Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję wszystkim za stałe wsparcie dla Greya, a Toli za wpisywanie jego ksiegowości. 

Pouzupełniałam wydatki i nie miał zakupionej z wpłat na niego karmy od października.  Poprzednią miał z konta Zea rozliczoną do lipca, potem sierpien i wrzesień utrzymywałam go ze srodków, które miałam na niego zebrane na moim koncie. Pozwolę sobie wiec odkupić z jego środków zebranych na koncie Zea karmę za pażdziernik i listopad oraz kupić aktualną na grudzień i styczeń.

Posted

Kupiłam karmę 3 worki na 4 mies. powiększone w promocji za 410,30 zł. Ma więc zapewnioną karmę do końca stycznia. po otrzymaniu zwrotu faktury z fundacji, wstawię w rozliczenia.

15 + 3 kg gratis! Eukanuba, karma sucha dla psa, 18 kg

Posted

Robię porządki na koniec roku na wątkach i chciałam jeszcze zaktualizować stałe deklaracje z pierwszej strony po założeniu wątku, bo aktualnie na Greya przychodzi na konto 70 zł stałych deklaracji. Oto one:

Nesiowata - 10 zł

Grażka123 - 30 zł

mazowszanka13 - 10 zł

AlfaLS - 10 zł

b-b- 10 zł

Posted
Dnia 10.12.2024 o 13:58, Jaaga napisał:

Robię porządki na koniec roku na wątkach i chciałam jeszcze zaktualizować stałe deklaracje z pierwszej strony po założeniu wątku, bo aktualnie na Greya przychodzi na konto 70 zł stałych deklaracji. Oto one:

Nesiowata - 10 zł

Grażka123 - 30 zł

mazowszanka13 - 10 zł

AlfaLS - 10 zł

b-b- 10 zł

Ja wiszę od października. Wpłacę dzisiaj. Sorry.

Posted
Dnia 10.12.2024 o 14:43, mar.gajko napisał:

Ja wiszę od października. Wpłacę dzisiaj. Sorry.

Dziękuję bardzo za informację.  Jo37 też potwierdziła swoją deklarację, więc wszystko pozostaje w deklaracjach bez zmian. 

Posted
Dnia 10.12.2024 o 14:59, Jaaga napisał:

Dziękuję bardzo za informację.  Jo37 też potwierdziła swoją deklarację, więc wszystko pozostaje w deklaracjach bez zmian. 

Przelałam do marca'25 + % za zadłużenie.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 5.01.2025 o 20:35, agat21 napisał:

Dziękuję bardzo za potwierdzenie. Czy możesz też podać informację o zapłaceniu faktury grudniowej? 🙂

Wpłata dla Greya na koncie ZEA serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

120 zł - Jo37 (31.12.)

10 zł - Nesiowata (02.01.25 )

120 zł - Jo37 (02.01.25 )

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 4.01.2025 o 23:03, Aldrumka napisał:

Proszę o podane nr konta, na które mam wpłacić dochód z bazarku dla Greya

Nie wiem, czy dostałas? Wpłaty na Greya sa na konto ZEA.

Posted
Dnia 4.01.2025 o 23:03, Aldrumka napisał:

Proszę o podane nr konta, na które mam wpłacić dochód z bazarku dla Greya

Do tej pory dochody z bazarków były przelewane na konto Jaaga i myślę, że niech tak zostanie. Grey ma sporo kasy na koncie ZEA więc dobrze będzie jak na drobne wydatki Jaaga  będzie miała pieniądze w zasięgu ręki, a nie za każdym razem musiała wystawiać faktury.  Na konto ZEA wpływają staje deklaracje

Posted
Dnia 19.01.2025 o 14:31, Aldrumka napisał:

Wcześniej nie dostałam, ok.jutro przeleję.

Teraz przeczytałam wpis Toli, więc ponownie pytam o nr konta. Czy to jest to, z którego @Jaaga  placiłaś za mój bazarek ?

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 19.01.2025 o 14:34, Aldrumka napisał:

Teraz przeczytałam wpis Toli, więc ponownie pytam o nr konta. Czy to jest to, z którego @Jaaga  placiłaś za mój bazarek ?

Jeśli jeszcze nie wpłaciłaś, to tak, to samo. Jeśli wpłaciłaś, to sprawdzę konto. Ślicznie dziękuję za pamięć o nim. Przepraszam, że teraz dopiero odzywam sie, ale nie bylam na dogo, a nie mam powiadomień.

Muszę właśnie zrobić mu zapas karmy na kilka miesięcy. 

Posted
Dnia 3.02.2025 o 10:52, Jaaga napisał:

Jeśli jeszcze nie wpłaciłaś, to tak, to samo. Jeśli wpłaciłaś, to sprawdzę konto. Ślicznie dziękuję za pamięć o nim. Przepraszam, że teraz dopiero odzywam sie, ale nie bylam na dogo, a nie mam powiadomień.

Muszę właśnie zrobić mu zapas karmy na kilka miesięcy. 

Tak czekałam z wpłatą dzisiaj to zrobię.

Posted
Dnia 3.02.2025 o 11:54, Jaaga napisał:

Ślicznie dziękuję 😘

Skoro jeszcze jesteś to upewnię się czy Konto Twoje nie męża. Znalazłam takie na PW z 2021, a placiłas mi z męża.

Posted
Dnia 3.02.2025 o 12:00, Aldrumka napisał:

Skoro jeszcze jesteś to upewnię się czy Konto Twoje nie męża. Znalazłam takie na PW z 2021, a placiłas mi z męża.

Obojętne które, mamy te same konta od lat.

Posted

Ok. Jeszcze mam kupione przez Ciebie puzzle i drobiażdżki. Czy można wysłać do paczkomatu czy tylko po wchodzi w grę. Ewentualnie dołożę jakieś kocyki. 

Poproszę o adres mam do Katowic