Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kocurek Gracjan był dzisiaj u weta. Waży 2 200g. Ma ok 5-6 mies. 

Testy ujemne. Nie ma świerzbu ani pchełek. Lekko rozpulchnione jedno oczko. Do obserwacji. Został odrobaczony. Bardzo grzeczny miziasty mruczący. Bez problemu dał sobie pobrać krew.

Jutro pojedzie do Murki. Ma farta chłopak. Dziewczyna, która go złapała wraca jutro do Krakowa.

20241102_105043.jpg

Posted
Dnia 1.11.2024 o 11:12, Alaskan malamutte napisał:

Kolejny kotek zabezpieczony. Od ok 3 tyg błąka się po osiedlu. Jutro wet. W niedzielę pojedzie do Murki.

20241026_210902.jpg

Ktoś mi ukradl moją  Kulkę. 

Posted

Trochę fotek Shazy. Koteczka była dziś aż za spokojna, ale mam nadzieję, że to po szczepieniu. Poza tym apetyt ma i żadnych innych niepokojących objawów. Jak nie będzie odzewu z ogłoszeń to jeszcze jej dorobię zdjęć.

shaza.jpg

shaza1.jpg

shaza2.jpg

shaza3.jpg

shaza4.jpg

• Like 3
  • Alaskan malamutte changed the title to Shaza i Gracjan - dwa małe kotki czekają u Murki na dom! KAJ CIĄGLE BEZDOMNY!!! Albi teraz Florka ma dom!! Marcyś ma dom! Zamieszkał w Warszawie.
  • Alaskan malamutte changed the title to Shaza i Gracjan - dwa małe kotki czekają u Murki na dom! KAJ Ma DOM!!! Albi teraz Florka ma dom!! Marcyś ma dom! Zamieszkał w Warszawie.
Posted

Ale niespodziewany njus. Bardzo się  cieszę.  Czy mam zdjąć ogłoszenie?

Nie żebym się  czepiała, ale biorąc pod uwagę poprzednie zachowania Kaja, nie pozwoliłabym mu na górowanie  nad człowiekiem.  I to na samym początku

Posted
Dnia 6.11.2024 o 15:26, Alaskan malamutte napisał:

Kaj wczoraj pojechał do swojego domu. 

Proszę o mocne kciuki👍👍👍. Kaj to trudny zawodnik. Państwo o WSZYSTKIM wiedzą. 

Messenger_creation_3490DBE5-EA2A-4C12-BEFB-93D6CB06F245.jpeg

Messenger_creation_AFDB35FA-7AB7-45BA-AADB-26E89C4DF652.jpeg

Kciuki zaciśnięte z całych sił!

Asiu, w jakim mieście Kaj zamieszkał?