Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
psy z wiosny sie zasiedziały,a juz nadeszło lato.wątek letni bedzie znacznie dłuższy.
wiecie,kiedys nie bylo tyle porzucen starych psow,teraz to norma.

Ehhh racje masz...a ja pomimo czasy spedzonego na dogo i w swiecie tych porzuconych dalej nie potrafie zrozumiec dlaczego...

Posted

20 lat temu w schronisku bylo 75 psow.Nikt sie wtedy nie zajmowal adopcjami,malo ludzi bralo psy,ale tez malo wlascicieli osobiscie przychodzilo,aby oddac swojego wiekowego psa.To raczej byly pieski z akcji "hyclowskich".
A teraz norma jest oddawanie starszego psa swojej schorowanej matki,ktora trafia do szpitala albo psa po zmarlym dziadku.Bez sentymentow.

Posted

brazowa1 napisał(a):
A teraz norma jest oddawanie starszego psa swojej schorowanej matki,ktora trafia do szpitala albo psa po zmarlym dziadku.Bez sentymentow.

A bo myślą,że to taki hotel dla psa i sumienie mogą mieć czyste.
Mam nadzieję,że schorowanan matka podniesie się jeszcze "łoża boleści" i im nawtyka:angryy:
Podwójnie obrzydliwe ze względu na człowieka i na psa.

Posted

filipka? dobrze,tylko ja mu tekst zmienie,dobra?zeby przytulanki dla dzieciakow znowu nie brali,bo mnie szlag trafi i śruta nie karmili,bo mnie trafi jeszcze wiekszy.

Posted

Proszę o pomoc!:crazyeye:
Nie wiem co robić jak jechałam na działki to zauważyłam po prawej stronie psa dosyć dużego ale jest szczenikiem , bardzo się łasi . jest zamknięty w ogrodzenia (duży plac pusty może z kilkoma belkami , jakiś stary budynek i ludzi oraz miski z wodą brak nie mówię tu już o jedzeniu dla pieska:angryy::mad:) Psiak jest bardzo , bardzo chudy poszłam do domu przynieść mu kawałek jedzenia jest taki głodny że zjadł trochę siatki :angryy: nie wiem co robić dałam mu też wody ale nie za bardzo ją pił .Ten pies podobny jest do psa z dogomani ale nie pamiętam stronki:placz:.:-(:-(:-(:-(:-( Na grzbiecie ma śmieszny pasek włosów stojących dlatego mi coś tam zaświeciło że go pamiętam :roll:, nie wiem co robić proszę też pisać na gg :11783258
oto kilka zdjęć ale niestety nie za bardzo wyraźne ::-(:-(:-(

Posted

brazowa1 napisał(a):
najbardziej zal staruszkow.Za to bym pasy darla z tych ludzi.

To prawda. Byłam dzisiaj w Celestynowie, najbardziej smutni są staruszkowie :-(

Posted

Tam jest dużo adopcji, z dwóch piesków które chciałam wziąć nie ma już żadnego (Whiskey i Zuzia poszły do adopcji).

Był piękny, młody border collie - bardzo wystraszony, chował się. Mam zdjęcie, wrzucę do borderkowych