rozi Posted March 7 Author Posted March 7 Tytuł zdjęty, wizyta we wtorek. Anecik zachwycona rozmową. Jej zdaniem, jeśli nic dziwnego nie wyskoczy, Pola ma dom. 6 Quote
rozi Posted March 8 Author Posted March 8 Ze względu na sytuację aktualizuję skarbonkę Poli częściej. Quote
rozi Posted March 8 Author Posted March 8 DEKLARACJE Stałe: 20zł - seramarias - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty, marzec 10zł - Nesiowata - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty, marzec 10zł - Jo37 - wpł. luty, marzec kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty, marzec, kwiecień 50zł - Mruczka - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 20zł - Pani Irenka z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 25zł - Besia11 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 10zł - Isiak - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty, marzec REZYGNACJA 20zł - Poker - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec - koniec 40zł - Aldrumka - do grudnia 2024 - wpł. luty, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń 20 - 30zł - jankamałpa - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - Koja - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty, marzec KONIEC 30zł - sonia71 - do grudnia 2024 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień KONIEC 20zł - nina65 - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń, luty 10zł - b-b - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty 50zł - uxmal - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj 150zł - Anna G-R - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień ZAMKNIĘTA 20zł - guccio - wpł. luty, marzec, kwiecień, maj = 80zł przekazane dla Sabinki, wpłacone dla Poli przez rozi ZAMKNIĘTA 25zł - Monika z Katowic - wpł. luty, marzec, kwiecień - od maja zwiększona 50zł - Monika z Katowic - wpł. maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty, marzec 20zł - Grażka123 już na moje konto - listopad, grudzień - 2025 styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień - 2026 styczeń, luty JEDNORAZOWE 4.639,30 + 35zł - bazarek Nadziejki +290zł - mój bazarek Lotto + 50zł - Koja bonus marzec -------------------------------------------------------- 5.014,30 minus 700zł hotelik luty --------------------------------- 4.314,30 STAN KONTA NA DZIEŃ 08.03.2026 (stałe 580zł+ jednorazowe 4.314,30) 4.894,30 Quote
rozi Posted March 8 Author Posted March 8 Opłatę Hoteliku za luty zdjęłam z poduszki jednorazowych. Quote
rozi Posted March 8 Author Posted March 8 Nerwy mam po kokardę. Wygląda mi wszystko w porządku, rozmawiałam. Proszę wstrzymać wpłaty do odwołania. . . 4 Quote
Jaaga Posted March 9 Posted March 9 To super. Nie miałam jak pomóc, wiec cieszę się, że wszystko zmierza ku dobremu. Trzymam kciuki. Quote
rozi Posted March 10 Author Posted March 10 Dzwoniła też do mnie Perełka1. Przeczesała wszystkie dostępne jej źródła informacji i mówi, że nie ma zastrzeżeń do tej Pani. A trzeba wiedzieć, że Perełce1 mało kto się podoba. To teraz tylko decydujące wiadomości od Anecik po wizycie. Wizyta po południu. Quote
Tola Posted March 10 Posted March 10 Wpłaty dla Poli na konto ZEA: 100 zł - Aska7 (25.02.) 100 zł - Aska7 (03.03.) 40 zł - Aldrumka (03.03.) Quote
rozi Posted March 10 Author Posted March 10 Dnia 10.03.2026 o 10:23, Tola napisał: Wpłaty dla Poli na konto ZEA: 100 zł - Aska7 (25.02.) 100 zł - Aska7 (03.03.) 40 zł - Aldrumka (03.03.) Bardzo dziękuję, Tolu, za powiadomienie Quote
rozi Posted March 10 Author Posted March 10 Dnia 10.03.2026 o 12:12, Nadziejka napisał: Jeszcze ze dwie godziny do informacji od Anecik. Quote
Perełka1 Posted March 10 Posted March 10 Dnia 10.03.2026 o 07:11, rozi napisał: Dzwoniła też do mnie Perełka1. Przeczesała wszystkie dostępne jej źródła informacji i mówi, że nie ma zastrzeżeń do tej Pani. A trzeba wiedzieć, że Perełce1 mało kto się podoba. To teraz tylko decydujące wiadomości od Anecik po wizycie. Wizyta po południu. Perełka1 miała jedno spostrzeżenie. Quote
rozi Posted March 10 Author Posted March 10 Dnia 10.03.2026 o 15:46, Perełka1 napisał: Perełka1 miała jedno spostrzeżenie. Zaraz Ci zdjęcie dam sms i powiem Quote
