rozi Posted December 24, 2025 Author Posted December 24, 2025 No nie wytrzymam............... Chciałam życzenia dla Wszystkich i posty są różowe.... Może ten obrazek się uda Quote
rozi Posted December 24, 2025 Author Posted December 24, 2025 Kilka postów czeka na zatwierdzenie Takie zwykłe obrazki....... No w każdym razie Wszystkim życzę wszystkiego. Na Święta i Nowy Rok. Quote
Nesiowata Posted December 30, 2025 Posted December 30, 2025 Spokojnego Sylwestra i całego Nowego 2026 Roku Quote
jola&tina Posted January 17 Posted January 17 Puk puk! Mam pytanie - co obecnie można na dogo a czego nie wolno? Czy można wstawiać linki? Czy można edytować posty - szczególnie pierwszy post wątku? Chcę zrobić bazarek i wolę być ostrożna Quote
rozi Posted January 18 Author Posted January 18 Dnia 17.01.2026 o 22:49, jola&tina napisał: Puk puk! Mam pytanie - co obecnie można na dogo a czego nie wolno? Czy można wstawiać linki? Czy można edytować posty - szczególnie pierwszy post wątku? Chcę zrobić bazarek i wolę być ostrożna Margo (Admin) mówi, że świruje filtr antyspamowy, więc może być różnie. Ja linki wstawiam tylko przez kod <> i to filtr akceptuje. 1 Quote
Tianku Posted January 18 Posted January 18 Kurde ja chciałam zrobić taki jednofantowy bazarek ale jak dodałam zdjęcia to czekaja na moderatora... Jak dodajecie zdjęcia? Quote
rozi Posted January 18 Author Posted January 18 Dnia 18.01.2026 o 16:15, Tianku napisał: Kurde ja chciałam zrobić taki jednofantowy bazarek ale jak dodałam zdjęcia to czekaja na moderatora... Jak dodajecie zdjęcia? Ja tylko przez "kopiuj obraz", bez pośrednictwa tych fotosików, czy innych, bo tam właśnie linki wchodzą. Quote
Tianku Posted January 18 Posted January 18 Dnia 18.01.2026 o 16:20, rozi napisał: Ja tylko przez "kopiuj obraz", bez pośrednictwa tych fotosików, czy innych, bo tam właśnie linki wchodzą. Ale tak bezpośrednio z kompa? Quote
rozi Posted January 18 Author Posted January 18 Dnia 18.01.2026 o 17:00, Tianku napisał: Ale tak bezpośrednio z kompa? Tak, albo z messengera FB na przykład. 1 Quote
jola&tina Posted January 18 Posted January 18 Dnia 18.01.2026 o 17:00, Tianku napisał: Ale tak bezpośrednio z kompa? Ja bezpośrednio z kompa. Z messengera nie próbowałam. Quote
jola&tina Posted January 18 Posted January 18 Dnia 18.01.2026 o 16:09, rozi napisał: Margo (Admin) mówi, że świruje filtr antyspamowy, więc może być różnie. Ja linki wstawiam tylko przez kod <> i to filtr akceptuje. Dziękuję za wskazówki. Postaram się ostrożnie zrobić bazarek. Quote
rozi Posted January 18 Author Posted January 18 A właśnie na wątku Jasnej Poli chciałam wkleić płatki śniegu, zdjęcie stockowe, i wisi do zatwierdzenia. Quote
jola&tina Posted January 18 Posted January 18 Dnia 18.01.2026 o 18:27, rozi napisał: A właśnie na wątku Jasnej Poli chciałam wkleić płatki śniegu, zdjęcie stockowe, i wisi do zatwierdzenia. Ja też tak miałam na poprzednim bazarku, na szczęście blokował się tylko ten post. Teraz na wszelki wypadek nie będę tak szaleć Quote
rozi Posted January 18 Author Posted January 18 No apiać coś na różowo. Czy ktoś ma kontakt z Mruczką? Quote
rozi Posted January 18 Author Posted January 18 Właśnie zauważyłam, że ostatnia wpłata z października, a to do Niej nie podobne, żeby zapomniała, czy coś... Quote
rozi Posted April 2 Author Posted April 2 Masakra. Meta, czyli FB, mnie nie wpuszcza. Chcą albo zgodę na przetwarzanie moich danych, albo wykupienie subskrypcji jakieś 30zł, o ile pamiętam. Za chwilę na Dogo może być podobnie. Quote
Administrators Margo Posted April 29 Administrators Posted April 29 Dnia 2.04.2026 o 21:04, rozi napisał: Za chwilę na Dogo może być podobnie. Nie, uzywanie Dogo nigdy nie bedzie platne. 5 Quote
Aska7 Posted May 1 Posted May 1 https://www.onet.pl/informacje/deutsche-welle/koty-i-psy-pod-ochrona-w-ue-bruksela-bierze-sie-za-hodowle-i-handel-zwierzetami/7dvcbce,0666d3f1 Quote
Recommended Posts