BERKANO Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 witam. przesłałam @shanti przelew na Lorcie. niestety musimy z mężem pilnie kupić samochód i nie mogę dotować na stałe. Jak któregoś miesiąca uda mi się wysupłać jakiś grosz to wpłacę. pozdrawiam i przepraszam Quote
dusje Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 BERKANO napisał(a):witam. przesłałam @shanti przelew na Lorcie. niestety musimy z mężem pilnie kupić samochód i nie mogę dotować na stałe. Jak któregoś miesiąca uda mi się wysupłać jakiś grosz to wpłacę. pozdrawiam i przepraszam shanti, prosimy o przelanie wplaty BERKANO na konto Owieczki :lol: Nie moge podac jej danych na pw bo jakies zawirusowane. Dane ma Ada-jeje, ewentualnie podam na maila. Wybierz , prosze najdogodniejszy dla Ciebie sposob pozyskania danych :lol: Quote
kmurdz Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 piekne te sunie! podnosze maluszki.. narazie tylko tyle moge :( Quote
monika55 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Zostala w schronisku tylko jedna wampirka Brązia. Quote
wilczek007 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 to moze zmienic tytuł ze Brązia tylko nie ma domu i zrobic jej ogloszenia ? Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wilczek jestes zalozycielka watku, wiec zmien tytyl, skoro juz zostala tylko Brazia z tego watku. Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Tylko ze ten trzeba by bylo napisac do moda i zamknac. Quote
monika55 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Umrze smiercia naturalna bo wszystkie oprocz Brązi juz w domkach. Quote
shanti Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Moniko,przesłałam Ci na maila zdjęcia Brązi zrobione przez Wiki i opis. Jeśli chcesz jej założyć wątek, to bardzo Cię o to proszę. Quote
Recommended Posts