Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się mają jastrzębskie malizny?

Czy udałoby się zrobić zdjęcia z krótkim opisem wszystkim "depozytkom"? Zrobiłabym im ogłoszenia.

Wilczek007, mojej córce w wakacje stwierdzono alergię, m.in. kocią. Bagatelizowałam, ale ponieważ od czerwca niemal bez przerwy choruje, to zaczynam panikować. :(

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laima bo czesciej maja ludzie alergie na kota anizeli na psa. Nie ma co panikowac, nie pozwol corce glaskac kota, i nakazuj myc rece natychmiast gdyby glaskala. Ale lepiej niech sie trzyma od kota na odleglosc. :-(

Posted

[quote name='Ada-jeje']Laima bo czesciej maja ludzie alergie na kota anizeli na psa. Nie ma co panikowac, nie pozwol corce glaskac kota, i nakazuj myc rece natychmiast gdyby glaskala. Ale lepiej niech sie trzyma od kota na odleglosc. :-(

Ada-jeje, my mamy trzy koty, w tym jednego półdługowłosego, który baaardzo linieje. Oczywiście, wszystkie bardzo kochane, przez córkę też. Wciąż mam nadzieję, że utrzymamy "zwierzostan" w domu i opanujemy choroby.

Posted

jej Laima, ale sie porobiło biedactwo...nie znam sie na alergiach, ale bardzo wam zycze żeby było lepiej:-(
z fotkami cos skombinuję, razem wszystkim nie zrobie bo biegaja bez przerwy ale zrobie z kilku zdjęc jedno i tez bedzie fajne;)

Posted

[quote name='wilczek007']jej Laima, ale sie porobiło biedactwo...nie znam sie na alergiach, ale bardzo wam zycze żeby było lepiej:-(
z fotkami cos skombinuję, razem wszystkim nie zrobie bo biegaja bez przerwy ale zrobie z kilku zdjęc jedno i tez bedzie fajne;)
wilczek007, ja myślałam, żeby im wszystkim założyć osobny wątek, gdzie byłoby min. jedno zdjęcie każdej suni + opis. Z Waszych zdjęć naliczyłam się ich 6 czy 7...
Większość portali ogłoszeniowych akceptuje chyba do 4 zdjęć, więc można by je po 4 ogłaszać.

Posted

ok to pobiegam za nimi i sprubuje pojedynczo jakos pocykac jak tylko sie da. Ale nie obiecuje, one sie nie dają nikomu chwycic, oprucz Gabi i Bini.
Ale osobny wątek? A czemu nie ten?:razz:

Posted

wilczek007 napisał(a):
ok to pobiegam za nimi i sprubuje pojedynczo jakos pocykac jak tylko sie da. Ale nie obiecuje, one sie nie dają nikomu chwycic, oprucz Gabi i Bini.
Ale osobny wątek? A czemu nie ten?:razz:

E, to niech będzie ten. :) To taka sobie propozycja - właściwie można by je "wrzucić" do pierwszego wątku. Pmyślałam tylko, że do nowego wątku zajrzy więcej osób... Tutaj są przede wszystkim depozytowe debaty.

Posted

Laima napisał(a):
E, to niech będzie ten. :) To taka sobie propozycja - właściwie można by je "wrzucić" do pierwszego wątku. Pmyślałam tylko, że do nowego wątku zajrzy więcej osób... Tutaj są przede wszystkim depozytowe debaty.

w sumie nic nie szkodzi załoze nowy wieczorem ;) tylko...do moich wątków całe tłumy to raczej nie zaglądaja, ale sprubuje

Posted

Wilczek007, może poczekaj z nowym wątkiem aż będą portretowe (o ile to możliwe) zdjęcia suczek. Zrobimy "mocne uderzenie" :razz: bez wspominania o depozycie i wątpliwościach co do wydawania psów.

Posted

do stycznia mało czasu, bardzo bym wolała zeby te sunie przet przetargiem poszły do domków, chociaz to wątpliwe...
Dlatego chyba załoze wątek na początek z tymi paroma fotkami bo dopuki nie skombinuję normalnego sprzetu do fot, to telefonem będa nijakie i nie wiem kiedy:-(