Laima Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jak się mają jastrzębskie malizny? Czy udałoby się zrobić zdjęcia z krótkim opisem wszystkim "depozytkom"? Zrobiłabym im ogłoszenia. Wilczek007, mojej córce w wakacje stwierdzono alergię, m.in. kocią. Bagatelizowałam, ale ponieważ od czerwca niemal bez przerwy choruje, to zaczynam panikować. :( Quote
Ada-jeje Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Laima bo czesciej maja ludzie alergie na kota anizeli na psa. Nie ma co panikowac, nie pozwol corce glaskac kota, i nakazuj myc rece natychmiast gdyby glaskala. Ale lepiej niech sie trzyma od kota na odleglosc. :-( Quote
Laima Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Ada-jeje']Laima bo czesciej maja ludzie alergie na kota anizeli na psa. Nie ma co panikowac, nie pozwol corce glaskac kota, i nakazuj myc rece natychmiast gdyby glaskala. Ale lepiej niech sie trzyma od kota na odleglosc. :-( Ada-jeje, my mamy trzy koty, w tym jednego półdługowłosego, który baaardzo linieje. Oczywiście, wszystkie bardzo kochane, przez córkę też. Wciąż mam nadzieję, że utrzymamy "zwierzostan" w domu i opanujemy choroby. Quote
wilczek007 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 jej Laima, ale sie porobiło biedactwo...nie znam sie na alergiach, ale bardzo wam zycze żeby było lepiej:-( z fotkami cos skombinuję, razem wszystkim nie zrobie bo biegaja bez przerwy ale zrobie z kilku zdjęc jedno i tez bedzie fajne;) Quote
Laima Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='wilczek007']jej Laima, ale sie porobiło biedactwo...nie znam sie na alergiach, ale bardzo wam zycze żeby było lepiej:-( z fotkami cos skombinuję, razem wszystkim nie zrobie bo biegaja bez przerwy ale zrobie z kilku zdjęc jedno i tez bedzie fajne;) wilczek007, ja myślałam, żeby im wszystkim założyć osobny wątek, gdzie byłoby min. jedno zdjęcie każdej suni + opis. Z Waszych zdjęć naliczyłam się ich 6 czy 7... Większość portali ogłoszeniowych akceptuje chyba do 4 zdjęć, więc można by je po 4 ogłaszać. Quote
wilczek007 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 ok to pobiegam za nimi i sprubuje pojedynczo jakos pocykac jak tylko sie da. Ale nie obiecuje, one sie nie dają nikomu chwycic, oprucz Gabi i Bini. Ale osobny wątek? A czemu nie ten?:razz: Quote
Laima Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wilczek007 napisał(a):ok to pobiegam za nimi i sprubuje pojedynczo jakos pocykac jak tylko sie da. Ale nie obiecuje, one sie nie dają nikomu chwycic, oprucz Gabi i Bini. Ale osobny wątek? A czemu nie ten?:razz: E, to niech będzie ten. :) To taka sobie propozycja - właściwie można by je "wrzucić" do pierwszego wątku. Pmyślałam tylko, że do nowego wątku zajrzy więcej osób... Tutaj są przede wszystkim depozytowe debaty. Quote
wilczek007 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Laima napisał(a):E, to niech będzie ten. :) To taka sobie propozycja - właściwie można by je "wrzucić" do pierwszego wątku. Pmyślałam tylko, że do nowego wątku zajrzy więcej osób... Tutaj są przede wszystkim depozytowe debaty. w sumie nic nie szkodzi załoze nowy wieczorem ;) tylko...do moich wątków całe tłumy to raczej nie zaglądaja, ale sprubuje Quote
Laima Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Wilczek007, może poczekaj z nowym wątkiem aż będą portretowe (o ile to możliwe) zdjęcia suczek. Zrobimy "mocne uderzenie" :razz: bez wspominania o depozycie i wątpliwościach co do wydawania psów. Quote
wilczek007 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 do stycznia mało czasu, bardzo bym wolała zeby te sunie przet przetargiem poszły do domków, chociaz to wątpliwe... Dlatego chyba załoze wątek na początek z tymi paroma fotkami bo dopuki nie skombinuję normalnego sprzetu do fot, to telefonem będa nijakie i nie wiem kiedy:-( Quote
monika55 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Toz Ci chce pozyczyc aparat.:mad: Cudo to jakies nie jest ale zawsze. Poczekaj troche z tym watkiem. Faktycznie dobre zdjecia sa potrzebne. Quote
shanti Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tylko kto przygarnie takie kundelkowe babcie, jak wszyscy chcą szczeniaczki i to w typie rasy:cool1: Quote
Ada-jeje Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tak :angryy: szczeniaki w typie rasy, ktore potem laduja w schronach :diabloti: Quote
shanti Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bo miał być jorczek za 200 zł a wyrósł do kolan.:roll: Quote
shanti Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Babcie to jeszcze mają kawał życia przed sobą, oby we własnych domkach. Quote
wilczek007 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 tak tez własnie myslałam...Pasowałoby, babcie dla babci:lol: Quote
Ada-jeje Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nietety wiemy z doswiadczenie zajmujac sie adopcjami ze te babcie tez chca szczeniaki.:mad::angryy: Quote
wilczek007 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 babcie poumierają a dorosłe juz psy do schronu pujdą:angryy: Quote
monika55 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A wy co?:evil_lol: Ja babcia a jeszcze szczeniaka tez by sie chcialo i nie tylko.:razz::evil_lol: Quote
shanti Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wstyd się przyznać, ale kilka moich koleżanek z klasy już jest babciami:oops: A mnie się zdaje, że dopiero 18 mi stuknęła:evil_lol: Quote
Recommended Posts