Jump to content
Dogomania

***** R O Z L I C Z O N Y *** TRUCIZNA I obiady domowe i konfitury *** dla Promyka, Tuptusia i innych staruszków u Molly ***

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.09.2022 o 12:05, rozi napisał:

10zł łyżka, jest w Dugim Obiegu.

Przyznasz, że towar niedostępny gdzie indziej.

Mam nadzieję że nie ma na nią odtrutki. Ile potworów można załatwić jedną łychą?

Posted
Dnia 26.09.2022 o 13:53, Poker napisał:

Mam nadzieję że nie ma na nią odtrutki. Ile potworów można załatwić jedną łychą?

Tak żeby skutecznie, to jeden człowiek gruby, półtora chudego.

Posted

To łychu daj..

Jaką masz kuchenkę?. Ja suszę w elektrycznym piekarniku na 80 stopniach przy uchylonych drzwiczkach kilka godzin. Suszarki są słabe, góra 350 Wat . Do piekarnika można  wpakować kilka blach i  co jakiś czas je przestawiać.

Posted
Dnia 26.09.2022 o 14:02, Poker napisał:

To łychu daj..

Jaką masz kuchenkę?. Ja suszę w elektrycznym piekarniku na 80 stopniach przy uchylonych drzwiczkach kilka godzin. Suszarki są słabe, góra 350 Wat . Do piekarnika można  wpakować kilka blach i  co jakiś czas je przestawiać.

Zapisuję łyżkę trucizny, ślicznie dziękuję!

Futurystyczna, świecąca Butelka Z Małą Poli, Kropla Płynu I łyżeczka  Dozująca Na Ciemnoniebieskim Tle Ilustracja Wektor - Ilustracja złożonej z  dolewanie, siatka: 157614297

No właśnie nie chcę chyba przestawiać blach i uchylać drzwiczek na kilka godzin. Suszarkę się włącza i leci.

Posted
Dnia 26.09.2022 o 21:57, rozi napisał:

Dla mnie może być zimno i nawet mżyć, byle nie było wiatru. Lubię rozpalić ognisko pod wieczór, się rozgrzać i wyciszyć.

Takie prawdziwe ognisko?

Posted
Dnia 26.09.2022 o 23:09, jola&tina napisał:

Takie prawdziwe ognisko?

Prawdziwe. Wywaliłam na kompost ogromny różanecznik, bo rósł w miejscu najlepszym na ognisko.

Inna rzecz, że był w kolorze buraczkowym, to mi ułatwiło morderstwo.

Posted

Doberek

Dnia 26.09.2022 o 23:21, rozi napisał:

Prawdziwe. Wywaliłam na kompost ogromny różanecznik, bo rósł w miejscu najlepszym na ognisko.

Inna rzecz, że był w kolorze buraczkowym, to mi ułatwiło morderstwo.

Super! Nie pamiętam kiedy siedziałam przy ognisku 😞 

Posted

Wczoraj już myślałam, że nie mam psa. Złapała jakiś trop, lekkim kłusem poszła w pola i zniknęła na horyzoncie...

Oczywiście wiedziałam, że wróci, ale bałam się, że ktoś ukradnie, albo że ją burki zaatakują. Zdrowe pół godziny jej nie było   😠

Posted
Dnia 27.09.2022 o 12:02, rozi napisał:

Wczoraj już myślałam, że nie mam psa. Złapała jakiś trop, lekkim kłusem poszła w pola i zniknęła na horyzoncie...

Oczywiście wiedziałam, że wróci, ale bałam się, że ktoś ukradnie, albo że ją burki zaatakują. Zdrowe pół godziny jej nie było   😠

I radość obustronna była wielka gdy wróciła !!!!!!!!

Posted
Dnia 27.09.2022 o 12:05, jola&tina napisał:

I radość obustronna była wielka gdy wróciła !!!!!!!!

Dobrze wiedziała, że lekko nawywijała. Nawet nie mogłam jej opieprzyć, no bo wróciła. Dokładnie w to samo miejsce, z którego odbiegła, przekonana że będę tam kwitnąć do usranej śmierci.

Posted
Dnia 27.09.2022 o 12:14, rozi napisał:

Dobrze wiedziała, że lekko nawywijała. Nawet nie mogłam jej opieprzyć, no bo wróciła. Dokładnie w to samo miejsce, z którego odbiegła, przekonana że będę tam kwitnąć do usranej śmierci.

Mądra sunia, tak szybciutko 🙂 wróciła, nie musiałaś długo kwitnąć 🙂