Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczek007']a ja witam z wieczorka.
wstawie reszte depozytek.
To jeszcze nie wszystkie.
Te wszystkie na zdjeciach ponizej musze bardziej oswoic, bo inaczej ...:-(

:shake: Ile ich tam jest?? Takie śliczne malizny.

Posted

MONIKA NIE UWIERZYSZ!!!!:loveu:
Okazało sie że nasza chudziutka mała Binia, pare razy była juz w domku u jednej z wolontariuszek, dla większego oswojenia, nic mi nie powiedziały małpice:evil_lol: Dzis tez jechała z nią, szkoda tylko ze znów tam wróci.Wolontariuszka nieststy nie moze prowadzic stałego DT ze względu na rodziców.

Posted

Dziewczyny potrzebuje daty odbioru psow decyzja prezydenta miast. Daty moga byc przyblizone, mniej wiecej rok i miesiac. Mowilyscie ze to nie jest jeden depozyt, w takim razie ile depozytow i po ile psow?

Posted

Zdjęcia Bini są na pierwszej stronie i w banerku. To ta szczuplutka łaciata, ratlerkowata.
Cieszę się - i bardzo jestem ciekawa, jak idzie oswajanie.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dziewczyny potrzebuje daty odbioru psow decyzja prezydenta miast. Daty moga byc przyblizone, mniej wiecej rok i miesiac. Mowilyscie ze to nie jest jeden depozyt, w takim razie ile depozytow i po ile psow?

ada...to zes wyskoczyła.Napisze ci na PW;)

Posted

PRZEPRASZAM ZA OFFA
KRYTYCZNA SYTUACJA SCHRONISKU W KTÓRYM PRZEBYWA MÓJ ZBYREK GROZI LIKWIDACJA. ZBIREK SZUKA DOMU:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/
JEŻELI NIE MOŻESZ DAC DOMU POMÓŻ PODPISUJĄC PETYCJE :
::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" hy_ksta.html
BARDZO PROSIMY O PODPISY!!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Laima to sie uda ale sprawy urzedowe pociagna za soba sporo czasu, jak znasz zycie to wiesz co to jest biurokracja. :angryy:

Tia. Wyobrażam sobie. :(