Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Zakończony. Ostatnia szansa na domowienie do zakupów!Nowe mydelka na ostatniej stronie. hand made, sole do roślin i inne.

Recommended Posts

Posted

Odpisze wszystkim razem. Nikomu niestety nie spakowałam, bo nasz york ma wybity bark i od rana wydzwaniałam, kto go przyjmie ze świeżym urazem, a teraz jedzie wlasnie do chirurga do Zabrza. 

Na już dorobić nie mogę, bo skończyłam wszystkie bazy i miki. Można więc dobrać z tych, co zostały.  Nowe mogę dorobić dopiero jak przyjdą składniki.

Posted
Dnia 5.02.2024 o 13:24, Jaaga napisał:

Odpisze wszystkim razem. Nikomu niestety nie spakowałam, bo nasz york ma wybity bark i od rana wydzwaniałam, kto go przyjmie ze świeżym urazem, a teraz jedzie wlasnie do chirurga do Zabrza. 

Na już dorobić nie mogę, bo skończyłam wszystkie bazy i miki. Można więc dobrać z tych, co zostały.  Nowe mogę dorobić dopiero jak przyjdą składniki.

Biedny psinek, cóż on wyczyniał, że tak się uszkodził?

I znaczy się, że za mało bazy kupiłaś :))) Nie doceniłaś cioteczek z dogo 🙂

Idę się jeszcze rozejrzeć na półeczkach 🙂

Posted

To ja jeszcze proszę o dołożenie 34 b, d, i, j i k. I też spokojnie z wysyłką możemy poczekać.

Jesteśmy z alex zauroczone niebieską różą nr 25 i serduszkiem 34 g. Bardzo prosimy o takie cuda w następnej edycji mydełkowego bazarku 😄

I gdyby były glicerynowe z olejkiem goździkowym (takie kupiłam na pierwszym bazarku) to byłabym wniebowzięta 😁

• Like 1
Posted
Dnia 5.02.2024 o 13:45, Isiak napisał:

5 kg było 😄 Dzięki za kolejne zakupy, lecę zapisać. Dorobię jakie chcecie bez problemu. Z olejkiem goździkowy też.

Dnia 5.02.2024 o 13:55, Poker napisał:

Biedny psiulek.

Ja mogę poczekać, nie ma pośpiechu.

Sprawdzę termin dostawy miki i dam znać, bo transparentne najładniej wyglądają z miką.

Posted
Dnia 5.02.2024 o 09:41, ona03 napisał:

Jagusiu, jak jeszcze  nie jestem spakowana i jest możliwość 🙂, niebieskie serduszko i niebieską różę bardzo poproszę 🙂

To kwestia chyba kilku dni. Poczekasz?

Posted
Dnia 5.02.2024 o 09:31, Poker napisał:

Poproszę  jeszcze ostatnią 19. I bardzo bym chciała jeszcze niebieską, obłędna różę lub inną niebieską  , transparentną. 

Za wywoławczą czy KT sól? Zapisałam za wywoł. ale jest ostatnia.

Posted

W czwartek ma wszystko dotrzeć. To namyślcie się proszę co komu dorobić, żebym to ogarnęła jednym ciągiem 😉

Dnia 5.02.2024 o 15:11, Poker napisał:

To KT

Już zmieniam.

Dnia 5.02.2024 o 14:08, Isiak napisał:

To ja jeszcze proszę o dołożenie 34 b, d, i, j i k. I też spokojnie z wysyłką możemy poczekać.

Jesteśmy z alex zauroczone niebieską różą nr 25 i serduszkiem 34 g. Bardzo prosimy o takie cuda w następnej edycji mydełkowego bazarku 😄

I gdyby były glicerynowe z olejkiem goździkowym (takie kupiłam na pierwszym bazarku) to byłabym wniebowzięta 😁

Czy dorobić Wam w czwartek. Mogą być też goździkowy.

Kupiłam też glinki niebieską I fioletową obie głównie do cery dojrzałej, wrażliwej.

Posted
Dnia 4.02.2024 o 18:45, Jaaga napisał:

Zobaczę jak cenowo wyjdzie większa przesyłka na olx, bo ta natańsza jest tylko do 8 cm wysokości.

jak wyjdzie taniej to może być też PP

Posted
Dnia 5.02.2024 o 22:06, Jo37 napisał:

To ja poproszę jeszcze mydełko proste glicerynowe z olejkiem goździkowym.

Przyjmuję zamówienie 🙂 a kształt mydełka?

Posted
Dnia 5.02.2024 o 13:45, Isiak napisał:

No normalnie nie doceniłam ☺️

IMG_20240205_221747.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 5.02.2024 o 17:16, Jaaga napisał:

W czwartek ma wszystko dotrzeć. To namyślcie się proszę co komu dorobić, żebym to ogarnęła jednym ciągiem 😉

Już zmieniam.

Czy dorobić Wam w czwartek. Mogą być też goździkowy.

Kupiłam też glinki niebieską I fioletową obie głównie do cery dojrzałej, wrażliwej.

To poprosimy jeszcze te cudne niebieskie róże 2 szt. (jak nr 25) i 2 szt. serduszka jak nr 34 g.

I dodatkowo poproszę jeszcze o trzy mydełka takie proste kwadratowe babeczki glicerynowe z olejkiem goździkowym. I to by było wszystko. Dziękujemy ❤️

• Upvote 1
Posted
Dnia 6.02.2024 o 18:30, Poker napisał:

Mam wpłacić za towar teraz? 

Właśnie pakuje mydełka, które są. Jak dorobię w czwartek, to dam znać  jaki będzie koszt wysyłki i wtedy.

Wczoraj odbierałam zamówionego maltańczyka . Mały wrzeszcz dał  popalić, wiec nie dałam rady zajac się mydelkami. Teraz nadrabiam.

Posted

Z mydełek, które mam zrobić na zamówienie zrobię drugi bazarek, żeby się na tym już nie pogubić. Wstępnie zamówienia to: 

p. AnnaGR-5 mydelek

Isiak i Ola nr 25 i serduszko 34gx 2, 3 mydełka z olejkiem goździkowym. 

Jo37 - 1 babeczka z olejkiem goździkowym 

Poker- nr 25 niebieska róża 

Ona03- 22d, 25 niebieska róża i 34g niebieskie serduszko. 

Gdyby coś ktoś jeszcze chciał domówić lub źle coś zapisałam, to proszę o info.

Na razie mam spakowane dwa razy sprawdzone zamowienie dla mdk8 I Toli. Brakuje mi jednego z zamówionych mydełek dla Isiak, którego robiłam zdjecia, więc to chyba sprawa krasnoludków, ale za to zostały dwa " bezdomne" inne serduszka. Dlatego muszę jeszcze raz sprawdzić resztę zamówień 😉

Posted
Dnia 7.02.2024 o 11:33, Jaaga napisał:

Brakuje mi jednego z zamówionych mydełek dla Isiak, którego robiłam zdjecia, więc to chyba sprawa krasnoludków, ale za to zostały dwa " bezdomne" inne serduszka. Dlatego muszę jeszcze raz sprawdzić resztę zamówień 😉

Jak go nie będzie, to nic się przecież nie stanie, i tak sporo ich nakupiłam 😄 Albo jak zamiast zaginionego będzie jakieś inne, bo one wszystkie są przecudne 🙂 

Fajnie, że będzie drugi bazarek, bo jak będę już mieć fizycznie mydełka, to zareklamuję koleżankom w pracy i może będziesz miała jeszcze więcej roboty 😄 😄 😄

Posted
Dnia 7.02.2024 o 12:31, Isiak napisał:

Jak go nie będzie, to nic się przecież nie stanie, i tak sporo ich nakupiłam 😄 Albo jak zamiast zaginionego będzie jakieś inne, bo one wszystkie są przecudne 🙂 

Fajnie, że będzie drugi bazarek, bo jak będę już mieć fizycznie mydełka, to zareklamuję koleżankom w pracy i może będziesz miała jeszcze więcej roboty 😄 😄 😄

Dorobię bez problemu, tylko mnie nurtuje gdzie ono jest, skoro zrobiłam zdjęcie 😉 Wszystkie po zdjeciach od razu idą na talerzach pod celofan na najwyższą półkę.  

Posted
Dnia 7.02.2024 o 12:31, Isiak napisał:

Jednak nie mam krasnoludków, tylko źle opisałam serduszko. Chodzi o 2g. Napisałam różowe z transparentną podstawą a mialo być z kakaową podstawą. I dlatego mi jedno zostało, a innego brakowało. Dół to baza aloesowa z naturalnym kakao. Zobacz czy może być, czy dorobić Ci różowe z transparentnymi dołem

IMG_20240207_144136.jpg

IMG_20240207_144143.jpg

IMG_20240207_144138.jpg