Murka Posted April 1 Posted April 1 Jeść to ona akurat lubi z pewnością zacznie wychodzić i być coraz śmielsza. Oby tylko pozbyła się lęku przed dotykiem. Rozliczenie za marzec: -377 zł hotelowanie 1-29.03 (zniżka ze względu na karmę) Quote
Alaskan malamutte Posted April 22 Author Posted April 22 Wczoraj dostałam informacje z domku, że Amelka uciekła!! Wszyscy myśleli, ze schowała się gdzieś w domu...Niestety...nie wychodziła na jedzenie... Pani Agnieszka rano zadzwoniła...Prawie na zawał zeszłam.....Po prostu świat się na chwilę zatrzymał..nie mogłam uwierzyć.... Był post na fb o zaginięciu, pani rozwiesiła plakaty....Wieczorem odezwał się sąsiad z I piętra, że Amelka jest u niego.... Łapanie zakończyło się podrapaniem pana Mirosława i opuchniętą ręką... A sprawczyni całego zamieszania nic sobie z tego nie robi... Oj Amelko, Amelko.... Quote
Alaskan malamutte Posted April 26 Author Posted April 26 Amelka i Ilta vel Bójka ze Szczebrzeszyna 3 Quote
Ewa Marta Posted April 30 Posted April 30 Wydaje sie spokojna na tym zdjęciu:) Może zaakceptowała swoje nowe życie. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 30 Author Posted April 30 Dnia 30.04.2026 o 15:02, Ewa Marta napisał: Wydaje sie spokojna na tym zdjęciu:) Może zaakceptowała swoje nowe życie. Bardzo bym tego chciała...bardzo!!! Niech w końcu kotunia zaufa i zrozumie, ze to jest jej dom! 1 Quote
Recommended Posts