mrs.ka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 definitywnie stwierdziłam,że za mało pracy włożyłam w edukacje Jasia,dlatego... poszedł do lasu. Kubuś musi być bardziej wszechstronnie przygotowany do życia w różnych warunkach. Wiadomo ,że w dzisiejszych czasach podstawa to internet... [FONT=Arial Black]Pierwsza lekcja.[/FONT] no,dobra ,a co to niby jest?:crazyeye: aha,że niby tu jest ENTER...:hmmmm: jakieś bez smaku te klawisze :facelick: daj,pokaż, ja też chcę spróbować :sweetCyb: no to teraz F10 i jestem na Dogo :ylsuper: coooo tam o mnie znów piszą:mad: Quote
andzia69 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 zajebiaszcze zdjecia z edukacji Kubusia!:):) Quote
Ania102 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Gdzie jest ta Gaga? U Ciebie mrs.ka? jakiej płci szczeniaki??? Kubuś - cybersarna! Quote
mrs.ka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 LadyGaGa to matka tych szczeniorów z 991 postu (prawie jak w telenoweli) !!! ;) Szczeniory dzięki ogłoszeniu w TygodnikuStarachowickim wczoraj wyadoptowałam razem do jednego domku.:multi: GaGa jest w Jasieńcu ale teraz jak została sama chcę ją zabrać do siebie bo tam trzeba umieścić huskiego ,który się błąka jakieś dwa-trzy tygodnie po Starachowicach. Mam tylko nadzieję,że będzie spokojna bo ta mała Aabi to mnie wykończy:modla: ma szczenięce ADHD !!! No,a ja muszę jeszcze wstawić dwa psiaki ,które są niedawno znalezione i przebywają na tymczasie. Aha,i zapomniałam ,wczoraj wysterylizowałam Dotę ,czuje się dobrze. Quote
andzia69 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mrs.ka napisał(a):jak to gdzie ? u mnie no właśnie - a gdzieżby indziej!:):) Quote
ewab Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 andzia69 napisał(a):no właśnie - a gdzieżby indziej!:):) Jeżu Mrs.ka powalasz mnie. A zdjęcia cyber-Kubusia to trzeba będzie wrzucić na kolejny zdjęciowy bazarek - niech spłaci trochę długów u weta. Zwłaszcza to ostatnie jest super:):):) Quote
mrs.ka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 a co to jest zdjęciowy bazarek? wyśljcie mi jakiś link bo jestem zacofana:oops: po trzech latach na dogo dopiero pojęłam jak się robi zwykły bazarek:lol: Quote
mrs.ka Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 DOTA po sterylce nie ma prawie śladu, podziwiam naszego weta za te genialne cięcia :lol: Quote
Ania102 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 mrs.ka napisał(a):DOTA po sterylce nie ma prawie śladu, podziwiam naszego weta za te genialne cięcia :lol: To super:) i będzie u Ciebie na tymczasie? Ja byłam dzisiaj zajrzeć do tych psiaków na kieleckiej ale nie było ich, miska jakas stala. W tym domu pod którym są chyba nikt nie mieszka i nie ma sie od kogo dowiedziec o nie. A jak pozostałe psiaki? Co u Dingo? Nie chcą go przypadkiem zostawic na stale? Quote
mrs.ka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Są jeszcze dwa psiaki do adopcji :placz: roczny NEGRO i ok. 2 letnia LEYLA o tyle dobrze ,że są na tymczasie u p. Janusza w Jasieńcu więc mają zapewnioną opiekę ale wiadomo ,że tam jest ponad trzydzieści psów i dobrze by było,żeby znalazły swoje własne domki Quote
mrs.ka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 wykupiłam pakiet ogłoszeń dla Aabi, Dingo,L.GaGa i Julki z Martenowskiej 1 kupiepsa 2 kokosy 3 neeon 4 e-gratka 5 tlenek 6 adin 7 cafeanimal 8 top ogloszenia 9 petsy 10 morusek 11 gielda.bai 12 gumtree 13 petworld 14 adopcjapsa 15 olx 16 alegratka 17 eoferty 18 adopcje.org 19 ojej 20 szerlok 21 pajęczyna 22 pineska 23 animalia 24 przygarnijzwierzaka 25 ćwirek 26 ibazar 27 świstek 28 giełdaogłoszeń 29 kupsprzedaj 30 rozgłos.net 31 4.pl i dodatkowo zrobiłam im allegro na koncie emanueljunior Quote
andzia69 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 eee - no to teraz pewnie nie odpędzisz się od telefonów;) Quote
mrs.ka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 ech,wątpie:shake: takie same ogłoszenia i allegro ma Rubik,Maggie,jovanka i Prado... i nikt nie dzwoni:shake: Quote
mrs.ka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 no to tylko tyle udało mi się "ufocić" razem :) brakuje jeszcze Dikona i Doty ... Moje stadko... Aabi,Brax,Dolar,Kama,Kola,Mimi,Rubik i Kubuś Quote
mrs.ka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 moje zdjęcie z avatarku z małym Jasiem i Dolarkiem zajęło II miejsce na bazarku fotograficznym :multi: dziękuję wszystkim,którzy głosowali :loveu: andzi69 ,że wystawiła:loveu: i nagrodę podzieliła po równo. Moją część przeznaczam na zapłacenie sterylizacji Doty. Quote
mrs.ka Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 po za tym zapraszam na c.d naszego bazarku [FONT=Arial Black]Letni szał ciuchowy[/FONT][FONT=Arial Black] (nowa dostawa) bazarek trwa do 22 sierpnia godź.22.00[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/1905...2#post15149912 Quote
mrs.ka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 proszę Ania102 nie zadawaj takich pytań bo bym musiała o każdym z osobna pisać ,na co nie mam siły bo tyle ich jest. W sumie jak policzyłam to 17 ... albo 18 ,tyle jest zdjęć w albumie adopcyjnym ,który będzie dostępy we wszystkich gab.wet w Starachowicach. Narobiłam się jak głupia ale już dawno miałam taki pomysł. Quote
Elka_Ka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ja zaglądam, ale nie śmiem się panoszyć:oops: ;) Quote
mrs.ka Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 no co TY :) zapraszamy na wątek tym bardziej ,że sąsiadka ;) Quote
Recommended Posts