły jakie mi jeszcze przychodzą do głowy, sprawa ogłoszenia Burego się już wyjaśniła, więc może ciułać kasę na ogłoszenie Ariela w Moim Psie, koszt ok. 55 zł lub zbierać kasę i deklaracje stale na hotelik dla niego...Tylko tyle mogę jeszcze wymyślić, bo on ma tyle ogłoszeń, a nikt nie dzwoni:-(
Gdyby np. Ola la odnawaiła mu sama cafeanimal, to by może do Metra poszedł, bo psy z 2 i dalszych stron, nie mają tam sznas na Metro, przy tym cafeanimal, to trzebaa po prostu sziedzieć, zaciąć i tego pilnować, nie wystarczy raz tam psa zgłosić:niewiem:

Posted

bico napisał(a):
Brysio, jasne, że mu kibicuję...Ariel biedny...Łagodni zawsze maja najgorzej:-(

Jedyne dwa pomysły jakie mi jeszcze przychodzą do głowy, sprawa ogłoszenia Burego się już wyjaśniła, więc może ciułać kasę na ogłoszenie Ariela w Moim Psie, koszt ok. 55 zł lub zbierać kasę i deklaracje stale na hotelik dla niego...Tylko tyle mogę jeszcze wymyślić, bo on ma tyle ogłoszeń, a nikt nie dzwoni:-(
Gdyby np. Ola la odnawaiła mu sama cafeanimal, to by może do Metra poszedł, bo psy z 2 i dalszych stron, nie mają tam sznas na Metro, przy tym cafeanimal, to trzebaa po prostu sziedzieć, zaciąć i tego pilnować, nie wystarczy raz tam psa zgłosić:niewiem:

Te ogłoszenia są dopiero od wczoraj, a kilka od dzisiaj, pewnie trzeba trochę poczekać aż ktoś go wypatrzy, ale najważniejszego ogłoszenia nie ma. Bardzo by mu się Allegro przydało wyróżnione. :modla:

Posted

mam nadzieję że ktoś go pokocha zanim będzie za późno!
będę tu zaglądać z nadzieją na szybkie zmiany, tym bardziej, że sama mam psa, nazwijmy to niepałającego sympatia do innych (tez uratowanego)!
wierzę że Arielowi też się uda...musi!!

Posted

kaa napisał(a):
ale najważniejszego ogłoszenia nie ma. Bardzo by mu się Allegro przydało wyróżnione. :modla:

:lol:komu i ile kaski przesłać na allegro wyróżnione dla biedaka?
podajcie mi konto na pw;)
Musi mieć biedaczek allegro, bez tego ani rusz:roll:

Posted

kaa napisał(a):
Te ogłoszenia są dopiero od wczoraj, a kilka od dzisiaj, pewnie trzeba trochę poczekać aż ktoś go wypatrzy

trzymam kciuki za biedaczka, oby go ktoś wypatrzył i był jakiś odzew z tych ogłoszeń:thumbs: