Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.02.2025 o 12:06, Aldrumka napisał:

Ok. Jeszcze mam kupione przez Ciebie puzzle i drobiażdżki. Czy można wysłać do paczkomatu czy tylko po wchodzi w grę. Ewentualnie dołożę jakieś kocyki. 

Poproszę o adres mam do Katowic

Całkiem zapomniałam. To prześlij proszę i podaj koszt. Wyślę Ci dane do paczkomatu na pw. 

Posted

Chciałam podziekować Aldrumce za bazarek 😘 Potwierdzam, że otrzymałam 281 zł.  Kupię Greykowi Foresto 😀 i  worek karmy.

• Like 1
Posted
Dnia 4.02.2025 o 09:30, Jaaga napisał:

Chciałam podziekować Aldrumce za bazarek 😘 Potwierdzam, że otrzymałam 281 zł.  Kupię Greykowi Foresto 😀 i  worek karmy.

Kupiłam z tych srodków Foresto- 119 zł. Zostało 162 zł na moim koncie. Druga z obrozy jest dla Kody.

Wszelkie wpłaty i wydatki do dzisiaj wstawiłam na pierwszą stronę.

Zrzut ekranu 2025-02-05 120827.png

Posted

Tolu, na mojej dzisiejszej wpłacie dla Greya nie zmieniłam , że to za luty. Jest opis jak w poprzednim miesiącu, że za styczeń ale wpłata dotyczy lutego :).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wpłaty dla Greya na koncie ZEA serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

10 zł - Nesiowata (04.03.)

20 zł - Mazowszanka14 (07.03.)

60 zł - Grażka123 (10.03.) 2 mies.

Posted
Dnia 3.03.2025 o 14:02, Jaaga napisał:

Dziękuję,zakualizowałam rozliczenia na pierwszej.

IMG-20250302-WA0001.jpg

Green And Red Colored Lucky Clover Leaf At The Hand Of A Teddy Bear In  Background (copy Space) Stock Photo, Picture and Royalty Free Image. Image  55026017.
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękuję za wpłaty i księgowość  dla Greya. W wolnej chwili, kiedy będę  przy komputerze, to zaktualizuję rozliczenia na pierwszej. Na razie tylko zaglądam z telefonu w trakcie pilnowania wybudzania mojej Lalicji po sterylce. 

Posted

Zakualizowałam rozliczenia na pierwszej, pieknie dziekuję wszystkim za pamieć i wpieranie Greyka.

Dzięki Waszej pomocy zamiast obijać się ślepo po schroniskowym wybiegu i walczyć o resztki jedzenia, może prowadzić bezpieczne domowe życie.

Mam nadzieję, ze będzie zdrowy jak najdłużej.