Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY *ZARAZ KONIEC *Przecena o 2 zł na sztuce !! Znowu ciuszki, Lolusia prawie wszystkie znamy, więc serdecznie zapraszamy. Do 12.06. G.22

Recommended Posts

• Poker changed the title to Przecena o 2 zł na sztuce !! Znowu ciuszki, Lolusia prawie wszystkie znamy, więc serdecznie zapraszamy. Do 12.06. G.22
  • Poker changed the title to *ZARAZ KONIEC *Przecena o 2 zł na sztuce !! Znowu ciuszki, Lolusia prawie wszystkie znamy, więc serdecznie zapraszamy. Do 12.06. G.22
Posted

A to niespodzianka ! Piękny bazarek !.  Dziękuję Pokerku ogromnie.

Jak wiesz ,gości dogomaniackich miał Loluś . Kochanych bardzo. 🙂

Ma gadzina szczęście w życiu.

• Like 1
Posted
Dnia 16.06.2023 o 15:59, ona03 napisał:

Pani szefowo, poproszę jeszcze nr 28 - jak można :)))

Ale numer. Wszystkie rzeczy spakowałam do wywózki dla potrzebujących, a ten sweterek odłożyłam.

Chyba miałam przeczucie 🙂

Posted
Dnia 16.06.2023 o 16:16, Poker napisał:

Ale numer. Wszystkie rzeczy spakowałam do wywózki dla potrzebujących, a ten sweterek odłożyłam.

Chyba miałam przeczucie 🙂

Jakieś fluidy zadziałały :)))

Posted

Loluś bardzo wszystkim dziękuje.

Poker kochana , na konto Stowarzyszenia wpłaciła z tego bazarku 300,00 zł ( 22.VI.2023).

Będą na leki.

• Poker changed the title to ROZLICZONY *ZARAZ KONIEC *Przecena o 2 zł na sztuce !! Znowu ciuszki, Lolusia prawie wszystkie znamy, więc serdecznie zapraszamy. Do 12.06. G.22