Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, ROZLICZONY. Bazarek z kosmetykami i różnościami na dług szczebrzeszyniaków oraz Chmurki i Gryzi - do 13 grudnia, do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.12.2024 o 01:37, elmas napisał:

Dziękuję, z radością dopiszę 🙂

Domyślam się, że mam przygotować wspólną przesyłkę dla Ciebie, agat21 i Jo37 - gdyby miało być inaczej, proszę o sprostowanie. 

Tak, fajnie, że pamiętasz 

• Like 1
Posted
Dnia 14.12.2024 o 02:01, elmas napisał:

Bazarek dobiegł końca. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli tu na zakupy lub z wizytą! Szczególne podziękowania należą się Kamili Proc oraz Isabel, które lepiej niż ja pilnowały, by bazarek nie zaginął w otchłani tego forum 😉

Wiadomości z rozliczeniem wkrótce trafią do odpowiednich skrzynek. Mam nadzieję, że na samym początku przyszłego tygodnia uda mi się porozsyłać wszystkie paczki, tak aby bez problemu dotarły przed Świętami. 

Do zobaczenia na następnym bazarku!

wielkie dzieki za uznanie

Posted

Rozliczenia porozsyłane, pierwsze (a może i wszystkie) paczki jutro ruszą w drogę. 

Informuję, że dotarł już przelew (i to z nadpłatą) od Koki-99 - bardzo dziękuję w imieniu zadłużonych kotów oraz własnym 🙂

Posted

Po małych perturbacjach wreszcie mogę poinformować, że wszystkie paczki zostały wysłane - proszę o potwierdzenie, gdy dotrą na miejsce. 

Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty i nadpłaty 💜

Mam już na koncie cały dochód z bazarku, więc jeszcze dziś prześlę pieniądze do Murki. 

Po drobnym zaokrągleniu dług szczebrzeszyniaków zmniejszy się o 225 zł, a dług Chmurki i Gryzi o 75 zł. 

Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim za obecność na bazarku 🙂

Posted
Dnia 17.12.2024 o 15:20, elmas napisał:

Po małych perturbacjach wreszcie mogę poinformować, że wszystkie paczki zostały wysłane - proszę o potwierdzenie, gdy dotrą na miejsce. 

Mam już na koncie cały dochód z bazarku, więc jeszcze dziś prześlę pieniądze do Murki. 

Po drobnym zaokrągleniu dług szczebrzeszyniaków zmniejszy się o 225 zł, a dług Chmurki i Gryzi o 75 zł. 

Dołączam do podziękowań,bardzo,bardzo dziekuję za zmniejszenie długu💜

Dziekuję wszystkim obecnym na bazarku,kupującym,i Tobie Elmas❤️❤️

• Like 1
Posted
Dnia 19.12.2024 o 09:03, Aldrumka napisał:

Nasza potrójna przesyłka już u mnie, dziękuję za niespodzianki

Dnia 19.12.2024 o 09:53, Koki-99 napisał:

Moja paczuszka I słodki upominek już u mnie. Bardzo dziękuję  ❤️

Super, bardzo dziękuję za potwierdzenia 🙂

Posted
Dnia 17.12.2024 o 15:20, elmas napisał:

Oba przelewy już do mnie dotarły :) Serdecznie dziękuję :)

Posted
Dnia 20.12.2024 o 00:45, agat21 napisał:

Przesyłkę dziś odebrałam od Aldrumki. Dziękuję za gratisy 😘🙂

Dnia 20.12.2024 o 08:43, Murka napisał:

Oba przelewy już do mnie dotarły 🙂 Serdecznie dziękuję 🙂

Dnia 20.12.2024 o 10:33, AlfaLS napisał:

Moja paczka też już odebrana. Pięknie dziękujemy za gratisy!

Dnia 20.12.2024 o 18:32, Jo37 napisał:

Odebrałam fanty od Aldrumki. Bardzo dziękuję za gratisy 

Dnia 20.12.2024 o 23:42, ona03 napisał:

Paczucha dotarła, pięknie dziękuje :)))

Cudownie - w takim razie mam już wszystkie potwierdzenia, za które bardzo dziękuję 😊

Bazarek rozliczony, do zobaczenia wkrótce! 

• elmas changed the title to ZAKOŃCZONY, ROZLICZONY. Bazarek z kosmetykami i różnościami na dług szczebrzeszyniaków oraz Chmurki i Gryzi - do 13 grudnia, do godziny 22:00