kaa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Brysiu Pianka ma na animal caffe konto, jako schronisko i pewnie Ariel już u niej jest ;) Quote
kaa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Pewnie że jest i rzeczywiście większość naszych zwierzaków była w metrze;) Schronisko w Rudzie Śląskiej - Schroniska - cafeanimal.pl Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 kaa napisał(a):Coś nikogo nie wzrusza że Ariel może być zagryziony:-( owszem...mnie wzrusza...co ja mogę dla niego zrobić? Ma tyle ogłoszeń i nikt nie dzwoni:-( Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Pianka napisał(a): Tyle psów umiera własnie poprzez zagryzienie. Nie wiem czemu to mało kogo obchodzi? pewnie wiecej osob by zaciekawił temat w którym się szantażuje uśpieniem psa. Ariel jest zwykłym czarnym podpalanym psem, jakich wielu, wiec kto wypatrzy akurat jego? Dla wielu niczym się nie wyróżnia, a jednak musi być w czymś inny, skoro jest ciagle gryziony. fajny i poruszający ten tekst... a co do "szantażu uśpieniem psa" - to zazwyczaj nie są "szantaże", tylko...rzeczywistość, która może się spełnić lub nie... Tak jak w przypadku Reyvena - tam najgorsze się niestety spełniło:-( Quote
Brysio Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 bico kochana sama obecnosc na watku i kibicoawanie juz cos daje, jesli wszyscy stracą nadzieje to nic z tego nie będzie;( Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Brysio, jasne, że mu kibicuję...Ariel biedny...Łagodni zawsze maja najgorzej:-( Jedyne dwa pomysły jakie mi jeszcze przychodzą do głowy, sprawa ogłoszenia Burego się już wyjaśniła, więc może ciułać kasę na ogłoszenie Ariela w Moim Psie, koszt ok. 55 zł lub zbierać kasę i deklaracje stale na hotelik dla niego...Tylko tyle mogę jeszcze wymyślić, bo on ma tyle ogłoszeń, a nikt nie dzwoni:-( Gdyby np. Ola la odnawaiła mu sama cafeanimal, to by może do Metra poszedł, bo psy z 2 i dalszych stron, nie mają tam sznas na Metro, przy tym cafeanimal, to trzebaa po prostu sziedzieć, zaciąć i tego pilnować, nie wystarczy raz tam psa zgłosić:niewiem: Quote
kaa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 bico napisał(a):Brysio, jasne, że mu kibicuję...Ariel biedny...Łagodni zawsze maja najgorzej:-( Jedyne dwa pomysły jakie mi jeszcze przychodzą do głowy, sprawa ogłoszenia Burego się już wyjaśniła, więc może ciułać kasę na ogłoszenie Ariela w Moim Psie, koszt ok. 55 zł lub zbierać kasę i deklaracje stale na hotelik dla niego...Tylko tyle mogę jeszcze wymyślić, bo on ma tyle ogłoszeń, a nikt nie dzwoni:-( Gdyby np. Ola la odnawaiła mu sama cafeanimal, to by może do Metra poszedł, bo psy z 2 i dalszych stron, nie mają tam sznas na Metro, przy tym cafeanimal, to trzebaa po prostu sziedzieć, zaciąć i tego pilnować, nie wystarczy raz tam psa zgłosić:niewiem: Te ogłoszenia są dopiero od wczoraj, a kilka od dzisiaj, pewnie trzeba trochę poczekać aż ktoś go wypatrzy, ale najważniejszego ogłoszenia nie ma. Bardzo by mu się Allegro przydało wyróżnione. :modla: Quote
gibon301 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 mam nadzieję że ktoś go pokocha zanim będzie za późno! będę tu zaglądać z nadzieją na szybkie zmiany, tym bardziej, że sama mam psa, nazwijmy to niepałającego sympatia do innych (tez uratowanego)! wierzę że Arielowi też się uda...musi!! Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 kaa napisał(a):ale najważniejszego ogłoszenia nie ma. Bardzo by mu się Allegro przydało wyróżnione. :modla: :lol:komu i ile kaski przesłać na allegro wyróżnione dla biedaka? podajcie mi konto na pw;) Musi mieć biedaczek allegro, bez tego ani rusz:roll: Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 gibon301 napisał(a): wierzę że Arielowi też się uda...musi!! walczymy o Ariela:multi: Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 kaa napisał(a):Te ogłoszenia są dopiero od wczoraj, a kilka od dzisiaj, pewnie trzeba trochę poczekać aż ktoś go wypatrzy trzymam kciuki za biedaczka, oby go ktoś wypatrzył i był jakiś odzew z tych ogłoszeń:thumbs: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 czekam na numer konta, to przeleję kaskę na allegro dla biedaczka;) Quote
Brysio Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Bico kochana juz Ci podaję;) dziękujemy;) Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Brysio napisał(a):Bico kochana juz Ci podaję;) dziękujemy;) Brysio, poszła już kaska do Ciebie na allegro dla nieboraczka;) Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 warsawmoo napisał(a):Witam kochanego kogucika! "kogucika":hmmmm::PROXY5: Warsawmoo, ale to jest pies:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
warsawmoo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 bico napisał(a):"kogucika":hmmmm::PROXY5: Warsawmoo, ale to jest pies:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak :lol:! Pies-kogucik :cool3: Quote
Brysio Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 hehehe;) widze, ze zaczyna się robic wesoło jak na wątku naszego Skuterka;) Quote
Brysio Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Tak przyszły pieniązki bardzo dziękuję;) tu wyróznione allegro www.allegro.pl/show_item.php?item=624498488 Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 warsawmoo napisał(a):No tak :lol:! Pies-kogucik :cool3: hmmmm:hmmmm: a jak wygląda pies-kogucik?:cool3::cool3: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Brysio'] tu wyróznione allegro www.allegro.pl/show_item.php?item=624498488 Brysio, dzięki Ci za allegro!:loveu: Quote
Recommended Posts