Poker Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Gratulalcje za drugą dzidzię. Tysiu, znasz forum gdzie nie ma sprzeczek? Ja nie, bo nie ma mnie na innych oprócz Dogomanii 😄 Mimo sprzeczek, biorąc pod uwagę jak nas mało, robimy co możemy, żeby pomóc biedom. Quote
Tyśka) Posted January 1 Author Posted January 1 Artur jednak nie od jutra, lecz od wczoraj w swoim Domu ❤️❤️❤️ Filmik na stronie Stowarzyszenia, dla mnie to wyciskacz łez 🥹 https://www.facebook.com/share/v/15M4TMXb9X/ Widziałam też filmik z Sylwestra, jak Artur leżał do góry kołami na łóżku i domagał się pieszczot:) Rodzina jest w nim totalnie zakochana odkąd zobaczyli go na żywo. I mówią, że gdyby nie znali wieku to by pomyśleli, że to młodzieniec 🙂 1 Quote
Tyśka) Posted January 1 Author Posted January 1 Dnia 27.12.2024 o 09:52, Poker napisał: Gratulalcje za drugą dzidzię. Tysiu, znasz forum gdzie nie ma sprzeczek? Ja nie, bo nie ma mnie na innych oprócz Dogomanii 😄 Mimo sprzeczek, biorąc pod uwagę jak nas mało, roimy co możemy, żeby pomóc biedom. Fora już teraz nie istnieją za bardzo, ale swego czasu byłam na kilkunastu. Tylko na dogomanii spotkałam się z takimi wycieczkami personalnymi i przekraczaniem wszelkich granic w czasie sprzeczek. Niestety. Nieraz jakieś plotki i insynuacje na swój temat odchorowywałam. Dobrze że nie tylko na dogo można pomagać. Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
Sowa Posted January 1 Posted January 1 Dnia 25.11.2023 o 12:40, Tyśka) napisał: Artur będzie miał 3 spacery dziennie poza ogród i naukę/ćwiczenie komend przydatnych w domu jak "siad", "stój", "leżeć", "zostań", "zostaw", "na miejsce", Zostań i zostaw za bardzo podobne brzmieniem. Quote
Tyśka) Posted March 13 Author Posted March 13 https://www.facebook.com/reel/9259916507456018?s=yWDuG2&fs=e 4 1 Quote
Tola Posted March 14 Posted March 14 Wzruszyłam się, brzmi jak bajka. I niech ta bajka Artura trwa, bo wspaniale się ją czyta i ogląda. Nie ma piękniejszej adopcji niż dom dla starszego dużego, psa. A Artur do tego jest czarny. 1 Quote
Tyśka) Posted March 18 Author Posted March 18 Jest spora szansa, że jeszcze sobie pożyje. Rodzina śmiała się, że brali psiaka na dożycie, bo Artur w ostatnich miesiącach bardzo schudł i posmutniał, miał też babeszjozę, po której nie mógł się pozbierać... A dostali prawdziwy prezent - szczeniaka w ciele starego psiaka 😄 Zrobili mu rozszerzone badania krwi, RTG i USG - i weci w szoku, że to 12letni pies, bo wszystkie wyniki jak u młodzika 😄 Poza tym nie mogą się go nachwalić. Naprawdę nie spodziewali się tak wspaniałego psiaka. I najważniejsze, że się zaprzyjaźnił z ich sunią Tosią, bo ona czasem boi się psów i nie chce się spoufalać. Poprzedni adoptowany staruszek nieco ja przygasil, a przy Arturze czuje się bezpieczna i została sobą:). Widać, że psiaki się lubią. 4 1 Quote
Recommended Posts