hop! Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 zdwrdwd napisał(a):A co z ta obrożą?? Zostawiacie mu czy jak?? Spoko, na pewno będzie zdjęta. Przydałaby się nowa obroża... Kto ją zafunduje? ;) Quote
tamb Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Nikt nie dzwonił. :-( W czwartek mam możliwość pokazać Diankę w "Kundlu ..". Poszukuję transportu. Kto może pomóc? Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 tamb napisał(a):Beatko, dziękuję.:loveu: Za co , a byly chociaz jakies telefony? Quote
weszka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tamb urzekła mnie historia opisana w GK ;) Kogoś jeszcze? Dzwonił ktoś? Quote
tamb Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Zrobiłam bazarki: Kafelki ceramiczne na Bariego i Diankę. Do 5 maja. oraz Ceramiczne znaki zodiaku na Bariego i Diankę. Do 5 maja Zapraszam ;-) Quote
tamb Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Bari jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Oby ktoś zadzwonił. Quote
weszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Znajdziesz swojego człowieka psiaku. Tylko widać trzeba poczekać. Quote
Onaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 hop! napisał(a):Spoko, na pewno będzie zdjęta. Przydałaby się nowa obroża... Kto ją zafunduje? ;) Obroża nadal potrzebna ? Quote
hop! Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dogo07 napisał(a):Obroża nadal potrzebna ? Bardzo potrzebna. Chcesz zafundować? ;) Quote
fona Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pół bazarku dla dziadzia :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/znany-lubiany-kot-inna-bizuteria-do-15-05-a-137223/#post12251851 Quote
Asior Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 zmierzcie mu obwód główy, mam jakąs wolną obrożę ;) Quote
Onaa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 To dajcie znać czy ta obroża jeszcze potrzebna i jaka - co to się rozglądnę za czymś ładnym dla psiaka. A jak już nie potrzebna to jakie są obecne potrzeby psiaka ? Wątek śledzę od początku i wiem że coś było o kosztach leczenia. Quote
tamb Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Leczenie będzie sfinansowane przez Komitet Pomocy dla Zwierząt. Kochana Dorotka wysłała mi sms, żebym wetów poprosia w wystawienie faktury przelewowej. Będzie potrzebna obroża i psiaki w hotelu cieszą się jak dostają jakieś przysmaki (gotowane jedzonko, wędzone uszy żwacz itp). Cieszą się z wizyt i spacerów. Za pierwszy miesiąc mam przygotowane pieniądze dla Pana Tomka. Osoba, która obiecała sfinansowanie hotelu dla Saby i Kajtka (w tym czasie miałam w hotelu Trojkę i Fuksa) odezwała się po czasie jak było już rozliczone i zaproponowała, że to co miało być za parkę, zwróci mi. Dostałam 600zł i podzielę to między Diankę a Bariego. Bari z bazarku Weszki ma 200zł więc ma opłacony cały miesiąc. Dianka dostała od Pani Krysi 150 zł więc też ma miesiąc opłacony. Za Diankę będę regulować 19 maja, za Bariego 21 maja. Ten miesiąc jest zabezpieczony. Quote
ancymonka2000 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Jaki on śliczny. Do góry piesku ! po domek! Quote
Onaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Paskudna osoba - no tak jak zobaczyła że pies stary i chory i do niczego się jej już nie przyda, to go wywalić i niech inni się nim zajmą, i jeszcze się rzuca, i wstyd ją -no to już jest beszczelność i chamstwo :mad: Ja naprawdę spokojna i łagodna z natury jestem i staram się nie używać brzydkich słów, ale jak czytam takie rzeczy i wiele innych na dogomanii to aż si,ę we mnie wszystko gotuje. Co się z tym światem dzieje, naprawdę. Tamb, czy masz już tę obroże dla Bariego czy nie , bo w końcu to nie wiem czy jest mu nadal potrzebna. Quote
tamb Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Bari jest dzisiaj w Wyborczej. Camara, dziękuję. Wiecie kto zadzwonił? Baba, która kazała go zabrać bo nie jej a podrzucony. Nie wiedziała, że rozmawia ze mną . Opowiadała, ża zajmowała się nim pięć lat dobrze, nie biła a tu taki wstyd przed sąsiadami bo opisane. Ona tego nie daruje itp. Jak przypomniałam co mówiła, dzwoniąc, żeby zabrać Bariego, rzuciła słuchawką. Przeczucie jednak mnie nie myliło, pies był u siebie, dlatego nie odchodził. Quote
weszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Głupi babsztyl :angryy: Bariemy skończyło się moje allegro ale na razie nie zrobię nowego bo mam do zapłaty za allegro ponad 150 zł i dopiero ureguluję w przyszłym tyg. :oops: Czy ktoś może teraz za mnie wystawić nową aukcję? Quote
Recommended Posts