mari23 Posted February 2 Posted February 2 Dnia 26.12.2024 o 18:41, Kate1 napisał: A ja jestem spokojna. Jak ktoś świadomie decyduje się na starszego, schorowanego psa, musi mieć dobre serducho, a ktoś, kto ma takie serce nie odda psiaka. ❤️ Dnia 23.01.2025 o 19:15, Onaa napisał: Przepraszam że zaniedbałam trochę wątek Łatusia , jutro zrobię rozliczenie żeby wszystko było jasne. Rozmawiałam nie dawno z panią Łatusia i u nich wszystko ok. choć Łatuś zaczął się trochę buntować do wkładania szelek jak wychodzi na spacer, no i jeszcze nie chce sypiać na łóżku. Pani mówiła też że jest typem pieszczocha ale myślę Łatuś z czasem nawiązuje głębszą więź, poza tym jest pieskiem grzecznym, lubi towarzyszyć swojej pani w różnych czynnościach ale też nie absorbuje cały czas sobą opiekuna, potrzebuje więcej czasu żeby odpocząć, wyspać się, pani mówiła że pod względem charakterów się zgrali :). Także Łatuś ma swój dom, i mam nadzieję że spędzi w nim jeszcze sporo dobrego szczęśliwego życia 🍀 Aż się popłakałam z radości i wzruszenia. Mam nadzieję, że spędzi w domku szczęśliwe, długie lata - i tego Łatusiowi i nam wszystkim życzę z całego serca! 1 Quote
Onaa Posted February 5 Author Posted February 5 Mimo problemów Guciowych nie zapominam o Łatusiu , i z przyjemnością wklejam jego zdjęcia z ds i SMS z wczoraj że u nich wszystko ok:). Łatuś ♥️. 8 Quote
Ellig Posted February 6 Posted February 6 Dnia 5.02.2025 o 18:08, Onaa napisał: Mimo problemów Guciowych nie zapominam o Łatusiu , i z przyjemnością wklejam jego zdjęcia z ds i SMS z wczoraj że u nich wszystko ok:). Łatuś ♥️. ❤️❤️❤️ i za Gucia mocno trzymam kciuki, Quote
Radek Posted February 10 Posted February 10 Dnia 5.02.2025 o 18:08, Onaa napisał: Mimo problemów Guciowych nie zapominam o Łatusiu , i z przyjemnością wklejam jego zdjęcia z ds i SMS z wczoraj że u nich wszystko ok:). Łatuś ♥️. Cudowne zdjęcia. 1 Quote
Onaa Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 17.02.2025 o 21:00, Radek napisał: Cały czas się cieszę, że Łatuś ma swoje miejsce. Ja także bardzo się cieszę że Łatuś znalazł domek 🙂. Ostatnie wieści z ds, to że Łatek ma się dobrze, i głównie spanie, jedzenie i spacerki 🙂. Widać, że potrzebuje spokoju co nie jest dziwne w starszym wieku. 6 Quote
Radek Posted March 6 Posted March 6 Jak ja lubię czytać takie wieści i oglądać takie zdjęcia. 1 Quote
Onaa Posted March 26 Author Posted March 26 Jedno z wcześniejszych zdjęć Łatusia 💔 z jego domku. Takim chcę go pamiętać, słodkiego poczciwego seniorka ♥️. 5 Quote
Onaa Posted March 26 Author Posted March 26 Tak strasznie mi przykro 😭, nie tak miało być, dopiero niedawno domek swój znalazł, miał swoją panią, spokój , dobre jedzonko co uwielbiał i spacerki., a zawsze był ciekawy świata Quote
Mazowszanka14 Posted March 26 Posted March 26 Za wcześnie odszedł Łatuś, za wcześnie. Ale dzięki Tobie, Onaa oraz innym Dobrym Duszom mógł zaznać choć trochę domowego ciepła. 1 Quote
elik Posted March 26 Posted March 26 Dnia 26.03.2025 o 09:12, Onaa napisał: Jedno z wcześniejszych zdjęć Łatusia 💔 z jego domku. Takim chcę go pamiętać, słodkiego poczciwego seniorka ♥️. I w mojej pamięci także 😰 Przytulam Reniu Quote
Aldrumka Posted March 26 Posted March 26 Dnia 26.03.2025 o 08:55, Onaa napisał: Nie ma już Łatusia 😭 😭😭. o jej , tak strasznie smutno Quote
Aska7 Posted March 26 Posted March 26 Dnia 26.03.2025 o 08:55, Onaa napisał: Nie ma już Łatusia 😭 😭😭. Jest i zawsze będzie gdzieś obok. Bardzo smutno ['] Quote
Poker Posted March 26 Posted March 26 Bardzo, bardzo smutne. Co się stało? Jak jego pańcia sobie radzi ? Quote
Jo37 Posted March 27 Posted March 27 Bardzo mi przykro. Chciałoby się, żeby psiaki po takich przejściach długo cieszyły się domem. Quote
Radek Posted March 27 Posted March 27 Bardzo mi smutno, aż mnie coś za gardło ściska. Zdecydowanie za szybko 😞 Quote
Onaa Posted March 27 Author Posted March 27 Łatuś od ponad półtora tygodnia czuł się źle, miał problemy żołądkowe, nie chciał jeść, wyniki badań były coraz gorsze, był coraz słabszy, ostatnio nie miał już sił wyjść na spacer, pani go wynosiła na pole. Ostatnia noc była bardzo ciężka. Pani nie chciała żeby Łatuś się dłużej męczył. Odszedł we wtorek po południu. 😢 Jeśli chodzi o panią to mówiła że ma wsparcie w bliskich. Niestety adoptując starszego pieska człowiek zdaje sobie sprawę, że tego wspólnego czasu może nie być zbyt dużo. Bardzo żal że Łatuś tego czasu w swoim domku miał tak mało. Chociaż ostatnie ponad dwa lata żył dobrze i godnie. I był szczęśliwy. Zaopiekowany. Najpierw jak się go udało odratować, jak nóżka przestała go boleć. Potem w hoteliku u Szafirki. Tak się pocieszam. Łatuś był taki kochany ♥️, taki poczciwy. I mimo tego co przeszedł , w jakim był stanie - bardzo chciał żyć I był taki ciekawy świata. I taki łakomczuszek. 7 Quote
Tola Posted March 27 Posted March 27 I ja żegnam Łatusia😢🖤 Tak bardzo szkoda, że to tak krótko😢. Przytulam Reniu mocno, wyrazy współczucia dla jego Pani.. Quote
Recommended Posts