Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 29.11.2024 o 16:41, Mazowszanka13 napisał:

Widziałam na fb maleństwo w kojcu. Sadząc po zdjęciu znalezione w deszczu. 

Szkoda, że teraz jestem gdzie jestem.

Malutek już od dziś w nowym domu - przyjechała po niego cała rodzina, zapakowany w rożowy kocyk pojechał na swoje 🙂

W kojcu gminnym od wczoraj piesek - w łatki, nieduży, niskopodłogowy, przyjemny.

• Like 1
Posted
Dnia 26.11.2024 o 20:14, Nadziejka napisał:

Dolączam cudnego Tofcia do jednego z moich kramikow nowych

zapraszam zapraszam
w odwiedziny na kramik
Posted

Ech, gdyby tak kojec postał trochę pusty... bez szans? 😞

Ja mam na tymczasie... kotkę. Młodziutka, niespełna roczna. Zabrałam z działki, z trójką dzieci. Dzieciaki na swoim, Niunia u mnie. Ogłoszenia są, wyróżnione, telefon milczy jak zaklęty. I tyle wyszło z mojego postanowienia, że już żadnych zwierząt, nigdy więcej 😞

• Like 2
Posted
Dnia 3.12.2024 o 10:11, Nutusia napisał:

Ech, gdyby tak kojec postał trochę pusty... bez szans? 😞

Ja mam na tymczasie... kotkę. Młodziutka, niespełna roczna. Zabrałam z działki, z trójką dzieci. Dzieciaki na swoim, Niunia u mnie. Ogłoszenia są, wyróżnione, telefon milczy jak zaklęty. I tyle wyszło z mojego postanowienia, że już żadnych zwierząt, nigdy więcej 😞

Jak masz nierealistyczne postanowienia to się nie dziw, że ich nie dotrzymujesz.

• Like 3
Posted
Dnia 3.12.2024 o 10:11, Nutusia napisał:

I tyle wyszło z mojego postanowienia, że już żadnych zwierząt, nigdy więcej 😞

No i po co było się  oszukiwać? 😁

Posted

Jest rodzina zainteresowana Tofikiem 🙂 Małżeństwo spod Radzymina, dom z ogrodem, pies oczywiście w domu.

W poniedziałek Tofik ma kastrację, w piątek by mógł pojechać do domu. Oczywiście ludzie mają po niego przyjechać, nie było z tym najmniejszego kłopotu  (że za daleko że coś tam...). W każdym razie Tofik zaklepany 🙂

Innych telefonów nie było.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 5.12.2024 o 12:17, malagos napisał:

Jest rodzina zainteresowana Tofikiem 🙂 Małżeństwo spod Radzymina, dom z ogrodem, pies oczywiście w domu.

W poniedziałek Tofik ma kastrację, w piątek by mógł pojechać do domu. Oczywiście ludzie mają po niego przyjechać, nie było z tym najmniejszego kłopotu  (że za daleko że coś tam...). W każdym razie Tofik zaklepany 🙂

Innych telefonów nie było.

No bomba! 😀

• Like 1
Posted
Dnia 5.12.2024 o 16:31, Nutusia napisał:

Najpiękniejszy z możliwych prezent mikołajkowy się trafił Tofikowi! 😍

Dnia 5.12.2024 o 20:02, Poker napisał:

I malagoskom też.

Oj, poczekamy na rozwój wydarzeń, nigdy nic nie wiadomo...

• Like 1
Posted
Dnia 6.12.2024 o 16:15, malagos napisał:

Oj, poczekamy na rozwój wydarzeń, nigdy nic nie wiadomo...

Przyjmujemy wersję  optymistyczną. 

• Like 1
Posted

Jutro ten ważny dla Tofika dzień 😞 jeszcze nie wie, że czeka go operacja... Zobaczymy przy okazji, jak zachowuje się w aucie. Mamy 25 km w jedną stronę. Koszty kastracji pokrywa gmina.

• Like 1
Posted

Wszystko załatwione. W samochodzie tak sobie się zachowuje, nie chciał wsiąść, był niespokojny. Do gabinetu też Tomek go musiał wnieść. Waży 18 kg. Odebraliśmy psiaka wpół śpiącego, w samochodzie już się wybudzał. Teraz po kolejnym spacerze, po małej kolacji. Zobaczymy, jaka będzie noc.

• Like 2
Posted

Noc trochę przedreptana, pewnie bolała ranka 😞

Rano ogromne powitanie nas, i oczywiście w podskokach do kuchni 🙂

Pan dopytywał, jak Tofik się czuje, w grubsza umówieni jestesmy na przyszły poniedziałek.

• Like 1