Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Przygotowywam ci sie ja do waznych egsssaminow" na naczelna pigule i dlatego troche zaniedbalam sie wirtualnie
Ale prosze: tu chodzacy Melonik

Promyczek rowniez czuje sie dobrze - patrz ostatnie zdjecie w albumie na Facebooku
( adrers w postach powyzej )
Pozdrawiam serdecznie - MalgosMalgos

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie trafiłam do prawie że imiennika mojego pupila, ma śliczne umaszczenie!! No i szczęście, oby stale / czytałam w jednym z postów malgos o zapotrzebowaniu na balsam szostakowskieo/ ja stosuję to często z powodzeniem w najgorszych przypadkach/ zawsze miałam taki lepki,gęsty trudny dla mnie do aplikacji, a dzisiaj znalazłam w areozolu i w całkiem przystępnej cenie 38 zł/ będzie jak znalazł dla lizuni z wnyków/ na takie rany świetna jest tez maść hubovit z bardzo wartościowymi składnikami, miedzy innymi z czyrem brzozowym (huba) o bardzo efektywnym działaniu wypróbowana przezemnie na bardzo poranionych psiakach/

Posted

Domek dla Promyczka to najradośniejsza wiadomość w tym tygodniu jaką preczytałam na dogo!:) Yupi!!!!!!

fotka wstawiona z fb:)

Posted

martka1982 napisał(a):
czy ktoś mógłby tu wkleić fotki Promyska z fb? nie mam fb:((

Wkleje wieczorem więcej fotek, bo tam cała relacja jest zrobione z fotek. Szkoda, ze nie znam niemieckiego, żeby tłumaczyć podpisy pod zjęciami.

Posted

płakać mi się chce.........
kolejny biedny sparaliżowany pies u nas
wiem tylko,że ma około 3 latek, że został potrącony przez samochód i,że dwóch weterynarzy stwierdziło,że nie stanie na nogi. ma całkowity niedowład. nie wiem czy miał robione jakieś badania, może jutro uzyskam jakieś informacje

Posted

fajnie caryca,ze jestes! zapraszam na moje wątki, przyda się chociażby podnoszenie. wcisnij wyszukiwanie zaawansowane i w autorze watku wpisz moj nick. wyswietla ci sie wszystkie:) a umiesz wstawic fotki tutaj? nie mam fb a chętnie bym zobaczyła Promyczka

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...