Jump to content
Dogomania

Kontynuujemy szczęśliwy adopcyjnie wątek dla nowej suni. Ma na imię Zuzia. Zostańcie z nami, pomóżcie ją utrzymać. Sali ma DS! Wanilka, Tosia i Inka też już w DS

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.09.2024 o 23:45, Nadziejka napisał:

💜Trzymam za dzielną sunię.                                                                                                        Dobrze Ewo,zaraz sprawdzę czy mam ,czy może czyściłam skrzynkę

Jutro Ci podeślę. Dzisiaj piszę z telefonu, a jutro spokojnie wyślę z komputera.

Dnia 2.09.2024 o 23:47, agat21 napisał:

Skrócony 🙂

Dziękuję ♥️ 

Posted
Dnia 2.09.2024 o 20:24, Alaskan malamutte napisał:

Rozmawiałam z Murką. 

Sunieczka najprawdopodobniej pojedzie pod koniec tygodnia. 

Najlepsza wiadomość dzisiaj😊❤️👍

Mureczko, bardzo dziękujemy😘❤️❤️❤️

Super😊

Posted
Dnia 3.09.2024 o 08:45, Nadziejka napisał:

Zaglądam do Nineczki  

Bardzo dziękujemy za odwiedziny 🙂

Jak już wiadomo, że sunia pojedzie, to czas do tego wyjazdu bardzo się dłuży...

Posted
Dnia 3.09.2024 o 11:52, agat21 napisał:

Poszła stała z ogonkiem, bo na początek zawsze wydatki są większe.

Bardzo Ci dziękujemy Agatko ❤️ 

Dnia 3.09.2024 o 11:55, Isiak napisał:

Mój przelew też już poleciał.

Poleciał, doleciał i wprawił mnie w osłupienie 🙂 Dwa razy sprawdzałam zera 🙂 Maleńka dostała od Isiak 100 zł!!!  Bardzo serdecznie dziękujemy ❤️

Posted

Maleńka w boksie tylko z jednym, spokojnym samcem odżyła. Nawet poszczekuje i woła, żeby do niej podejść. Co to słonko przeżywało w tej budzie, nie chcę nawet o tym myśleć.

Zdjęcie z dzisiaj, jeszcze ciepłe:

8ab91377-f957-4794-b9fe-0cea587fc597.jpg

• Like 5
Posted

Przyszła stała od agat21, ale nie z ogonkiem, tylko z długim jak wielki wąż ogonem! Maleńka dostała 100 zł!!! Bardzo dziękujemy ❤️

Kochana Nesiowata też podwoiła pierwszą deklarację 🙂 Zamiast 10 zł sunia dostała 20 zł!!! Bardzo serdecznie dziękujemy ❤️

Posted

zanim okular nałożyłam przepraszam Agatę, wyczytałam ,,pozostała z ogórkiem,, oj żle bez dodatkowych oczu..

• Like 1
Posted
Dnia 3.09.2024 o 20:24, Nadziejka napisał:

zanim okular nałożyłam przepraszam Agatę, wyczytałam ,,pozostała z ogórkiem,, oj żle bez dodatkowych oczu..

Stała z ogórkiem też dobrze brzmi! 😃

• Like 1
Posted
Dnia 3.09.2024 o 20:32, agat21 napisał:

Stała z ogórkiem też dobrze brzmi! 😃

W ramach przeprosin za to
żem cymbalyjusz na jusz.. to deklaracyjkę poślę ku naszej Ewie maluczką choćby ..
Posted
Dnia 3.09.2024 o 20:24, Nadziejka napisał:

Witaj w klubie kochana 😀 ja bez okularów domyślam się tylko co jest napisane i też mi takie kwiatki wychodzą 🤣

Dnia 3.09.2024 o 20:37, Nadziejka napisał:

żem cymbalyjusz na jusz.. to deklaracyjkę poślę ku naszej Ewie maluczką choćby ..

Nadziejko, pięknie Ci dziękujemy, ale przecież robisz już bazarek…

• Like 1
Posted
Dnia 3.09.2024 o 22:21, agat21 napisał:

A ja mam zupełnie inaczej - do czytania ściągam okular. Bom krótkowidz 🤓

Mój brat mawiał  g....widz

😁

• Like 2
Posted

🙄

A jamci czasem to nawet .jasnowidz...się zdarzy
  Fajnie że są dwa kramiki na nunusię i wobec tego, jak mawia mój ulubieny Krzysztof Ibisz:,,Czuć piniondz,,
  • Like 1
Posted
Dnia 3.09.2024 o 22:30, Nadziejka napisał:

🙄

A jamci czasem to nawet .jasnowidz...się zdarzy
  Fajnie że są dwa kramiki na nunusię i wobec tego, jak mawia mój ulubieny Krzysztof Ibisz:,,Czuć piniondz,,

Nadziejko, myślisz o imiennym bazarku i Twoim? Tak, bardzo fajnie ❤️

Posted

Tak superowy Agatkowy no i mójci..                                                                                                   Spokojnej nocy z modlitwą za wszystkie istoty

• Like 1
Posted
Dnia 3.09.2024 o 22:51, Nadziejka napisał:

Tak superowy Agatkowy no i mójci..                                                                                                   Spokojnej nocy z modlitwą za wszystkie istoty

Wzajemnie 🙂

Posted
😆🥰
Diabełki moje ukochane właśnie szaleją...Burzunia nawet za nocne wycia ku balkonu sie wybrała ...więc matka musi teraz pilnować na każdem kroku ...coby ludziska zawalu nie podostawaly i straży ni policji ...ni antyterrorystów nie wzywaly
Posted
Dnia 3.09.2024 o 20:37, Nadziejka napisał:

Nadziejko, miała być maluczka deklaracyjka, a tu przyszło 25 zł!!! Bardzo Ci kochana dziękujemy, bardzo ❤️