rozi Posted March 10 Author Posted March 10 Nic nie mówię, przepraszam!!!!! Jest gonitwa myśli. Nie wiem naprawdę co zrobić Quote
rozi Posted March 10 Author Posted March 10 No dobrze. Anecik mówi, że Pani na piątkę z plusem. Moje zastrzeżenia to za malutkie mieszkanie. Pani jest umówiona u Violi na zapoznanie na sobotę, sama ma ocenić, czy jej zdaniem Pola się u niej odnajdzie. To wolontariuszka schroniskowa, głupia nie jest. Czekamy do soboty. 3 Quote
mar.gajko Posted March 10 Posted March 10 Dnia 10.03.2026 o 20:20, rozi napisał: No dobrze. Anecik mówi, że Pani na piątkę z plusem. Moje zastrzeżenia to za malutkie mieszkanie. Pani jest umówiona u Violi na zapoznanie na sobotę, sama ma ocenić, czy jej zdaniem Pola się u niej odnajdzie. To wolontariuszka schroniskowa, głupia nie jest. Czekamy do soboty. Ma więcej zwierząt? Jak za malutkie? Quote
Aldrumka Posted March 10 Posted March 10 Pola chyba nie biega po mieszkaniu. Może być małe jak spacery w porządku 1 Quote
Gabi79 Posted March 10 Posted March 10 Ja przez 16 lat miałam 2 psy i kota w kawalerce, myślę, że były szczęśliwe mimo małego metrażu. Teraz mam o 100m kw. większe mieszkanie, ale minusem jest 2 piętro i wysokie schody. Quote
Aska7 Posted March 11 Posted March 11 Kiedyś z mężem i dwójką dzieci mieszkałam na 28m2. Mops mi ich nie odebrał . Ludzie tak mieszkają, a pies nie potrzebuje pałacu. Pani będzie ją kochać i to jest najważniejsze. 2 Quote
rozi Posted March 11 Author Posted March 11 Dnia 8.02.2025 o 15:21, rozi napisał: Malutka ma apetyt, jest aktywna, chętnie wychodzi na spacery. Grzeczna. Do piesków trochę zadziora. Śpi, gdzie chce. Albo na posłanku którymś w salonie, albo w łóżku Violi. Zabawki ją interesują, z psami niewiele się bawi. Ciągle chce wychodzić do ogrodu, zaraz znów wracać, ale nie jest jedyna w tym sporcie. To sprzed roku, ale nic się nie zmieniło od tamtej pory. Mieszkanko w Chorzowie to 30m2. Minus przedpokoik, kuchnia, łazienka, zostaje jakieś 20m, no minus meble jeszcze. Na tej powierzchni żyją dwie małe starowinki i trzecia starowinka mogłaby być, ale Pola starowinką nie jest. Przyzwyczajona do wędrówek po dużym domu, po ogrodzie, do zamieszania, do długich spacerów. Pani na spacery oczywiście będzie chodzić, ale to osoba pracująca, ileś godzin Pola będzie zamknięta z dwiema starowinkami na tej niewielkiej powierzchni. Pomyślałam też o upałach w lecie. Dlatego napisałam, że według mnie mieszkanie za malutkie. Jest jeszcze mini ogródeczek/trawniczek, dla starowinek luksus, dla Poli raczej nie. Niemniej, po zapoznaniu, Pani będzie wiedziała, czy Pola pasuje do tych warunków. Quote
rozi Posted March 11 Author Posted March 11 Obejrzałam zdjęcia. Mieszkanko nowoczesne, czyściutkie, pieski zadbane i widać, że kochane. No zobaczymy. 2 Quote
Perełka1 Posted March 11 Posted March 11 Dnia 11.03.2026 o 13:27, rozi napisał: To sprzed roku, ale nic się nie zmieniło od tamtej pory. Mieszkanko w Chorzowie to 30m2. Minus przedpokoik, kuchnia, łazienka, zostaje jakieś 20m, no minus meble jeszcze. Na tej powierzchni żyją dwie malutkie starowinki i trzecia starowinka mogłaby być, ale Pola starowinką nie jest. Przyzwyczajona do wędrówek po dużym domu, po ogrodzie, do zamieszania, do długich spacerów. Pani na spacery oczywiście będzie chodzić, ale to osoba pracująca, ileś godzin Pola będzie zamknięta z dwiema starowinkami na tej niewielkiej powierzchni. Pomyślałam też o upałach w lecie. Dlatego napisałam, że według mnie mieszkanie za malutkie. Jest jeszcze ogródeczek kilkanaście metrów, dla starowinek luksus, dla Poli raczej nie. Niemniej, po zapoznaniu, Pani będzie wiedziała, czy Pola pasuje do tych warunków. teraz rozumiem, o co chodzi z tymi metrami. Pani ma chyba nasłonecznione mieszkanie. Ja mam latem duzy problem z ciepłotą w mieszkaniu a Pola przyzwyczajona do wolnosci. Quote
rozi Posted March 11 Author Posted March 11 Dnia 11.03.2026 o 14:17, Perełka1 napisał: teraz rozumiem, o co chodzi z tymi metrami. Pani ma chyba nasłonecznione mieszkanie. Ja mam latem duzy problem z ciepłotą w mieszkaniu a Pola przyzwyczajona do wolnosci. To parter, wyżej balkon, więc słońce nie wali w okno po całości. Sądząc po cieniach tui (około 17-tej zdjęcia robione) okno na zachód. Balkonowe takie, wyjście do ogródeczka. Quote
Recommended Posts