Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.09.2024 o 21:01, AlfaLS napisał:

Poproszę nr 3 za 20 zł.

Twój post niestety już po godzinie 21.00 😞

Ale jeśli zaczekasz kilka dni, to zrobię Ci taki sam, bo mam jeszcze ten papier akurat na jeszcze jeden czekoladownik.

Posted
Dnia 6.09.2024 o 21:04, Isiak napisał:

Ale jeśli zaczekasz kilka dni, to zrobię Ci taki sam, bo mam jeszcze ten papier akurat na jeszcze jeden czekoladownik.

Kurcze, próbowałam a może jeszcze zdążę, ale, przyznam szczerze, przegapiłam godzinę zakończenia bazarku.  Jednak jeśli jest możliwość to bardzo poproszę o zrobienie tego czekoladownika bo siostrze bardzo, bardzo zależało na nim... Oczywiście za 20 zł. :).

Posted
Dnia 6.09.2024 o 21:09, AlfaLS napisał:

Kurcze, próbowałam a może jeszcze zdążę, ale, przyznam szczerze, przegapiłam godzinę zakończenia bazarku.  Jednak jeśli jest możliwość to bardzo poproszę o zrobienie tego czekoladownika bo siostrze bardzo, bardzo zależało na nim... Oczywiście za 20 zł. :).

Dobrze 🙂 Zrobię.

Posted
Dnia 6.09.2024 o 21:04, Isiak napisał:

Isiaczku możesz zapisać AlfieLS ja mam jeszcze fioletowy a poczekam na następny bazarek 

Posted
Dnia 7.09.2024 o 15:32, Aldrumka napisał:

Ewentualnie mogłaby być wspólna przesylka @mdk8, @Nesiowata i ja do paczkomatu. Może jednak Dziewczyny wolą listem PP. Napiszcie proszę jak decydujecie.

Jasne, że tak.

• Like 1
Posted
Dnia 6.09.2024 o 21:30, alex260503 napisał:

Isiaczku możesz zapisać AlfieLS ja mam jeszcze fioletowy a poczekam na następny bazarek 

OK, dziękuję, w takim razie zapisuję Alfie bordowy czekoladownik.

Nie było mnie wczoraj, jeśli można to poproszę jeszcze 24 a.

Ewentualnie mogłaby być wspólna przesylka @mdk8, @Nesiowata i ja do paczkomatu. Może jednak Dziewczyny wolą listem PP. Napiszcie proszę jak decydujecie.

Dnia 7.09.2024 o 16:28, Nesiowata napisał:

Jasne, że tak.

Dobrze, zawsze to lepiej w kilka osób, bo można podzielić koszty wysyłki.

Posted

Nie było mnie wczoraj, jeśli można to poproszę jeszcze 24 a.

Ja na tak 🙂

• Like 1
  • Isiak changed the title to Rozliczam - Na koci dług u Murki do 06.09. do godz.21.00
Posted

Poleciały przesyłki do:

- Nadziejki - paczka ekonomiczna PP, KW 15 zł

- guccio - list zwykły priorytet - KW 5,80 zł

- Koki-99 - list polecony (format A4) - KW 8,30 zł

A na koncie zameldowały się wpłaty od:

- Nesiowata - 25 zł (czy w tym przelewie jest 1/3 kosztu wysyłki?)

- AlfaLS - 52 zł

Dziękuję 💓

Posted
Dnia 10.09.2024 o 01:05, Aldrumka napisał:

Tak zwykle (często mamy wspólne przesyłki) robimy, że przelewamy opłatę za część przesyłki razem z kosztem fantów.

Dziękuję za wyjaśnienie, bo zastanawiałam się, czy każda osoba wpłaci swoją część, czy płaci jedna i potem rozliczacie się między sobą. W takim razie rozbijam wpłatę Nesiowatej w rozliczeniu 🙂