Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

definitywnie stwierdziłam,że za mało pracy włożyłam w edukacje Jasia,dlatego... poszedł do lasu. Kubuś musi być bardziej wszechstronnie przygotowany do życia w różnych warunkach. Wiadomo ,że w dzisiejszych czasach podstawa to internet...

[FONT=Arial Black]Pierwsza lekcja.[/FONT]

no,dobra ,a co to niby jest?:crazyeye:

aha,że niby tu jest ENTER...:hmmmm:

jakieś bez smaku te klawisze :facelick:

daj,pokaż, ja też chcę spróbować :sweetCyb:

no to teraz F10 i jestem na Dogo :ylsuper:

coooo tam o mnie znów piszą:mad:

Posted

LadyGaGa to matka tych szczeniorów z 991 postu (prawie jak w telenoweli) !!! ;)
Szczeniory dzięki ogłoszeniu w TygodnikuStarachowickim wczoraj wyadoptowałam razem do jednego domku.:multi:

GaGa jest w Jasieńcu ale teraz jak została sama chcę ją zabrać do siebie bo tam trzeba umieścić huskiego ,który się błąka jakieś dwa-trzy tygodnie po Starachowicach.

Mam tylko nadzieję,że będzie spokojna bo ta mała Aabi to mnie wykończy:modla: ma szczenięce ADHD !!!

No,a ja muszę jeszcze wstawić dwa psiaki ,które są niedawno znalezione i przebywają na tymczasie.

Aha,i zapomniałam ,wczoraj wysterylizowałam Dotę ,czuje się dobrze.

Posted

andzia69 napisał(a):
no właśnie - a gdzieżby indziej!:):)

Jeżu Mrs.ka powalasz mnie. A zdjęcia cyber-Kubusia to trzeba będzie wrzucić na kolejny zdjęciowy bazarek - niech spłaci trochę długów u weta. Zwłaszcza to ostatnie jest super:):):)

Posted

a co to jest zdjęciowy bazarek? wyśljcie mi jakiś link bo jestem zacofana:oops: po trzech latach na dogo dopiero pojęłam jak się robi zwykły bazarek:lol:

Posted

mrs.ka napisał(a):
DOTA po sterylce nie ma prawie śladu, podziwiam naszego weta za te genialne cięcia :lol:

To super:) i będzie u Ciebie na tymczasie?

Ja byłam dzisiaj zajrzeć do tych psiaków na kieleckiej ale nie było ich, miska jakas stala. W tym domu pod którym są chyba nikt nie mieszka i nie ma sie od kogo dowiedziec o nie. A jak pozostałe psiaki?
Co u Dingo? Nie chcą go przypadkiem zostawic na stale?

Posted

Są jeszcze dwa psiaki do adopcji :placz:

roczny NEGRO

i ok. 2 letnia LEYLA

o tyle dobrze ,że są na tymczasie u p. Janusza w Jasieńcu więc mają zapewnioną opiekę ale wiadomo ,że tam jest ponad trzydzieści psów i dobrze by było,żeby znalazły swoje własne domki

Posted

wykupiłam pakiet ogłoszeń dla Aabi, Dingo,L.GaGa i Julki z Martenowskiej
1 kupiepsa
2 kokosy
3 neeon
4 e-gratka
5 tlenek
6 adin
7 cafeanimal
8 top ogloszenia
9 petsy
10 morusek
11 gielda.bai
12 gumtree
13 petworld
14 adopcjapsa
15 olx
16 alegratka
17 eoferty
18 adopcje.org
19 ojej
20 szerlok
21 pajęczyna
22 pineska
23 animalia
24 przygarnijzwierzaka
25 ćwirek
26 ibazar
27 świstek
28 giełdaogłoszeń
29 kupsprzedaj
30 rozgłos.net
31 4.pl

i dodatkowo zrobiłam im allegro na koncie emanueljunior

Posted

moje zdjęcie z avatarku z małym Jasiem i Dolarkiem zajęło II miejsce na bazarku fotograficznym :multi: dziękuję wszystkim,którzy głosowali :loveu: andzi69 ,że wystawiła:loveu: i nagrodę podzieliła po równo. Moją część przeznaczam na zapłacenie sterylizacji Doty.

Posted

proszę Ania102 nie zadawaj takich pytań bo bym musiała o każdym z osobna pisać ,na co nie mam siły bo tyle ich jest. W sumie jak policzyłam to 17 ... albo 18 ,tyle jest zdjęć w albumie adopcyjnym ,który będzie dostępy we wszystkich gab.wet w Starachowicach. Narobiłam się jak głupia ale już dawno miałam taki pomysł.