Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypomnę jeszcze raz Binię. Tutaj wygląda na grubszą, ale to taki chudziutki ratlerek na długaśnych, patyczkowatych nóżkach. A płochliwa jak sarenka:-(
Chciała Wilczka wycałować, ale te odważniejsze jej nie dopuściły i bidulka znowu schowała się w ten kącik:placz: Kilka razy tak podbiegała i wracała do tego kącika.

Posted

Wilczek007, dostałam zdjęcia. Całkiem fajnie wychodzą. :) Postaram się dziś wieczorem zrobić przynajmniej części psów ogłoszenia.

Przypuszczacie, że od stycznia część psów może być eksterminowanych?!

Posted

dobrze, dziekuje Laimuś:loveu: jak bedziesz miała czas to mozesz tam zrobic jakies ogłoszonka, dziekuję!
ja tez robie ale daje se spokój ze wstawianiem linków na dogo o tyle tego ze szkoda czasu szukac i mi sie to juz myli:oops:

Posted

Laima napisał(a):
Wilczek007, dostałam zdjęcia. Całkiem fajnie wychodzą. :) Postaram się dziś wieczorem zrobić przynajmniej części psów ogłoszenia.

Przypuszczacie, że od stycznia część psów może być eksterminowanych?!

tzn sie co? uspionych? raczej potopionych ,zagryzionych lub zagłodzonych, jak kto woli, jesli wygra ten co był 1,5 roku temu:angryy: