Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.12.2023 o 11:30, Jaaga napisał:

Czy to mogą być zmiany starcze w mózgu? Czy coś innego?

Nie wiem czy Krecik ma początki demencji, ale u mojego Dżekusia, który wcześniej ani na spacerach, ani w domu nigdy nie był  zainteresowany zjadaniem czegokolwiek niejadalnego, pod koniec życia pojawił sie podobny problem. Brał w pyszczek, memłał i chciał zjadać rzeczy które ani zapachem ani smakiem nie mogły zachęcać do zjedzenia. Nasza wetka była zdania, że powodem była demencja.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

💓Krecikowi i braciszkom wszelkiego dobruśkiego                                                                                          z serca calego dla wszystkich Jaguśkow

• Like 1
Posted
Dnia 20.05.2024 o 10:34, Nadziejka napisał:

💓Krecikowi i braciszkom wszelkiego dobruśkiego                                                                                          z serca calego dla wszystkich Jaguśkow

Dziękujemy i wzajemnie Nadziejko 😘

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Dnia 4.07.2024 o 21:51, Nadziejka napisał:

💚   

Modlitwa wszelka za Krecika dzielnego cudnego

Dziękuję Ci bardzo Nadziejko. Krecik teraz ma problem z kaszlem. Ze względu na wiek trzyma się go bakteria, ma nawroty, a antybiotyki względnie pomagają.

Jestem w Katowicach i własnie wzięłam ze sobą mydełka, żeby ogłosić do sprzedania w celu podreperowania jego budżetu na leki. Dziekuje wiec za bazarek, bo każda złotówka się przyda. Antybiotyk, który dostaje kosztuje 58 zł, a butelka ważna  po rozrobieniu dobę. 

IMG_20240705_093406.jpg

IMG_20240705_093414.jpg

IMG_20240705_093410.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 5.07.2024 o 10:24, Poker napisał:

Co to za antybiotyk? ? Dostaje w zastrzyku czy 

Wczesniej sumamed w tabletkach, po nim Biotum- domìeśniowo.

Posted

Jestem w Katowicach z moimi małymi psami i przyjechałam na wieś wczoraj do dziś. Krecik znowu paskudnie kaszle i Oczko zaczął. Dostal tydzien temu kolejna dawke Advocate na dirofilarie, więc najpierw myślałam, że to kaszel od serca. Trzeba jechać po receptę na antybiotyk i podawać obu. Oczko miał kaszel kenelowy przywieziony ze schroniska,  więc nie mogłam go zaszczepić Pneumodogiem, a potem zapomniałam.  Muszę posprawdzać książeczki i zamówić szczepionki w Czechach.

• 2 weeks later...
Posted

💚 Jagusiom Krecikowi i braciszkom najlepsiego wszelkiego                                              kramik Krecikowy Lindeczkowy  jeszcze rozliczam

• Like 1
Posted
Dnia 4.07.2024 o 21:51, Nadziejka napisał:

💚   

Modlitwa wszelka za Krecika dzielnego cudnego

Jagusiu poslalam pieniążki Krecikowi z zak.kramku 69 zl z gr 
jak będziesz miała czasu to potwierdż proszę na tym zakończonym
Posted
Dnia 6.08.2024 o 08:47, Nadziejka napisał:

Jagusiu poslalam pieniążki Krecikowi z zak.kramku 69 zl z gr 
jak będziesz miała czasu to potwierdż proszę na tym zakończonym

Dziękuję bardzo, już potwierdziłam. W wolnej chwili dodam do rozliczeń.