Jump to content
Dogomania

rozliczony.Zakończony.Świąteczny Bożonarodzeniowy bazarek na dług szczebrzeszyńskich kotów w hoteliku u Murki do 29-go grudnia 2024 r. do godz.22-giej

Recommended Posts

Posted
Dnia 10.12.2024 o 21:20, Koki-99 napisał:

Chce sfinansować jeden domek. To będzie 6 cegiełek czy cena domku?

Mam smarta na allegro. Mogę ew. kupić domek z wysyłką do was.

Super. Bardzo dziękuję. Możesz zamówić z wysyłką do Szczebrzeszyna.

Podam dane do wysyłki na pw.choinka-ruchomy-obrazek-0089

Posted
Dnia 11.12.2024 o 00:06, ona03 napisał:

Dobry wieczór 🙂

Poproszę jeden domek 🙂

Może Koki-99 zamówi dwa, a ja przeleje jej kasę 🙂

Jakie szczęście mają dzisiaj wiejskie kotki. Bardzo dziękuję. Kasę na budkę możesz przelać do mnie. Ja też mam darmowe przesyłki na allegro. Rano dowiem się czy wysyłka będzie do Dory czy do sue i od razu to załatwię żeby było szybko.

• Like 1
Posted

Cegiełek nie zakupię, ale część dochodu ze sprzedaży przetworów, jakie otrzymałam od Mazowszanki nieocenionej, przeleję na dług kotów. Dopiero rozpoczęłam rozprowadzanie przetworów, ale w ciągu tygodnia lub dwóch będę wiedzieć ile kasy z tego jest i podzielę ją wtedy między Wolfika a koty 🙂

Posted
Dnia 11.12.2024 o 00:49, bakusiowa napisał:

Jakie szczęście mają dzisiaj wiejskie kotki. Bardzo dziękuję. Kasę na budkę możesz przelać do mnie. Ja też mam darmowe przesyłki na allegro. Rano dowiem się czy wysyłka będzie do Dory czy do sue i od razu to załatwię żeby było szybko.

To ja też kasiorke wyślę, a Wy sobie zamówicie od razu więcej. Proszę o nr konta.

Posted
Dnia 11.12.2024 o 10:21, Koki-99 napisał:

To ja też kasiorke wyślę, a Wy sobie zamówicie od razu więcej. Proszę o nr konta.

Sprawa budek dla tych kotów stała się nieaktualna. Wszystko napisze Dora na wątku szczebrzeszyńskim jak uda się jej wejść na wątek. Dzisiaj rano miała trudności.

Posted
Dnia 11.12.2024 o 09:31, agat21 napisał:

Cegiełek nie zakupię, ale część dochodu ze sprzedaży przetworów, jakie otrzymałam od Mazowszanki nieocenionej, przeleję na dług kotów. Dopiero rozpoczęłam rozprowadzanie przetworów, ale w ciągu tygodnia lub dwóch będę wiedzieć ile kasy z tego jest i podzielę ją wtedy między Wolfika a koty 🙂

Bardzo dziękuję za pomoc i pamięć o szczebrzeszyniakach.